burifanek 27.04.2008 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2008 Do langerob25 jeszcze raz WIELKI DZIĘKI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! za indywidualną wizualizację Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
norola 28.04.2008 06:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2008 witam,wczoraj mieliśmy spotkanie z architektem w sprawie adaptacji naszej salsy pod koniec maja,początek czerwca mamy dostać pozwolenie na budowe,tak wiec latem zaczniemy budować Mam pytanie do BG-czy braliście kredyt ? i jeśli mogę zapytać jaką sumę? My będziemy brać kredyt jak większosć budujących(chcemy jednak budować sami i wykańczać sami),po to by zaoszczędzić jak najwiecej pieniędzy i aby wziąc mały kredyt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BG 28.04.2008 07:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2008 Norola , odpowiedź na e- mail poszła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
langerob25 30.04.2008 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2008 Dostałem od Burifanka cynk o wizualizacji wnętrz Salsy od KRAJOBRAZÓW,oto i one: http://www.krajobrazy.com.pl/domki/salsa/salsa_wnetrza.jpg Nie wiem czy dobrze widzę,ale TV to chyba w folii jeszcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BG 30.04.2008 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2008 Zgadza się Langerob25, to TV widziałam kilka dni temu i jest w folii Jak tam Salsowicze przed długim weekendem ? Ja cały dzień siedzę nad sprawozdaniem, żeby umysł trochę odstresować przez weekendzik i zakasać rękawki w Salsie Może i jakiś mały grilek będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydaki1 30.04.2008 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2008 Ta ściana jest bajkowa,piękna ta nasza salsa,nie ma co .Dzięki langerob25.Słonecznego weekendu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
norola 30.04.2008 16:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2008 wizualizacja jest świetna czy ktoś może podać mi linka do tej strony,na której jest ta wizualizacja?bo ja nie mogę znależć,z góry dziękuję... BG nie masz jakichś nowych fotek dla nas? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
langerob25 30.04.2008 16:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2008 wizualizacja jest świetna czy ktoś może podać mi linka do tej strony,na której jest ta wizualizacja?bo ja nie mogę znależć,z góry dziękuję... BG nie masz jakichś nowych fotek dla nas? tutaj ,wizualizacja jest w zakładce wnętrza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
burifanek 30.04.2008 17:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2008 Dobrze że langerob25 wkleił wizualizację bo Ja nie potrafię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
burifanek 30.04.2008 17:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2008 Cześć BG sprzątaj,sprzątaj Swoją upiększoną Salsę, chętnie wpadłabym na tego grilla! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
norola 30.04.2008 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2008 wizualizacja jest świetna czy ktoś może podać mi linka do tej strony,na której jest ta wizualizacja?bo ja nie mogę znależć,z góry dziękuję... BG nie masz jakichś nowych fotek dla nas? tutaj ,wizualizacja jest w zakładce wnętrza dzięki serdeczne ,ze tak szybko odpisałeś teraz juz wszystko wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
norola 30.04.2008 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2008 a swoją drogą taki wspólny gril wszystkich salsowiczów mógłby byc ciekawy ech byłby tylko jeden temat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BG 01.05.2008 15:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2008 To długi weekendzik nam się zaczął. Dwa piwka wypite Jedno postawił majster Chciałam się pochwalić, że właśnie została uruchomiona kuchenka, zupkę można grzać. Może już nie będę na budowie o suchych kanapkach Kranik do zlewu zamontowany i działa. Na początku nawet działał za bardzo , bo lało się w zlewie. Na budowie ciągle bałagan, ale Salsa pięknieje. Zdradzę coś .... robimy elewację, zamontowaliśmy bramę i....mam intenet A teraz największa tajemnica: miałam gości , Salsowiczów , czytających nas Salsowiczów, ale nie piszących, oczywiście na forum muratora M i A pozdrawiam gorąco i mam nadzieje, że oprócz czytania napiszecie coś, bo Was administrator przyblokuje . No to, co? Pewnie jakieś fotki........? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
burifanek 01.05.2008 16:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2008 Cześć BG goście pewnie Salsą zachwyceni bo jakby mogło być inaczej.Taka wypielęgnowana,wszystko zapięte na ostatni guzik,teraz tylko będzie kwitnąć razem z Wami. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
burifanek 01.05.2008 16:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2008 Serdeczne podziękowania dla BG za najnowsze zdjęcia z domku. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
msjanuszewscy 01.05.2008 16:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2008 hejka!ja ostatnio również zapracowana _bawię się w ogrodnika-ukorzeniam tuję szmaragdową na działkę-potrzebuję 400 sztuk LANGEROB dzieki za wizualizację. Muszę przyznać ,że super Ci wyszły -dzięki nim widac ,że salsa jest w sam raz !Jesli chodzi o te z krajobrazów są extra-styl taki jak lubię. BG cieszę się razem z Tobą tą przeprowadzką. Życzę powodzenia w dalszych etapach upiększania Salsy no i ODPOWIEDNIO WYPIECZONEJ KARKÓWKI!!!! czekam z niecierpliwościa na kolejne zdjątka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
langerob25 01.05.2008 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2008 Fiu,fiu!To się porobiło,w Twojej Salsie!A o jakim tarasie myślisz?Już widać koniec u Ciebie.To już nas pewnie niedługo zostawisz ,jak się zadomowisz w nowym domku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BG 02.05.2008 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2008 Taras zrobię drewniany, ale już raczej nie w tym roku. Kieszenie pustoszeją , a jeszcze tyle do zrobienia... Przywiązuję się do ludzi bardzo, bez obaw nie zostawię Was. Jak się zadomowię to będę miała troszkę więcej czasu na porady, a Wy będziecie ich wtedy najbardziej potrzebować. Pozdrowionka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
polek2 02.05.2008 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2008 Witam wszystkich forumowiczow mam wielka prosbe o przeslanie na email [email protected] fotek z realizacji waszych salsowych domkow jestem na etapie wybierania projektu i salsa naprawde jesli chodzi o uklad pokoi spelnia moje wymagania no poza otwarta kuchnia heh ale pare zmian i powinno byc oki. Nie wiem jak z wygladem zewnetrznym poniewaz czasami mozna sie przeliczyc a chodzi mi o niewielki ladny domek. Z gory dziekuje za wszystkie maile pozdrawiam i zycze szybkiego odpoczywania po ciezkiej budowie w nowym domku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydaki1 02.05.2008 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2008 Dobrze wyglądasz BG na tle domku.Wszystko to wygląda pięknie.Ty po prostu musisz być szczęśliwa,nie masz innego wyjścia i nie patrz na drobiazgi(niedoróbki i pomyłki będą u każdego).Mam pytanie-ile wyniosły Cię drzwi i okno tarasowe. Ja myślę o zwykłych,ale twoje dodają salsie powagi i elegancji.Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts