Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• 2 months później...
  • Odpowiedzi 3,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Dziękuję, my za stan surowy zamknięty zapłaciliśmy coś ok 130 tysięcy. ( czyli mury , drzwi zewnętrzne i garażowe, pełne deskowanie dachu i blacjodachówk) na reszte wzieliśmy kredyt 150 tysięcy i nam trochę zabraknie :( tak liczymy z mężem , że jeszcze ok 20-30tys musimy dołożyć. Wszystko tak naprawdę zależy jak się chce wykończyć dom w środku, ceny są różne , my budowaliśmy systemem gospodarczym, do tej pory co dajemy rade to robimy sami. Na pewno z większych kosztów nas zje przyłącze gazu . Pozdrawiam

• 4 weeks później...
  • 2 months później...
  • 5 months później...
  • 3 weeks później...
  • 2 weeks później...
Czy ktos moze mi napisac ile go wyniosla hydraulika.

Witaj,

Ja mam podlogówce w calym domu, za hydraulike, z woda i podlaczenie do szamba i podlaczeniem do kominka z plaszczem wodnym i oczywiscie styropian na poszadzki, zaplacilem 11'800 zl za materialy a 6'600zl za robocizne, plus 480zl za rurki i gniazda do odkurzacza centralnego. Nie mam jeszcze pieca....Posadzki maszynowe po calosci 2050 zl robota plus jakies 2100materialy.

Pozdrawiam.

• 4 weeks później...
Witaj,

Ja mam podlogówce w calym domu, za hydraulike, z woda i podlaczenie do szamba i podlaczeniem do kominka z plaszczem wodnym i oczywiscie styropian na poszadzki, zaplacilem 11'800 zl za materialy a 6'600zl za robocizne, plus 480zl za rurki i gniazda do odkurzacza centralnego. Nie mam jeszcze pieca....Posadzki maszynowe po calosci 2050 zl robota plus jakies 2100materialy.

Pozdrawiam.

Ja właśnie otrzymałam wycenę - 25.000 zł. W cenie zawarta robocizna, materiały, piec na eko-groszek (ok.7000 zł), zbiornik na ciepłą wodę (ok 2000 zł), grzejniki stalowe ("kilka tysięcy) i podłogówka w kuchni, łazienkach oraz hallu i wiatrołapie.

Czy cena nie jest zbyt wygórowana?

• 2 weeks później...
Ja właśnie otrzymałam wycenę - 25.000 zł. W cenie zawarta robocizna, materiały, piec na eko-groszek (ok.7000 zł), zbiornik na ciepłą wodę (ok 2000 zł), grzejniki stalowe ("kilka tysięcy) i podłogówka w kuchni, łazienkach oraz hallu i wiatrołapie.

Czy cena nie jest zbyt wygórowana?

Witam,

Jak dla mnie cena z piecem i robocizna jest w sam raz. Smialo mozna brac, (moze sie mozna troszke jeszcze potargowac....?)

Pozdrawaim,