piotr66261 29.05.2008 23:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2008 Chcę wszystkich serdecznie przywitać i dołączyć do grona Salsowiczów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotr66261 29.05.2008 23:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2008 Moja (nasza) z żoną i trzema synami przygoda z budową dopiero się zaczyna.Wykonany został wykop pod fundament i w przyszłym tygodniu ma ruszyć budowa.Zobaczymy jak to będzie,pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madziairobert 30.05.2008 06:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2008 Witaj Piotr w naszym skromnym klubie. Będziemy bacznie obserwować twoją budowę. Jak nam pozwolisz na to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
burifanek 30.05.2008 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2008 Witamy Piotra w Klubie Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzesiek_P 30.05.2008 14:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2008 Witam wszystkich salsowiczów. Jestesmy na etapie kupna dzialki i zastanawiamy sie ktory projekt wybrac. Jak na razie najbardziej odpowiada nam Salsa i tu prosba do wszystkich którzy juz ruszyli z budowa - prosze o przeslanie fotek na maila [email protected] moze zdjecia pomoga nam w decyzji:) pozdrawiam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ANNJAK3005pl 30.05.2008 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2008 BG tak to mój e mejl [email protected] . witam nowych salsowiczów ,ale nie stety my jeszcze nie zaczeliśmy wiec nie mamy żadnych fotek . BG mam nadzieję że śnilo ci sie coś milego na nowym miejscu bo mówią że te pierwsze sny na nowym są ważne powodzenia i pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ANNJAK3005pl 30.05.2008 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2008 BG dzieki piekne za zdjecia nareszcie sie doczekałam i szczerze to suuuuuper wszystko wygląda i fajnie wymyśliłaś te gałązki na ścianach kurcze kiedy my zaczniemy nie mogę sie doczekaćtakiego finału. Jeśli mogę coś doradzić to powieś gdzieś dzwoneczki to przynosi szczęście pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madziairobert 30.05.2008 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2008 GrzesiekP widzę, że masz zamiar budować sie w woj. lubuskim. Może okolice Gorzowa?? Fajnie by było Zdjęcia ciekawe ma BG. Musisz poczekać aż pojawi się na forum i poprosić ładnie BG mam nadzieję że jesteś szczęśliwa na nowym domku. Ja bym była Życzę dużo szczęścia i nie zostawiaj nas! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
langerob25 30.05.2008 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2008 Boże!!!Ale się porobiło!!!!Nie było mnie parę dni ,a tu normalnie stron przybyło,@BG już mieszka(gratulacje),@Sienna wróciła z dalekiej podróży,NOWI Salsowicze przybywają.Tylko u mnie po staremu,problemy z drogą ,gminą i takie tam.Ale to będzie zahartowanie przed dalszymi etapami.Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MaciekMonika1719501558 30.05.2008 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2008 Zahartowanie to my tez juz mamy niezłe, a jeszcze nawet pierwsza łopata nie wbita. Czekając naszych Bobów Budowniczyc załatwiliśmyy już prąd i wodę, ale ile to zachodu!!!! Podziwiam BG że jednak można wybudować i nie oszaleć. Nadal nasza Salsa tylko wirtualna, mam nadzieję, że na dobre nam to czekanie wyjdzie. Pozdrawiamy i do ułyszenia jak w końcu ruszymy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotr66261 31.05.2008 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2008 czekamy na naszą ekipę budowlaną a między czasie chętnie obejrzelibyśmy fotki waszych domków, zaawansowanych w wykończeniu a szczególnie poddasza.Gorąca prośba na [email protected] My jeszcze nie mamy co pokazać poza dziurą w ziemi(chociaż to i tak już coś). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sienna 31.05.2008 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2008 burifanek wysłaaaaałaaaaam Piotrowi też się dostało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotr66261 31.05.2008 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2008 Dzięki w ogóle za serdeczne powitanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sienna 01.06.2008 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2008 No i BG zacichła. Ale zobaczycie, jak tylko troszku ogarnie to wróci, bo gdzie tylu ludzi na nią czeka jak nie tu?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzesiek_P 01.06.2008 14:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2008 sienna może i mi by się dostało kilka fotek,wiem że jestem nowy na forum i musze czekac cierpliwie ale bym bardzo prosil bo chce zobaczyć na zywo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
burifanek 01.06.2008 16:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2008 burifanek wysłaaaaałaaaaam Piotrowi też się dostało Dzięki serdeczne sienna za zdjęcie doszły!!! oczywiście. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
burifanek 01.06.2008 16:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2008 BG gdzie się podziewasz zawsze wzywasz wszystkich do obecności a tym razem Ciebie nie ma...Czyżbyś tak bardzo była pochłonięta sprzątaniem Swojej ukochanej Salsy??? Odpoczniej trochę i zajrzyj do Nas bo zaczynam tęskinić. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ANNJAK3005pl 01.06.2008 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2008 sienna poprosze o zdjecia bo nic nie dostałam a jestem bardzo ciekawa jak wygląda twój domek czekam z niecierpliwością moj email [email protected] pozdrowienia . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
langerob25 01.06.2008 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2008 no ja też bym się zapisał na fotki na [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BG 02.06.2008 05:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2008 Jestem, jestem, ależ się porobiło na forum. Nie mam jeszcze gniazdek internetowych w domu, a tym samym i internetu. Nie wyobrażacie sobie ile w tym domu jest sprzątania. Trochę ogarnięty parter mamy. Jeszcze piwnica i poddasze do sprzątania. Nie jest wykończone, ale nosi się kurz strasznie . Zrobiłam nowe fotki, ale na razie nie mam jak przesłać. Stare wyślę do nowych Salsowiczów niebawem. Witam wszystkich Nowych kochających Salsę . Przez ostatnie dni narobiłam się jak nigdy, ale z zadowoleniem Prac budowlanych jednak nie koniec. Dzisiaj informatyk, gość od centralnego - zakładanie czujników, przepompownia w piwnicy - bez niej nie bedzie prania , i oczywiście robią mi odwodnienia i schody zewnętrzne. Najgorsze - cieknący prysznic . Nigdy nie płaćcie całej kwoty za wykończenia, przynajmniej muszą przyjść naprawić, w przeciwnym wypadku trudno zmobilizować wykonawców. Uściski dla Wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts