sienna 27.05.2008 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2008 aru, ta firma to się mieści w Piasecznie albo Chyliczkach, jak się jedzie w stronę Magdalenki to po lewej stronie, tam jest tylko jedna ale kontaktu do nich to kurna naprawdę nie mam, ani żadnej faktury bo bez Vatu mi sprzedali. Jak chcesz to mogę dokładniusio opisać jak tam dotrzeć ale żadnego kontaktu nie mam, chyba żebym pomyślała jak go zdobyć.... A teraz powiem Wam coś od serca: w mojej chałupce panuje teraz przeokropny bałagan, zapewniam Was że to co się dzieje u BG to pryszcz Wszystko przetarabaniliśmy do dużej sypialni bo na dole fachman kładł nam gładzie a że zostało jeszcze przytrzeć toto więc nawet nie staram się tego uprzątnąć. Jedynie małe sypialnie są zdatne do fotografowania. Lewa jest śliczna żółciutko-żółta, a druga papajowo-brzoskwiniowa, ciut mniej śliczna. Właśnie, BG jakimi farbami malujesz?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
norola 27.05.2008 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2008 to juz sienna szybciuko rób zdjecia tych sypialenek:) my tutaj jak głodne wilki jestesmy ...tak żądni nowych fotek:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BG 27.05.2008 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2008 Ja malowałam tikkurilą - parter i klatka schodowa, beckers - poddasze, jedynka - piwnica. Droga Sienno zdjęcia posłałam Ci skoro świt dnia wczorajszego, ale na stary adres i .... wróciły się Co do tynków, to nie robię żadnych ozdobnych, bo lubię prostotę i kwiaty , ale z gustami się nie dyskutuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BG 27.05.2008 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2008 Powiadasz Norola - głodne wilki . Dzisiaj kazałam mężowi zabrać aparat na budowę, bo ja prosto z pracy jadę walczyć z mopami i szmatami ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sienna 27.05.2008 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2008 no dobra, zrobiłam zdjęcia ale naprawdę nie umiem ich tu wkleić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BG 27.05.2008 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2008 Sienna masz przepełnioną skrzynkę, zdjęcia się wracają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sienna 27.05.2008 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2008 wysyłałaś na op.pl? puściutka jest jak nic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BG 27.05.2008 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2008 Tak i przyszła mi wiadomość, że skrzynka przepełniona i nie można dostarczyć wiadomości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sienna 27.05.2008 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2008 dostałam te kwiatki mi się podobają a w salonie cała ściana puściutka... resztę oblukam później bo chłopaki krzyczą że głodni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzycho1719503347 27.05.2008 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2008 Ja wciąż czekam na fotki i nadal jestem cierpliwy , a zdjęć jak niebyło tak niema, od połowy kwietnia, jeszcze sobie pomyślę ż mnie tu nie lubią . POZDRAWIAM WSZYSTKICH SERDECZNIE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BG 27.05.2008 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2008 Cierpliwość dobra rzecz, nieprawdaż Krzycho? Ja się nie doczekałam zdjęć z twojej działki z ładnymi skalniakami ... i też mogę pomyśleć, że mnie tutaj nie lubią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madziairobert 27.05.2008 15:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2008 Ale sie rozpisaliście. Już 9 stron my coraz bardziej pozytywnie podchodzimy do budowy ( ja nie muszę ) ale te namowy prowadzą do kłótni . Już staram się o ceny materiałów w DDR (byłych). Kochana BG z arciwum wyczytałam że jak znajdziesz trochę czasu zrobisz zestawienie materiałów. Zestawienie prac budowlanych wyszło super . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BG 27.05.2008 16:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2008 Obiecuję solennie, że zrobię zestawienie wszystkich kosztów. No może prawie wszystkich, bo pod koniec już rachubę zgubiłam z drobiazgami ... typu piwo dla męża Potrzebuję jednak trochę czasu na zagospodarowanie, odpoczynek i nadrobienie zaległości w pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BG 27.05.2008 16:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2008 PAKUJĘ SIĘ !!!!!!!! Kolejne pudełka zapakowane!!!!! Wow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ANNJAK3005pl 27.05.2008 16:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2008 BG poprosze o troche zdjec jeśli znajdziesz chwilkę .Fajnie ze jest nas coraz więcej i pogoda dopisuje salsowiczom ,szkoda ze nie mamy jeszcze pozwolenia na budowę bo też byśmy juz robili zdjęcia a tak ucze sie cierpliwie czekać. pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BG 27.05.2008 16:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2008 Hmm, a ostatnie zdjęcia nie dotarły ? Z balkonem, z kwiatkami na ścianach ? O matko, po co mi było tyle płyt, filmów i tej całej reszty .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madziairobert 27.05.2008 17:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2008 No BG mnie tez omineły zdjęcia kwiatków z salsą w tle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BG 27.05.2008 17:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2008 Kwiatki to mają być na ścianach Wokół salsy to glina i piasek - niestety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madziairobert 27.05.2008 17:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2008 Ja zawsze koło kwiatków coś zauważę co mi w oko wpadnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BG 27.05.2008 17:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2008 Uff, po co mi tyle książek było ? Gdzie ja to zmieszczę Zabraknie pudeł jak nic... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts