burifanek 27.07.2008 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2008 Serdeczne Ci dziękuję za zdjęcia BG jak w domku tak i przed domkiem gustownie urządzone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
if-fa 27.07.2008 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2008 Witam wszystkich! po dlugiej nieobecnosci powrocilismy na forum z garstka pytan do doswiadczonych Salsowiczow otoz mam pytanie czy ktos z Was probowal badz wybudowal ten dom powiekszony, dokladniej chodzi o wydluzenie i rozszerzenie Salsy. czekam na odpowiedz i pzdrawaim ps. my wciaz zalatwiamy dokumenty :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BG 27.07.2008 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2008 Wydłuzenie domu nie sprawia najmniejszego problemu, ale poszerzenie to już bardziej skomplikowana sprawa. Zmieni się układ dachu, trzeba przeprojektować więźbę i cały domek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
if-fa 27.07.2008 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2008 :/ no wlasnie...chyba bedzie problem ale wszystko na 100% okaze sie jutro projekt salsy jest u architekta...zobaczymy co powie...ale tez mi sie wydaje ze trzeba bedzie prokekt od poczatku stworzyc a to chyba nie koniecznie finansowo sie oplaci...ahhh...zobaczymy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sienna 27.07.2008 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2008 BG dzięki za zdjęcia, pięknie wszystko wygląda. Ja swoją Salsę poszerzałam, powiększałam i inne cuda z nią robiłam. A żeby nie narobić sobie kosztów to wydrukowałam projekt i zaniosłam do architekta żeby narysował mi taki sam tylko z moimi zmianami. Za full serwis zapłaciłam 2400, ponad rok temu. Pisaliście, że salon ma taki "szatański" wymiar. No mój salon nie ma, jest z 15 czy 20 cm szerszy. Kupując listwy dokładnie go mierzyłam. I wnęka przy wejściu porównując do BG to u mnie jest wieeelka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
if-fa 27.07.2008 15:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2008 no prosze jak fajnie zapytac o cos na forum dzieki Sienna ps. i jak bym mogla prosic o fotki Twojej salsy byloooo by suuupeerrr! [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kris1979 27.07.2008 17:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2008 wielkie dzieki BG za fotki domek wyglada super pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
norola 27.07.2008 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2008 BG salsa wyglada naprawde rewelacyjnie:) dzięki za fotki,jak cos jeszcze zrobicie nowego to koniecznie nam pokaż Twoja salsa jest dla nas taką namiastką naszego domku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sienna 27.07.2008 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2008 If-fa, bo to forum to dobra rzecz jest Zdjeć nie prześlę. Nie żebym taka nieużyta była ale burza mi spaliła poprzedniego kompa a w nowym nie mam ani zdjęć ani programów. Ale niedługo mężuś będzie miał urlop to może zrobi z tym porządek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piotr00 29.07.2008 06:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2008 WITAM CZY KTOS MOZ EMI WYSLAC ZDJECIA GOTOWEJ SALSY NA [email protected] dzikeuje z gory dzis wytyczam fundamenty trawka skoszona zaczyynamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
norola 29.07.2008 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2008 witajcie,moja salsa co prawda jeszcze w ziemi, bo tato muruje piwnicę,ale każdego dnia jest coraz wyżej,a taki widok naprawdę cieszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Vincez 29.07.2008 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2008 Witam wszystkich Salsowiczów! Jestem kolejnym "trafionym" tym pięknym i mam nadzieję niedrogim w budowie projektem:) Forum śledzę od kilku dni, natomiast projekt wybrałem już jakiś czas temu. Po przeczytaniu Waszych wypowiedzi jestem utwierdzony w przekonaniu, że dobrze wybrałem.Powiedzcie mi tylko jedno, czy ruszając z budową teraz jestem w stanie postawić salsę za 250tys? Mam tu na myśli budowę plus skromne wykończenie(podłogi, listwy,łazienka,kuchnia, stan do wprowadzenia jednym słowem, rezygnuję z kominka) Proszę też o zdjęcia Waszych domów, z poszczególnych etapów i efekty końcowe:) Jestem ciekawy wszystkich waszych realizacji ale BG zebrał tle pochwał, ze jego poprosze pilnie o foty:) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Vincez 29.07.2008 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2008 podaję mój adres mailowy [email protected] Czekam na Wasze zdjęcia z realizacji:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AT1719503697 30.07.2008 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2008 Ja Vincez chcę się zmieścić w kwocie 150tyś. więc Ty spokojnie dasz radę. Ja w tym roku niestety nie zacznę budowy ze względu na formalności. Fundamenty sami będziemy robic więc w przyszłym roku zaczynamy ostro. Już się nie mogę doczekać. Mieliśmy plany co do zlikwidowania jednego balkonu ale projekt chyba w całości akceptujemy i zostawiamy bez zmian. SALSA jest piękna i nic więcej mi nie trzeba tym bardziej, że teraz mieszkam na 54m2 w bloku z rodzicami, mężem i małym dzieckiem.Jeżeli to możliwe dołączam się do prośby o zdjęcia - [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Vincez 30.07.2008 17:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2008 Powiedzcie mi jeszcze czy te wystające narożniki na zewnętrznych rogach domu widoczne na animacji projektu to tylko taka ozdoba, czy może element konstrukcji? Nie ukrywam, że z tego chętnie bym zrezygnował. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
langerob25 30.07.2008 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2008 Powiedzcie mi jeszcze czy te wystające narożniki na zewnętrznych rogach domu widoczne na animacji projektu to tylko taka ozdoba, czy może element konstrukcji? Nie ukrywam, że z tego chętnie bym zrezygnował. To element konstrukcji.Ja sobiście rezygnuje.W najwyższym razie zrobię coś ze styro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sienna 30.07.2008 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2008 ja też wyrzuciłam toto na wstępie. Taki mały domeczek a robić z niego basztę czy cóś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Vincez 30.07.2008 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2008 czy wyrzucenie tych narożników trzeba uzgodnić przed zakupem projektu i prosić o wyrzucenie tego z projektu? Jak to wygląda od strony technicznej jeżeli to element konstrukcji? Sienna, jak to było u Ciebie, a jak u ciebie Langerob? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
langerob25 31.07.2008 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2008 Po prostu ,jeśli tego nie chcesz,niech architekt przekreśli.To żadna zmiana,raczej wizualna.A już od ław trzeba by się z tymi przyporami bawić.No i koszty.Wg mnie te przypory nie są złe,mi się podobają.Ale ja raczej ze styro kiedyś sobie zrobię(bo taniej). A Jako element wizualny to może sprawiać wrażenie,że dom porzez to jest ciut szerszy,a jeśli ktoś dodatkowo podniosi ściankę kolankową to ten efekt może poprawić wygląd domu(nie będzie tak ,że "chudy i wysoki"). Ja nic nie zgłaszałem przy zakupie.U kogoś na rzutach widziałem przekreślone przez architekta te przypory.Jak dla mnie ,to zmiana bez znaczenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sienna 31.07.2008 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2008 a ja nie kupowałam projektu tylko rysowałam u architekta więc wszystko od początku do końca mogłam zmieniać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts