BG 02.05.2008 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2008 Drzwi razem ze świetlikiem i montażem kosztowały po rabacie 3600 zł brutto( VAT 7%), okno tarasowe to dwa okna stałe w skrzydle( te po bokach) plus dwa otwierane bez słupka - koszt 4000 zł brutto z montażem ( VAT 7 %) przy 34 % upuście. Okna to Oknoplast Avans, kolor - złoty dąb, uszczelki brązowe, termoramka, szyba top glass ultra U= 1,0. Wyposażone w hamulec. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydaki1 02.05.2008 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2008 Drzwi tanie dla jednych dla drugich drogie ale w tarasowe trzeba zainwestować.super,dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
msjanuszewscy 02.05.2008 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2008 BG - ielkie dzięki za fotki! Takie widoki już cieszą oko właściciela(no i sąsiadów!)kuchnia super Ci wyszła -i kto tu mówi , że ma trudności z doborem kolorów!?po prostu super domeczek ci wyszedł. gratuluje i powodzenia w dalszym upiększaniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
norola 03.05.2008 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2008 Dziękuję BG za zdjęcia,kuchnia BARDZO mi się podoba i właśnie mam pytanie dotyczace mebli kuchennych: czy były robione pod wymiar? chciałąm także zapytać o nazwe producenta? i cenę tych mebelków. Z góry dziękuję i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BG 03.05.2008 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2008 Mebelki były robione na zamówienie. Ceny tych samych mebli wahały się w różnych studiach mebli kuchennych średnio od 1000 do 1400 zł za 1 metr. Tak ujmując to ogólnie. Za meble zapłaciłam 4300 zł, cena była korzystna, bo chłopak, który je robił dopiero zaczyna działalność, ale wyszło nieźle. Kolor kalwados. Producenta trudno mi wskazać. Studia zamawiają fronty i blaty u producentów, resztę robią sami. Hamulce, kosze i akcesoria kupują oddzielnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Małgorzata36 03.05.2008 14:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2008 Witam wszystkich, długo się nie odzywałam, bo byłam na szkoleniu, ale "Salsa" "budowała się", pod kontrolą męża. Ława jest wylana, a w tym tygodniu fundament powinien być skończony. Woda, która zalegała w wykopie, okazała się wodą gruntową, więc robimy dren i studzienkę.(koszta, nie przewidziane) Najważniejsze, że wszystkie prace budowlane idą do przodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Małgorzata36 03.05.2008 14:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2008 Aha, wizualizacje i zdjęcia !!!!!! PIĘKNE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
norola 06.05.2008 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2008 Mebelki były robione na zamówienie. Ceny tych samych mebli wahały się w różnych studiach mebli kuchennych średnio od 1000 do 1400 zł za 1 metr. Tak ujmując to ogólnie. Za meble zapłaciłam 4300 zł, cena była korzystna, bo chłopak, który je robił dopiero zaczyna działalność, ale wyszło nieźle. Kolor kalwados. Producenta trudno mi wskazać. Studia zamawiają fronty i blaty u producentów, resztę robią sami. Hamulce, kosze i akcesoria kupują oddzielnie. dziekuję BG za te informacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
norola 07.05.2008 16:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2008 ale cisza na forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzycho1719503347 09.05.2008 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2008 Witam wszystkich serdecznie, dawno mnie tu nie było i czytam że SALSY rosną, a ja biedula czekam na fotki bo jak wspomniałem spore postępy poczyniliście, ja nic „nie widzę”. [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ANNJAK3005 13.05.2008 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2008 witam właśnie kupiłam projekt salsa .Proszę o fotki baaaaardzo chcę zobaczyć jak wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ANNJAK3005 13.05.2008 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2008 PROSZE O FOTKI PROJEKT W DRODZE [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BG 14.05.2008 05:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2008 Witam nową Salsowiczkę. Z Twoim adresem e-mail jest coś nie tak, nie można na niego wysłać fotek. Swoją drogą to na forum faktycznie cisza ....Zaginęli Salsowicze , czy co ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
norola 14.05.2008 06:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2008 Salsowicze chyba zakasali rękawy i stawiają domki:) my nadal z mężem czekamy na pozwolenie a w lipcu zaczynamy:) BG jak idzie wykańczanie domku?a może juz sie wprrowadziłąs?czy na jakies nowe fotki możemy liczyć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzycho1719503347 14.05.2008 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2008 Witam wszystkich serdecznie, ja też chcę nowe fotki bo na razie to buduję w wyobraźni, żyję waszymi budowami i korzystam z doświadczeń, myślę że niedługo będę mógł wysyłać również swoje fotki.Pozdrawiam.[email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
langerob25 14.05.2008 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2008 Ja jestem już.Jużniedługo wracam do Polski to wreszcie bede miał wieksze pole do popisu.Jak na razie wszystko załatwiałem drogą elektroniczną.Nawet projektu jeszcze nie widziałem A i działkę pamiętam jak przez mgłę.Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katja366 14.05.2008 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2008 Nam bardzo podoba projekt Salsy z garażem i chyba sie na niego zdecydujemy. Ciekawi nas tylko jak wygląda ten domek już wybudowany. Moze ktoś ma jakieś zdjęcia Salsy z garażem z zewnątrz i wewnątrz i jakby mógł to prosilibyśmy nam podesłać kilka na adres [email protected] i ile wyniósł was koszt budowy aby już zamieszkać. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
burifanek 14.05.2008 15:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2008 Witamy nową w Klubie Cześć BG nikt nie zaginął melduję Swoją obecność.Mamy tutaj teraz takie upały że nawet Mi się mysleć nie chce a co dopiero pisać. Pozdrawiam Salsowiczów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
langerob25 14.05.2008 16:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2008 Witamy nową w Klubie Cześć BG nikt nie zaginął melduję Swoją obecność.Mamy tutaj teraz takie upały że nawet Mi się mysleć nie chce a co dopiero pisać. Pozdrawiam Salsowiczów To tak jak u mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madziairobert 15.05.2008 14:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2008 Witam wszystkich. Podglądam Was od miesiąca i postanowiłam się odezwać. Bardzo ładny domek z tej salsy. Spodobał mi się i mam zamiar kiedyś go wybudować tyle że strach jest większy od marzeń. Podglądam Wasze opinie żeby pozbyć się strachu albo przeciwnie przestać marzyć. Przyłączam się do Was. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts