norola 19.04.2008 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2008 Dzięki Monika za potwierdzenie kolorków, chociaż dylemacik mam nadal Z dzisiejszego dnia jestem zadowolona. Zakupiłam kuchenkę i zmywarkę - przyjadą w poniedziałek. Lodówka zaliczkowana, mam nadzieję że do piątku też dojedzie, bo w piątek montaż mebelków kuchennych Nie mamy jeszcze okapu. Mężuś wysłał właśnie zapytania do sklepów internetowych, czekamy na odpowiedzi Wpadłam do Salsy na kilka minutek. Kabinka już stoi, umywalka i kranik czekają na montaż. Muszę jutro kupić kawałek granitu na blat i znowu będzie problem z wyborem Nie mam jeszcze kibelka, a kibelek ważna rzecz.... wróciłam po tygodniu nieobecnosci,bo znowu spędziłam tydzien w szpitalu.Dziekuje za fotki-ale piękna ta twoja salsa,tylko pozazdrościć.No i czekamy na kolejne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BG 19.04.2008 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2008 Cześć Norola, nie choruj nam już więcej. Smutno na forum bez Ciebie Wypędź te choróbska i głowa do góry. Oj ze mną dwa lata temu marnie było, a teraz proszę , Salsę buduję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
langerob25 19.04.2008 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2008 Dzięki za fotki @BG.Ja na początku myślałem że będzie problem z jakąś sensowną kabiną w łazience,a Tobie taka wypasiona weszała i jest OK.Spoko wygląda już wszystko.Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
norola 20.04.2008 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2008 Dzięki za fotki @BG.Ja na początku myślałem że będzie problem z jakąś sensowną kabiną w łazience,a Tobie taka wypasiona weszała i jest OK.Spoko wygląda już wszystko.Pozdrowienia buuu a ja nie dostałam zadnej fotki z kabiną w łazience pocieszające są twoje słowa BG ze 2 lata temu tez chorowałas a teraz salse budujesz,mam nadzieje ze w moim przypadku tez tak będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
burifanek 20.04.2008 16:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2008 Cześć BG dziękuję Ci bardzo za zdjęcia i serdecznie pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
burifanek 20.04.2008 16:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2008 langerob25 czekam na wizaulizację piętra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
langerob25 20.04.2008 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2008 langerob25 czekam na wizaulizację piętra Miałem trochę zamęt z laptopem,nawet go trochę lutowałem wczoraj.I chodzi nawet Jutro wstawię fotki.Na zachęte wrzucę dzisaj jeszcze coś.Już prawie skończyłem.Dach troszkę na garażu nie jest zgodny do końca z pojektem,ponieważ w projekcie garż jest 30 cm niżej.Ale to za bardzo nie zmienia obrazu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
langerob25 20.04.2008 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2008 Jak obiecałem: http://img88.imageshack.us/img88/4089/boklgp6.png http://img88.imageshack.us/img88/6227/przdtt5.png http://img88.imageshack.us/img88/4827/tylxm8.png http://img88.imageshack.us/img88/703/gorahl2.png Muszę jeszcze trochę mebelków wstawić.Dalej nie umiem wstawić jakoś sensownie schodów .Scianka kolankowa troszkę podniesiona o ok 15 cm. Jak dopracuje to wstawie więcej fotek w dzienniku.Na pewno w tym tygodniu jeszcze.Pozdrowienia dla wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzycho1719503347 21.04.2008 06:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2008 Cześć Norola, nie choruj nam już więcej. Smutno na forum bez Ciebie Wypędź te choróbska i głowa do góry. Oj ze mną dwa lata temu marnie było, a teraz proszę , Salsę buduję Dziewczyny, co Was te choróbska tak nękają, moja Najdroższa też 8-go maja będzie miała operację. Oby wszystko było dobrze, zresztą inaczej być nie może. ZDROWIA ZDROWIA JESZCZE RAZ ZDROWIA!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
burifanek 21.04.2008 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2008 WILEKIE DZIĘKI dla langerob25 za wizualizację super wyszła Musiałeś się nieżle napracować przy komputerze bo to trochę czasu zajmuje sama kiedyś próbowałam ale miałam nieciekawy program.Będę miała jeszcze jedną prośbę jakbyś mógł i znalazł chwilkę to prosiłabym o zrobienie salonu z kuchnią w rzeczywistych wymiarach i otwartą bo ten słupek Mnie interesuje a w rogu jak w projekcie wrzucił byś Mi kominek.Byłabym bardzo wdzięczna bo dobrze Ci to wychodzi. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kludi31 21.04.2008 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2008 BG kabina prysznicowa robi wrażenie.Dzięki zdjecia ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
norola 22.04.2008 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2008 No no BG kabina wypasik,meble kuchenne tez mi sie podobają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
norola 24.04.2008 05:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2008 Coś nasza BG ma chyba dużo pracy w salsie,bo taka cisza,nie zagląda do nas ostatnio:pewnie Salsa coraz piękniejsza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BG 24.04.2008 06:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2008 Ech, jakiś mam taki mieszany nastrój. Kasa się kurczy, prac do wykonania jeszcze masa. Elewacji nie uda nam się zrobić w tym roku, niestety. Najważniejsze, że uda nam się wprowadzić. Resztę powoli jakoś wykończymy. Trochę jestem na siebie zła. Przez brak czasu i swoją nieświadomość nie dopilnowałam płytek. Wybrałam płytki w I gatunku, a okazało się po ułożeniu, że wyglądają jak w III . Chłopaki nic nie mówili, bo myśleli, że kupiłam III. Jestem wściekła, jak na wszystko trzeba patrzeć, bo sprzedawcy oszukują. Wczoraj dzień spędzili na poprawianiu płytek w holu. Kran w łazience przy umywalce zamontowali za daleko. Powywiercane dziury w granicie i nic z tym już nie zrobi. Troszkę udało się przesunąć umywalkę, ale i tak za mało. Trudno się zwolnić z pracy i stać nad wszystkim. Sami zobaczycie jak to będzie... Nie da się jednak wymóc, żeby było wszystko zrobione tak jak się chce i z taką starannością, chyba że robi się to samemu Ale mnie ogarnęło. Za chwilę mi przejdzie, przyzwyczaję się do kranu, który jest za daleko i do innych błędów, na które później pewnie już nie zwrócę uwagi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
burifanek 24.04.2008 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2008 BG nie zamartwiaj się tak bo Nam osiwiejesz powoli wszystko się ułoży dom zdążysz wykończyć nie teraz to póżniej jak wszystko zrobisz od razu to co będziesz robić potem Wszystko Ci się szybko znudzi a tak w miarę czasu i kasy będziesz upiększać swój domek i co rusz będziesz mieć coś nowego,przemyślanego na spokojnie a nie na szybko i będziesz bardzo zadowolona z Siebie i wyborów jakich dokonałaś.Pozdrawiam i życzę wytrwałości bo Ci się przyda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BG 24.04.2008 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2008 Dzięki Burifanek, jakiś kryzys mnie dopadł, wszystko tak szybko i jakoś tak nie dopięte na ostatni guzik, a ja to chyba w gorącej wodzie jestem kąpana i perfekcjonistka zbyt duża Wiesz jak to jest, my się trzęsiemy nad naszymi Salsami, a budowlańcy to raczej nie za bardzo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
burifanek 24.04.2008 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2008 Słuszna racja BG budowlańcy przychodzą do pracy zrobią co mają zrobić i wychodzą taka ich rola a My się zamartwiamy czy wszystko będzie jak należy,czy czegoś nie spartaczą bo potem już za bardzo pozmieniać się nie da.Nieraz jesteśmy zdani tylko na nich bo nie bardzo da się pogodzić pracę z ciągłym dojeżdzaniem na budowę i plinowaniem pracowników sama wiesz jak to jest.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
norola 25.04.2008 15:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2008 Witam,Bg rzeczywiście nie dziwię się ze Cie kryzys dopada,ja tez idealistką jestem w tych sprawach,zreszta kazdy chce mieć zrobione jak należy. My będziemy budoweać i wykańczać sami,oczywiście nie obędzie się bez murarza czy dekarza,ale przy budowie będzie mąż, tata i teść,a wykańczać będzie mój tato,który pracuje w tym zawodzie: kładzie płytki,panele,maluje tynkuje Więc wiem ,ze będe mieć tak jak chce i przede wszystkim będzie dokładnie.Ale długa droga do tego wykańczania naraziejestesmy na etapie papierkowej "roboty" a pierwsza łopata pojdzie prawdopodobnie w lipcu. Głowa do góry wszystko sie wyprostuje. Mam nadzieję,ze uwieczniasz te postępy na zdjęciach i niebawem wyślesz nam kilka fotek dla uciechy oka i ducha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BG 26.04.2008 16:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2008 Hmm, czemu nowi Salsowicze przedstawiają się w komentarzach do dzienników Muszę zacząć trzymać porządek na forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
langerob25 27.04.2008 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2008 Coś Ci nowi forumowicze nie umieją dobrze szukać.Ja nawet w dzienniku podałem linka do tego wątku.Na pprojekt też napisałem,że jest ten wątek na muratorze.W sumie mamy już 7 stron .I mam nadzieję,że to dopiero początek.Pozdro dla wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts