MaciekMonika1719501558 11.06.2008 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2008 Przyszedł czas i na nas 09.06 ruszyliśmy wreszczie z budową SALSY WRESZCZIE. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madziairobert 12.06.2008 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2008 MaciekMonika budujecie Salsę z garażem?? Może macie przybliżone koszty budowy tego pięknego domku? Mieszkamy w tym samym woj. więc mogę się na Was sugerować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ANNJAK3005pl 12.06.2008 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2008 MaciekMonika oby szybko urosła wasza SALSA powodzenia i czekamy na wasze fotki bo sami wiecie jak one cieszą gdy sie je ogląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gochakaj 13.06.2008 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2008 BG i Sienna bardzo prosze o przesłanie zdjęć na adres :[email protected]. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
igma 13.06.2008 16:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2008 witajcie Salsowicze dołączamy do Waszej silnej grupy oglądaliśmy wiele projektów,ale salsa jest dla nas najlepsza - funkcjonalna i przepiękna Mamy już działkę, wybraliśmy projekt(z garażem i pom.gosp.), ale z budową ruszamy dopiero wiosną 2009 Już się nie możemy doczekać... Pozdrawiamy wszystkich miłośników salsy Wyczytaliśmy na forum że BG i sienna już się urządzają więc gdyby była taka możliwość to bardzo prosimy o zdjęcia, dużo zdjęć, jesteśmy bardzo ciekawi jak to wygląda u Was. Z góry dziękujemy Jak tylko będziemy mieć swoje zdjęcia(dopiero wiosną 2009 ) to na pewno też się pochwalimy aga&mat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
igma 13.06.2008 16:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2008 p.s. zdjęcia proszę na maila [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madziairobert 14.06.2008 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2008 Witaj Igma!! Fajnie, że coraz nas więcej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Małgorzata36 14.06.2008 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2008 Witamy, witamy wszystkich nowych Salsowiczów !!!!! My już "ciągniemy" ściany, bardzo ekscytująca ta budowa..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
igma 15.06.2008 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2008 hej salsowicze. My w naszym projekcie będziemy chcieli dokonać kilku małych zmian. Napiszcie czy Wy też coś zmieniacie i oczywiście co Takie rady mogą być bardzo pomocne dla nas wszystkich, bo nie oszukujmy się wielu rzeczy nie da się przewidzieć, a ważne żeby mieszkało nam się wygodnie P.S.Dzięki za przywitanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ANNJAK3005pl 15.06.2008 14:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2008 witam starych i nowych salsowiczów .ja jeszcze nie zaczełam ale u nas nie będzie balkonu od tylu bo jest taras a i koszty większe drzwi z tylu garażu beda pod schodami w domu i troszke większe okna ,a kominek po drugiej stronie w salonie bedzie przyjemniej siedzieć na kanapie jesli chodzi o drzwi tarasowe to bedą trzy wiec nie mam wielkich zmian na szczęście wiec salsa ma idealny rozstaw pomieszczeń pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
burifanek 15.06.2008 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2008 hej salsowicze. My w naszym projekcie będziemy chcieli dokonać kilku małych zmian. Napiszcie czy Wy też coś zmieniacie i oczywiście co Takie rady mogą być bardzo pomocne dla nas wszystkich, bo nie oszukujmy się wielu rzeczy nie da się przewidzieć, a ważne żeby mieszkało nam się wygodnie P.S.Dzięki za przywitanie Witaj igma! w klubie Poczytaj Nasze Forum o Salsie od początku tam po kolei każdy z Nas wpisał jakie będzie wprowadzał zmiany. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
igma 15.06.2008 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2008 czytałam całe forum, jeszcze zanim sie zapisałam i rzeczywiście kilka osób wspominało o pewnych zmianach ale nie wszyscy,a poza tym dołączyło dużo nowych salsowiczów no i czytanie tego wszystkiego od początku zabiera naprawdę dużo czasu,a wszyscy mamy go wciąż za mało, więc myślę że to dobry pomysł żeby odświeżyć temat mam nadzieję że nikt nie ma nic przeciwko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
burifanek 16.06.2008 06:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2008 Gdzie się podziewa BG i sienna????????? Czyżby już Nas chciały opuścić?????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BG 16.06.2008 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2008 Burifanek, nic z tych rzeczy. Choróbsko mnie wzięło Dobrze, że jest kominek w domciu. Wczoraj się mocno dogrzewałam, bo pogoda raczej nie czerwcowa.... Dzisiaj w pracy z toną chusteczek przy nosie Jak tam postępy w budowie u Salsowiczów ? Witam nowicjuszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
burifanek 16.06.2008 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2008 BG wracaj szybko do zdrowia bo bez Ciebie nie poradzimy Takiego doradcy jak Ty to już chyba nie znajdziemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madziairobert 16.06.2008 15:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2008 Podoba mi się to nasze forum. Salsowicze zabiegani po pracy a w pracy każdy na forum siedzi. BG przy kominku miło powracać do zdrowia . Pozdrawiam serdecznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ANNJAK3005pl 16.06.2008 17:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2008 witam nowych . BG jak wyzdrowiejesz czego ci życze to daj nam trochę szczęścia i wyślij nam zdjęcia z reszty domu ta sama prośba do innych co już zaczeli .my stoimy w miejscu i to jest wkurzające .Udusić tylko tych biurokratów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ANNJAK3005pl 16.06.2008 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2008 BG czy na piętrze masz tak jak w projekcie ściany czy je wyprostowałaś jeśli tak ile ma korytarz i czy zrobił sie bardzo maly .na zdjęciach wygląda że tak ale nie jestem pewna czekam na odpowiedz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BG 17.06.2008 07:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2008 Wyprostowałam ściany łazienki i zwiększyłam ją kosztem korytarza. Korytarz jest mały, ale on do niczego nie jest mi potrzebny. O jego wymiarach pisałam juz chyba kiedyś na forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ANNJAK3005pl 17.06.2008 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2008 BG dzieki za odpowiedz ,pomyśle o tym bo mam jeszcze na to czas. wszystkim SALSOWICZOM życzę udanego i słonecznego urlopu . mam nadziwję że będzie nas na to stać ,a jak nie to na budowie też można sie super opalić pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts