langerob25 03.06.2008 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2008 Wszyscy znajomi przyjeżdżają i dziwują się, (patrząc na fundament) że taki mały domek budujemy, a ja się cieszę, że mało do sprzątania będzie. Każdemu się wydaje patrząc na fundamenty,że mały domek będzie.To tylko złudzenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aru140 03.06.2008 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2008 Sienna słyszałem że rozsyłasz zdjęcia sowjej SALSY, to ja też poproszę. Pozdrawiam [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzesiek_P 04.06.2008 06:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2008 dzięki sienna,kolorki pierwsza klasa,jakbyś mogła domek z zewnątrz pokazać byłbym wdzięczny pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
msjanuszewscy 04.06.2008 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2008 sienna czy ja równiez mogę prosic o parę fotek? [email protected] z góry dziękuję. a co do glazurników to Masz racje jak sama nie zrobisz to nigdy nie będziesz zadowolona .Bo ci to tylko na akord pędzą ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
norola 04.06.2008 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2008 sienna czy ja równiez mogę prosic o parę fotek? [email protected] z góry dziękuję. a co do glazurników to Masz racje jak sama nie zrobisz to nigdy nie będziesz zadowolona .Bo ci to tylko na akord pędzą ! to i ja poprosze na [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sienna 05.06.2008 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2008 Wysłałam Wczoraj malowaliśmy salon, kolor wyrazisty, jak zwykle bo nie lubię bylejakości . jak tylko odrobinkę uprzątnę to obiecuję zdjęcia, z zewnątrz też postaram się cyknąć. Pozdrawiam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sienna 05.06.2008 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2008 jeden mejl mi wrócił, nie wiem który bo wysyłałam zbiorowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
norola 05.06.2008 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2008 Wysłałam Wczoraj malowaliśmy salon, kolor wyrazisty, jak zwykle bo nie lubię bylejakości . jak tylko odrobinkę uprzątnę to obiecuję zdjęcia, z zewnątrz też postaram się cyknąć. Pozdrawiam wszystkich dziekuję sienna za fotki,fajne kolorki:) czekam na kolejne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kris1979 05.06.2008 16:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2008 witam jestem nowym sympatykiem salsy i foru,jestesmy po zakupie projektu i mamy wraz zona nadziej ze wystartujemy z poczatkiem nowego roku prosze serdecznie o kilka fotek z realizacji badz stanu wykonczonego dzieki pozdrawiam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kris1979 05.06.2008 16:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2008 moj meail [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ANNJAK3005pl 05.06.2008 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2008 witamy nowego salsowicza fajnie ze jest nas coraz więcej bo salsunia jest śliczna pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
burifanek 05.06.2008 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2008 Wysłałam Wczoraj malowaliśmy salon, kolor wyrazisty, jak zwykle bo nie lubię bylejakości . jak tylko odrobinkę uprzątnę to obiecuję zdjęcia, z zewnątrz też postaram się cyknąć. Pozdrawiam wszystkich Cześć sienna Wszyscy proszą o zdjęcia więc i Ja się dopiszę bo bym się wyłamała jakbym nie poprosiła Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
burifanek 05.06.2008 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2008 BG gdzie jesteś?????????????????????????????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madziairobert 05.06.2008 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2008 No ja też się martwię o BG. Chyba nas nie zostawi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Małgorzata36 05.06.2008 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2008 Nie martwcie się @BG, wykańcza dom i się przeprowadza, to nie ma czasu. Ale fotki to chyba cyknie coooo???? Sienna dzięki za fotki, faktycznie ciekawe te kolory i ciekawa stylizacja tzn sufit w innym kolorze(ciemniejszym) niż ściany. Fajnie to wygląda. Widzę też, że okna masz inne niż w projekcie.... Mój fundament schnie.......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Małgorzata36 05.06.2008 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2008 @madziairobert gdzie się budujecie? Bo chyba jesteśmy blisko. Ja się buduję w Miastku w pomorskim. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BG 06.06.2008 05:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2008 Jestem, jestem Nowe fotki czekają. Nie miałam jak ich zgrać z aparatu. Mamy problemy organizacyjne z kabelkami przy kompikach Ech... roboty masa, ciągle tyle do zrobienia, ale pomalutku się przyzwyczajamy. Dzisiaj pierwszy raz szłam po swoich schodach zewnętrznych, mała rzecz a cieszy Takie dziwne - mamy schody, a tyle czasu wspinaliśmy się bez nich . Witam nowego salsowicza . Fotki oczywiście na weekendzie prześlę. Pozdrawiam gorąco Salsowiczów. Budujcie, bo pogoda piękna. Takie małe spostrzeżenie - drzwi tarasowe na środku otwierane nie są zbyt wygodne. Powinny być bardziej na wprost wyjścia z holu. Jeśli ktoś ma 3 skrzydła - to otwierane powinny być te na wprost holu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BG 06.06.2008 05:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2008 Od razu uprzedzę, że mój salon jest praktycznie biały i jakoś tak mam nadzieję, że przez to nie jest byle jaki . Podobno z gustami się nie dyskutuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kris1979 06.06.2008 05:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2008 dziekuje za serdeczne przyjecie w gronie z niecierpliwoscia czekamy na fotki.do bg my planujemy takie drzwi radzisz by otwieraly sie nie w czesci centralnej a na wprost korytarza czy tak pozdrawiam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madziairobert 06.06.2008 06:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2008 Małgorzata36 my jeszcze się nie budujemy. Musimy najpierw załatwić formalności z działką, a w następnym roku może zaczniemy. Oczywiście Salsę. A mamy zamiar budować się w małej wioseczce przy granicy z woj. lubuskim. Pozdrawiam gorąco. A jeszcze prosba do wszystkich, BG wybudowała się "BG"- bez garażu, a ma ktoś z garażem. Chciałabym zobaczyć zdjęcia domku na zewnątrz z garażem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts