Małgorzata36 27.08.2008 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2008 Mnie, również urzekły, te zdjęcia, z "domfort" naprawdę, piękna Salsa. Zauważyliście, że ma dwa kominy? Jest też trochę wyciągnięta w górę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
norola 28.08.2008 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2008 wczoraj wylaliśmy schody do piwnicy,dzis tata będzie murował komin na poziomie piwnicy tak sobie myślę,zeby założyc dziennik budowy i powklejac trochę zdjęć-tylko muszę sie zorientować jak się to robi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annaoj2008 28.08.2008 14:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2008 wczoraj wylaliśmy schody do piwnicy,dzis tata będzie murował komin na poziomie piwnicy tak sobie myślę,zeby założyc dziennik budowy i powklejac trochę zdjęć-tylko muszę sie zorientować jak się to robi Pomysł z dziennikiem bardzo dobry,zdjęcia również.Będą wszystkich Salsomaniaków przybliżać do tej upragnionej osbistej Salsy:) PS: na dzień dzisiejszy decydujemy się na wykusz od str. salonu i przerabiamy balkon na daszek.W naszym przypadku balkon ten nie spełniał by swojej funkcji.Na wtorek projektant dopracuje szczegóły tego cuda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annaoj2008 28.08.2008 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2008 Jakiej wielkości wstawić okna połaciowe i orientacyjnie w jakiej są cenie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
norola 02.09.2008 06:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2008 oj jakiś zastój na forum widzę,zaglądam do dziennika budowy moniki i maćka,ale nie ma nowych zdjęc Bg nasza też coś dawno nie pisała.U mnie na budowie,tez lekki zastój,będziemy ocieplac teraz piwnicę styropianem,schody do piwnicy juz wymurowane można po nich biegać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AT1719503697 05.09.2008 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2008 Norola masz rację. Zaglądam codziennie kilka razy a tu cisza na forum. Ale oni wszyscy pochłonięci są budową!!! BG i Sienna odezwijcie się ... ratujcie forum nowymi pomysłami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sienna 05.09.2008 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2008 leniwie jakoś... A jeśli chodzi o nowe pomysły to mam! Chyba zbuduję nowy dom... Dulux ma tyle pięknych kolorów, tak cudnie można je zestawiać a mi się pomieszczenia kończą jeszcze ze dwa pokoje by się przydały i może wtedy by mi ulżyło No taki na przykład jaśniusieńki brzoskwiniowy i niebieski przydymiony, BOMBA! Ale nie mam gdzie tego namalować Małż zamarzył sobie fioletową sypialnię to będzie ją miał- już zaplanowałam 2 piękniste kolorki. Albo jasny zielony zgniły i żółciutki, przepiękne, ale też miejsca nie mam no nic tylko w kotłowni każdą ścianę na inny kolor mazać! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
burifanek 05.09.2008 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2008 Witaj sienna mam nadzieję że masz na uwadze te zdjęcie dla Mnie z tej różnokolorowej kotłowni jak już brakuje Ci pokoi a inspiracje dalej są to może jakaś dobudówka i będzie gdzie kolorować Pozdrawiam Salsowiczów!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
burifanek 05.09.2008 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2008 Sienna się ujawniła leniwie bo leniwie ale widać że żyje a Nasza BG gdzie się zaszyła? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sienna 05.09.2008 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2008 kotłownia jest póki co szaro-biała... o zdjęciu pamiętam tylko w czyn jakoś zmienić nie potrafię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
burifanek 06.09.2008 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2008 kotłownia jest póki co szaro-biała... o zdjęciu pamiętam tylko w czyn jakoś zmienić nie potrafię Widzę że leń ogarnął Cię na całego ale czekam cierpliwie...przecież kiedyś leń Cię opuści Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BG 08.09.2008 05:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2008 Sienna z tym nowym domem to dobry pomysł. Mam nadzieję, że po 50-tce postawię nowy Z pomysłami u mnie zastój z powodów finansowych. Dosadzam tylko trochę roślinek. Zrobiłam sobie listę poprawek i jak tylko pogoda się zepsuje to zabieram się za robotkę. Śmigajcie z budową Salsowicze, bo jesień za pasem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
norola 08.09.2008 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2008 u nas też lekki zastój ,bo mąż wrócił do pracy po urlopie,ale jeszcze niewiele zostało by zakonczyć pierwszy etap przed zimą,wiec myśle ze spokojnie sie wyrobimy...ja też musze posadzic co nie co ,chodzi mi o tuje wzdłuż ogrodzenia od stron sąsiadów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
igma 09.09.2008 07:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2008 Czy zastanawiał się ktoś nad położeniem karpiówki ?My myślimy o tym poważnie. Podajcie ewentualne plusy i minusy takiej dachówki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sienna 09.09.2008 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2008 karpiówka? znaczy się gont bitumiczny? takie kawałeczki papy jakby? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
igma 09.09.2008 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2008 Nie, karpiówka do dachówka np.takahttp://www.creaton.de/jcat-images/Produktbilder/Dachflaeche/KL_DFL_kr_eng.jpghttp://www.creaton.de/jcat-images/Produktbilder/Einzelziegel/KL_Z_kr_eng.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
norola 10.09.2008 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2008 Nie, karpiówka do dachówka np.taka http://www.creaton.de/jcat-images/Produktbilder/Dachflaeche/KL_DFL_kr_eng.jpg http://www.creaton.de/jcat-images/Produktbilder/Einzelziegel/KL_Z_kr_eng.jpg no niezły pomysł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
norola 10.09.2008 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2008 codziennie wchodzę w dziennik budowy moniki i maćka,ale od dłuzszego czasu nie dodają nowych zdjęć odezwijcie się?jak idą prace,bo jesteśmy tu wszyscy bardzo ciekawi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
igma 10.09.2008 13:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2008 codziennie wchodzę w dziennik budowy moniki i maćka,ale od dłuzszego czasu nie dodają nowych zdjęć odezwijcie się?jak idą prace,bo jesteśmy tu wszyscy bardzo ciekawi właśnie,właśnie wszyscy czekamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ANNJAK3005 10.09.2008 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2008 nareszcie sie ruszyło fundamenty zalane kosztowało nas to około 5,000 potem bloczki i dół gotowy myślę ze do zimy postawimy stan surowy zamknięty :lol może uda mi sie zrobić i wstawić zdjęcia pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts