BG 16.04.2008 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2008 Ten z pozoru mały domek jest naprawdę bardzo funkcjonalny, nie ma w nim zbędnego miejsca, które przecież kosztuje. U mnie chłopaki uwijają się ciągle z płytkami na parterze, kończą w kuchni i w łazience. Dzisiaj zaczęli w holu i wokół kominka. Gałazka koło schodów została ukończona, tylko fugować Jutro wybieram się ustalić szczegóły szafy do wiatrołapu. Ogród powoli zaczyna oczyszczać się z pozostałości po budowie- rączkami mojego męża oczywiście. W łazience mam już kabinkę prysznicową , radio w niej działa, a cała reszta to zobaczymy Zamówiłam kran do łazienki i do kuchni z KFA. Nareszcie mam klucz do własnego domu - wstawione drzwi Euronord. Pokoje na poddaszu są już pomalowane, a właśnie i zamówiłam sztachety na ogrodzenie z olchy na 1,50 m - słupki już stoją. Montaż bramy za dwa tygodnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
msjanuszewscy 16.04.2008 16:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2008 Jakaż to radość mnie dziś ogarnęła w ten ponury dzień! Siedzę sobie przy kompie ,przeglądam skrzynkę, a tam co?! nowe zdjęcia!!!! BG jesteś super!!!!!!!!dzięki tobie reszta dnia się rozpromieniła!!A fotki suuuper !!!.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
burifanek 16.04.2008 17:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2008 Cześć BG chciałam serdecznie podziękować za zdjęcia.W Twoim domu jest coraz piękniej napatrzeć się nie mogę oby tak dalej.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BG 16.04.2008 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2008 Miło "widzieć" uśmiechnięte buźki Salsowiczów i miło sprawić odrobinkę przyjemności. Dobrej nocki życzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzycho1719503347 17.04.2008 06:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2008 Witaj BG, śliczne dzięki za fotki, to jest to, zaczyna działać na moją żonkę, trzymamy kciuki i czekamy na jeszcze. Pozdrawiamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BG 17.04.2008 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2008 Muszę wybrać kolory ścian na parter, co myślicie o beżach i oliwkowych. Jaki kolor do kuchni, czy oliwka mogłaby być ?, fronty mebli kuchennych będą w kolorze ciemnego brązu. Blaty w kolorze piaskowca. Co o tym myślicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1sadek 17.04.2008 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2008 Dzięki za fotki BG Super to wygląda już niewiele Ci zostało tempo prac zawrotne. A u mnie deszcz deszcz i jeszcze raz deszcz także póki co to prace wstrzymane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzycho1719503347 17.04.2008 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2008 Kolor, rzecz gustu myślę że oliwkowy jest niezły, przy kolorach dużą rolę odgrywa światło (jego barwa, moc), a może „żywsza” zieleń. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
msjanuszewscy 17.04.2008 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2008 Kolor, rzecz gustu myślę że oliwkowy jest niezły, przy kolorach dużą rolę odgrywa światło (jego barwa, moc), a może „żywsza” zieleń. Ja też jestem tego zdania-żywszy kolor rozjaśni pomieszczenie -dzięki temu będzie sprawiało wrażenie weselszego . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzycho1719503347 17.04.2008 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2008 msjanuszewscy Witam i życzę dobrej pogody, my dopiero jesteśmy na etapie posiadania działki i podziwiania waszych postępów w budowach, gromadzimy wszystkie fotki od DOBRYCH LUDZI i gotujemy się do startu myślę że w przyszłym roku ruszymy, na pewno będzie to SALSA. TRZYMAMY KCIUKI ZA WSZYSTKICH Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
msjanuszewscy 17.04.2008 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2008 krzycho* jarównież witam .jeśli chodzi o nasze postępy w budowie to również działka - w tym roku ogrodzenie i trawa. na drugi rok przyłącza i krzewy z trzech stron działki ( planujemy kupić tuję szmaragdową) no a póżniej zakup projektu -oczywiście salsa no i powoli budowa .Więc pewnie wcześniej sie wprowadzisz niż my.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
langerob25 17.04.2008 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2008 Dzięki @BG za fotki.Chciałoby się być na tym etapie.Z kolorami nie doradzę,bo jak ostatnio wybrałem kolor do sypialni ,to aż razi mnie ten błękit po oczach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BG 18.04.2008 04:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2008 Powiem Wam, że kolory dla mnie to jest problem. Mogą zniszczyć dobry wygląd wszystkiego. W piwnicy wokół barku miała być oliwka, a wyszła ....zieleń Pasuje jak pięść do nosa. Tyle, że barek piwniczny wykończe dopiero za rok, dwa, więc problem niewielki. Przemaluje ściany, albo położe kamień i bedzie spokój. Z próbek już wybierałam - meble kuchenne i o zgrozo .... nic nie powiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzycho1719503347 18.04.2008 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2008 msjanuszewscy wysłałem Wam kilka fotek z naszej działki pod przyszłą SALSĘ, pod ten adres [email protected] lecz nic nie doszło. Jest jakiś problem? Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
msjanuszewscy 18.04.2008 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2008 nie wiem cosię dzieje na tych naszych skrzynkach -mamy je na prywatnej domenie (mąż wykupił miejsce na serwerze w prywatnej firmie ) a osoba która prowadzi nam tą strone jest obecnie za granicą ,więc nie możemy nic zrobic w tej sprawie .Jednak lada dzień wraca masz "moderator "i to naprawi. przepraszam wszystkich za te utrudnienia !A ten moderator to kolega mojego męża , więc dlatego cierpliwie czekamy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
msjanuszewscy 18.04.2008 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2008 JEszcze raz przepraszam wszystkich za te kłopoty z przesyłaniem zdjątek.jednak przeważnie wiadomości wysyłane do nas dochodzą .Jezcze raz przepraszam i bardzo dziekuję za już wysłane! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
msjanuszewscy 18.04.2008 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2008 krzycho* tak jak mówiłam zdjęcia doszły. ajak je otworzyłam............TO ZANIEMÓWIŁAM !!!działeczka przepiękna !! A ten skalniak!!!po prostu siedziec i podziwiać . Właśnie o coś takiego nam (czyt.mąż i ja )chodzi. Jednak na razie " unas jest ściernisko,ale będzie..."przecudne miejsce na domeczek salsa. Więc powolutku do przodu. krzycho* gratuluję pomysłów na urządzenie działki i trzymam kciuki za Waszą budowę ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MaciekMonika1719501558 18.04.2008 15:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2008 BG dzięki za nowe zdjęcia. A co do kolorów w kuchni to ja jak myślę o mojej to mam przed oczami właśnie beże, trochę kremowego i oliwka, ale nie za dużo. Przecież nie maluje się teraz wszystkich ścian na taki sam kolor. To zależy w którym miejscu i jak jest oświetlony. A oliwka z ciemnobrązowymi frontami wygląda naprawdę dobrze, tylko wybieraj gotowe kolory. Jeszcze pierwsza łopata nie wbita a ja już o wnętrzach.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BG 18.04.2008 16:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2008 Dzięki Monika za potwierdzenie kolorków, chociaż dylemacik mam nadal Z dzisiejszego dnia jestem zadowolona. Zakupiłam kuchenkę i zmywarkę - przyjadą w poniedziałek. Lodówka zaliczkowana, mam nadzieję że do piątku też dojedzie, bo w piątek montaż mebelków kuchennych Nie mamy jeszcze okapu. Mężuś wysłał właśnie zapytania do sklepów internetowych, czekamy na odpowiedzi Wpadłam do Salsy na kilka minutek. Kabinka już stoi, umywalka i kranik czekają na montaż. Muszę jutro kupić kawałek granitu na blat i znowu będzie problem z wyborem Nie mam jeszcze kibelka, a kibelek ważna rzecz.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kludi31 18.04.2008 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2008 Dzięki BG za fotki.Robią wrażenie,podoba mi się.Chciałabym juz być na takim etapie.My mamy działkę i warunki zabudowy,obecnie jesteśmy umówieni z architektem i ruszamy z pozwoleniami.Myślę,że czerwiec/lipiec startujemy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts