BG 27.05.2008 17:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2008 To dostaliście zdjęcia z krzakiem na scianie i kwiatkami na klatce schodowej?Pakuję dalej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madziairobert 28.05.2008 06:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2008 BG mnie ominęłaś. Specjalnie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BG 28.05.2008 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2008 Jejku, nie specjalnie. Kołomyję mam niezłą .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madziairobert 28.05.2008 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2008 Mam!! Dziękuję, w domku spokojnie pooglądam bo w pracy nie wypada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sienna 28.05.2008 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2008 BG, pierwsza noc w Salsie zaliczona? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
norola 28.05.2008 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2008 ech ale forum rozgrzane hehe,a nasza BG zapracowana:) połowę rzeczy wyrzucaj ,będzie mniej do pakowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BG 28.05.2008 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2008 Jeszcze nie spałam w Salsie. Wczoraj do 24 pakowałam się. Boże ileż to człowiek rupieci nagromadził .... , aczkolwiek potrzebnych ( ale śmieci to też sporo było). My zwozimy się po wszystkich gratach. Muszę zabrać akwarium na samym końcu. Odezwał się dupek od schodów z kostki granitowej. Miał być przed 10, a jeszcze go nie ma, znowu świruje. Zbroimy gniazdka, przyjechały listwy - miały być beżowe. No i listwy beżowe są, ale gniazdka w nich białe i do czego mi to pasuje - do niczego. Wyjścia już nie mamy, bo bez prądu nie zostaniemy. I tak wywal tyle kasy i patrz jak ci biel po oczach daje... Pozostaje je za jakiś czas wymienić. Teraz to lepiej żeby ten dupek od schodów nie przyjeżdzał, bo jak rozkopie mi wokół domu to mebli nie wniosę i jak nic noc pod gwiazdami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1sadek 28.05.2008 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2008 Witajcie Salsowicze dawno mnie tu nie było ale pracy sporo oj sporo. Fundamenty wytyczone, wykopane (nie bez problemów ciagle się osuwał grunt ), zalane, dziś wchodzi murarz i działa ze ścianami piwnicy . Materiały nagromadzone także ZACZEŁO się NA DOBRE. Jutro pakujemy się i uciekamy na tydzień nad morze aby wypocząć zebrać sił na dalszą walkę z budową Po powrocie ostro zabieram się za strop nad piwnicą mam nadzieje ze do tego czasu Majster wyprowadzi ściany piwnicy. BG wielkie dzięki za fotki twoja salsa prezentuje się super jest na czym się wzorować Jeszcze trochę wysiłku na przeprowadzkę i MISSION ACOMPLISH (cholera trochę ci zazdroszczę ale wiem ze kiedyś i Nam będzie to dane;-) ) Mam jeszcze pytanko odnośnie stropu Majster przekonał mnie do monolitycznego fakt ze roboty jest przy tym sporo ale wychodzi dużo taniej niż inne. BG jeśli pamiętasz w jaki sposób był zbrojony twój strop chodzi mi o rozstaw belek, przekrój pręta, odległości między prętami krzyżowymi to był bym wdzięczny za takie info lub foto Pozdrawiam Wasz Wszystkich Serdecznie i Powodzenia Życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BG 28.05.2008 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2008 1Sadek 30 marca pisałam do Langerob25: U mnie jest strop zbrojony krzyżowo, cokolwiek to znaczy z prętów żebrowanych fi 12 co 30 cm prostych i fi 12 co 30 cm odgiętych w układzie poprzecznym. W układzie podłużnym zastosowano pręt gładki fi 8 co 20 cm. Wieniec wykonano o przekroju 25 x 20 ze stali żebrowanej 4 x fi 12. Strzemiona ze stali gładkiej fi 6 co 30 cm. Słup podtrzymujący podciąg żelbetowy zbrojony pionowo 4 x fi 12 oraz poziomo strzemionami fi 6 co 15 cm. Nadproża zazbrojono 4 x fi 12 - podłużnie i fi 6 co 15 cm poprzecznie. Podciąg żelbetowy dolny poziom + 2,56 o wym. 24 x 34 - zbrojenie górne 2 x fi 12 i zbrojenie dolne 2 x fi 16, strzemione fi 6 co 15 cm. Podeślę Ci fotkę zbrojenia. Mój kierownik mówił, że czołg może po tym jeździć.Zdjęciee prześlę z domu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1sadek 28.05.2008 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2008 Faktycznie to już było nie doczytałem przepraszam za kłopot i dzięki za szybką odpowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
burifanek 28.05.2008 16:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2008 Cześć BG widzę że jesteś już na wylocie ze Swojego mieszkanka.Pakuj się pakuj jak najszybciej bo jest do czego nie pożałujesz na pewno!!! Życzę powodzenia w przeprowadzce i pakowaniu wiem coś o tym kartonów może zabraknąć i worków a końca nie widać.Chętnie wprosiłabym się na parapetówkę gdyby nie ta odległość...Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
burifanek 28.05.2008 16:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2008 no dobra, zrobiłam zdjęcia ale naprawdę nie umiem ich tu wkleić Sienna wklejaj zdjęcia bo nie mogę się doczekać !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ANNJAK3005pl 28.05.2008 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2008 niestety nie dostałam zadnych zdjęć ,ale ciesze sie ze wprowadzacie sie do swojego domku to musi być cudowne uczucie i ciesze sie razem z wami .prosze o zdjecia jak tylko sie zadomowisz . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BG 29.05.2008 04:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2008 ANNJAK3005pl czy to jest Twój adres e-mail: [email protected] ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BG 29.05.2008 04:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2008 Zdjęcia wysłałam na powyższy adres, mam nadzieję, że to Twój. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzycho1719503347 29.05.2008 07:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2008 BG podaj mi Swoją pocztę (bo gdzieś wszystko pokasowałem nieświadomie), to podeślę parę zdjęć które mi „wypominasz” , nie wysyłałem Ci bo z SALSĄ to one mają tylko tyle wspólnego, że ma tam stać, jednak jak na razie to czerpię tylko radość z Waszych postępów. Jeśli ktoś będzie miał chęć popatrzeć to obiecuję wysłać, ino proszę podać pocztę. SERDECZNIE POZDRAWIAM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
msjanuszewscy 29.05.2008 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2008 BG ten twój domek to piękniusi jak nic !kwiatki super no a te mebelki w kuchni!!!A jak zobaczyłam ten Twój prysznic!! ja do tej pory ukorzeniałam drzewka cos koło 400 sztuk bedzie , troszkę prac ogrodowych, więc dlatego tak długo nie odzywałam się -jednak śledziłam i nadal śledzę forum .wszystkim salsowiczom życzę powodzenia !!A Tobie BG "upojnej "pierwszej nocy w salsie!!!idzięki za fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydaki1 29.05.2008 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2008 BG klamoty w domku się rozejdą i nie będzie ich widać.Pomogłabym ci w przeprowadzce ale mam do ciebie za daleko,więc mogę ci tylko kibicować Dzięki za fotki-supcio. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzycho1719503347 29.05.2008 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2008 BG śliczne dzięki, zdjęcia super, gratuluję i życzę wszystkiego dobrego w nowych progach.POZDRAWIAM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madziairobert 29.05.2008 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2008 No BG mam nadzieję, że nas teraz nie opuścisz Nie możesz nas teraz zostawić. Bez Ciebie to nie będzie to samo forum. Musisz nas wspierać. Będziesz naszym wirtualnym kierownikiem robót Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts