Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• 3 months później...
  • Odpowiedzi 3,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

• 2 weeks później...
  • 2 weeks później...
Witam! Ja też należę do Was, bo też buduję salsę z garażem. Zaczeliśmy w tamtym roku a już mamy stan surowy zamknięty:-) Teraz nam robią elektrykę i hudraulikę a w czwartek przychodzą z tynkami. Jestem ciekawa jak urządziliście sobie domek w środku czy możecie mi przesłać zdjęcia wnętrza domku? Bardzo proszę :-) Pozdrawiam [email protected]

Też zdecydowałem się na większy kocioł 24kW, więc podobnie jak shira3, z tym że ja mam przerobiony dach nad garażem, więc mam tam dodatkowe pomieszczenie do ogrzania.

Podobnie jak króliczek, fajnie by było (przynajmniej dla mnie), jakby ktoś wkleił zdjęcie kto ma telewizor na ścianie od garażu, sofę na środku i stół za sofą, obok kominka.

Coś w stylu jak na zdjęciu.

salon.jpg

Jestem ciekaw czy to się wszystko pomieści, bo na razie na podłodze rozrysowałem meble i wydaje się, że będzie dość ciasno w takim układzie.

Witam wszystkich, mam ogromną prośbę, proszę napiszcie mi jak rozwiązaliście kwestie wentylacji w salsie, chodzi mi o wentylację grawitacyjną, bo mam już straszny mętlik w głowie :confused:, a za dwa mies. mają zaczynać mi dach robić ...

My urządziliśmy jeden pion wentylacyjno - kanalizacyjny dla kuchni i obu łazienek. Nadto salon, garaż i pg wentylujemy przez komin dymowo - wentylacyjny wyprowadzony do pg.