BG 14.09.2007 14:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2007 Cześć Sienna, czekam na zdjęcia. U mnie deskują drugi strop. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sienna 14.09.2007 17:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2007 zdjęcia niebawem, bo już nawet zrobiłam, świeżuchne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sienna 15.09.2007 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2007 No nie zrobiłam zdjęć w środku bo się rozdrzaźniłam Jędrek jak tylko wszedł to na pięknej nowiutkiej ścianie zostawił swój podpis ołówkiem murarskim... więc zdjęcia tynków wyślę jak zrobię. Wczoraj pożegnałam tynkarzy, śliczniuchne tynki zrobili i to półdarmo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BG 16.09.2007 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2007 Do czego służy Ci to malutkie okno dachowe przy kalenicy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BG 16.09.2007 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2007 Jakie robiłaś tynki? Gipsowe, czy wapienno - cementowe. Cenę robocizny znam, ale nie wiem ile Cię kosztował materiał . I ile płaciłaś za wylewki- robocizna + materiał . Dawałaś na stropy styropian 5 cm ? Czy wełnę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sienna 17.09.2007 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2007 to malutkie okno to wyłaz na dach, posłuży przy czyszczeniu komina, a dodatkowo doświetla stryszek. Tynki na dole są cem- wap, a od klatki schodowej w górę, gipsowe. Na tynki cem-wap to nawet pół palety cementu nie poszło, albo coś koło tego, więc koszt raczej niewielki. A gipsowe... Worek tynku kosztuje 28 zł a z worka zrobisz ok 3 m2, do tego robocizna no i prąd, agregat ciągnie 4 razy więcej prądu niż betoniarka, wszystkie gniazda nam popaliło Wylewki będą w środę, 12 zł za metr, oczywiście bez materiału. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BG 20.09.2007 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2007 Cześć Sienna, jak postępy w budowie domku ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sienna 20.09.2007 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2007 Hej wylewki jak lustereczka , u nas było 129 metrów, zapłaciłam 1600 zł. Teraz przygotowujemy się do ocieplania z zewnątrz, i budujemy budyneczek na opał, a ja chodzę po lesie (za domem mamy parę sosenek i brzózek) i zbieram swoje własne maślaczki, dziś będzie pierwsza zupa . A jak u Ciebie postępy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BG 20.09.2007 16:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2007 U mnie niestety bez postępów. Strop odeskowany ale nie zazbrojony. Ekipa zrobiła sobie przerwę i jest na innej budowie. Normalnie mnie trafia. Taka piekna pogoda, a my stoimy z robotą ....Podobno jutro mają przyjść. Wyślij jakieś fotki z wnętrza domu , zwłaszcza z poddasza. Jakoś nie mogę sobie wyobrazić jego wielkości , zwłaszcza łazienki. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sienna 21.09.2007 16:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2007 i co, przyszli?? Dziś zostawiłam 1,5 tys w Energetyce... nie skomentuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BG 21.09.2007 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2007 Nie przyszli... Nie powiem jak mnie trafia. Przed zimą muszę zdążyć z dachem i oknami. Brak słów... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sienna 22.09.2007 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2007 a bociany zapowiedziały szybką i mroźną zimę... Komu jak komu ale im akurat wierzę, niestety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BG 25.09.2007 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2007 W końcu zbroją strop. Jutro, może pojutrze zaleją. Trochę mi się nerwy uspokoją jak zobaczę płytę. Oby tylko zima za wcześnie nie przyszła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BG 09.10.2007 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2007 Sienna jak tam twój domek ? Pochwal się postępem prac. I jakieś fotki nowe może podeślesz. U mnie postawili juz komin, teraz ściany poddasza. W tym tygodniu zabiorą się za więźbe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sienna 09.10.2007 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2007 to dobre mają tempo wreszcie My dziś wstawiliśmy drzwi i tak oto ze stodółki zrobił się dom no i mamy już barierki na schodach i balkonie, aaa no i pół domu obklejone styropianem Jak znajdę chwilkę to podeślę fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zulaczek 15.10.2007 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2007 Witam wszystkich zainteresowanych budową domku Salsa. Mam do sprzedania projekt tego domu (bez garażu). Bardzo nam się podobał, niestety po zmierzeniu działka okazała sę za wąska i musieliśmy kupi inny projekt. Cena do negocjacji. Wystawiam go na Allegro. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BG 24.10.2007 05:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2007 Cześć Sienna, co słychać w Twoim domku ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sienna 25.10.2007 14:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2007 My pędzimy żeby dom jak najszybciej oddać do użytku. Dziś był kominiarz, stwierdził że domek całkiem ładowny, mamy już prąd, ociepliliśmy z zewnątrz i jesteśmy w trakcie kładzenia wełny na poddaszu. Za kilka dni ma być geodeta i to będą wszystkie papierki do PINBu. A w domu cieplutko jak się przepali... A u Ciebie jaki etap? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BG 26.10.2007 06:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2007 U mnie robią dach i ściany działowe. Zagryzam pazurki żeby zdążyli pokryć dach i wstawić okna przed mrozami, a pogoda nie rozpieszcza. Jak znajdziesz chwilkę to napisz proszę trochę o kosztach wykończenia. Ile wydałaś na ocieplenie poddasza, wykończenie. Ile dawałaś wełny, jakie były koszty instalacji itd. Z góry dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
burifanek 03.01.2008 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2008 Kupiłam projekt domu Salsa bez garażu zwracam się do Tych którzy już zaczęli budowę lub może ukończyli o porady i wszelkie informacje pomocne przy Mojej budowie tego domku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts