burifanek 03.01.2008 17:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2008 Witam budujących Salsę zakupiłam właśnie projekt i dołączam się do niewielkiego grona budujących ten domek.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
burifanek 03.01.2008 17:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2008 Witam.Ja też zakupiłam projekt Salsa bo wydaje Mi się niedrogi w budowie chętnie będę wymieniać się z Wami wszelkimi informacjami podczas budowy domku.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BG 05.01.2008 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2008 Witaj w klubie. Pozdrawiam. Gdzie budujesz i kiedy zaczynasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
burifanek 05.01.2008 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2008 Witam budować będę w okolicach Żywca.Serdecznie Ci dziękuję za zdjecia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
burifanek 05.01.2008 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2008 Chcemy zacząć latem jak gmina wyda zezwolenie na budowę oczywiście tak myślę że nie powinno być problemów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
przemo1280 06.01.2008 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2008 Witam Wszystkich Razem z żona zastanawiamy się nad kupnem projektu Salsa w wersji bez garażu. Ładny i nieduży domek na wąską działkę czyli w sam raz dla nas Zanim dokonamy zakupu chcielibyśmy zobaczyć jakieś zdjęcia z realizacji tego projktu. Jeśli istnieje taka możliwość bardzo prosilibyśmy o przesłanie zdjęć. Z góry dziekujemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
langerob25 07.01.2008 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2008 Ja też zamierzam zakupić ten projekt.Szkoda że nie ma wiele osób które takie domy budują.Ja zamierzam budować wersję z garażem,a z racji tego że nie ma u nas gazu w miejscu pomieszczenia gospodarczego będzie kotłownia.Trzeba bedzie budować drugi komin.Jeśli można to proszę ozdjęcia z budowy na [email protected] .Pozdrawiam serdecznie wszystkich budujących Salsę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
burifanek 08.01.2008 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2008 Niektóre pracownie zajmujące się sprzedażą projektów a posiadające w Swojej ofercie domek Salsa mają zamieszczone opinie budujacych,które są bardzo pomocne przy wyborze projektu jak i zaczęciu budowy a także wstawione zdjęcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
langerob25 08.01.2008 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2008 Dzisiaj właśnie dostałem linka od @BG z opiniami budujących i fotkami.Dodatkowo przesłała mi parę zdjęć(dziękuje serdecznie @BG).Sam się teraz zastanawiam czy nie zrobić podobnie jak @BG lukarn (?) w dachu.Trochę dodaje to urozmaicenia prostej konstrukcji domu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
langerob25 08.01.2008 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2008 Dzisiaj właśnie dostałem linka od @BG z opiniami budujących i fotkami.Dodatkowo przesłała mi parę zdjęć(dziękuje serdecznie @BG).Sam się teraz zastanawiam czy nie zrobić podobnie jak @BG lukarn (?) w dachu.Trochę dodaje to urozmaicenia prostej konstrukcji domu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirekula 09.01.2008 01:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2008 Proszę sienna wyślij i nam zdjęcia. Jesteśmy na etapie kupowania projektu i wybraliśmy właśnie ten. Oto mój e-mail [email protected]. Z góry dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BG 09.01.2008 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2008 Fajnie, że jest coraz więcej salsowiczów. Jako już stary salsowicz pozdrawiam wszystkich rozpoczynających budowę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BG 09.01.2008 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2008 Fajnie, że jest coraz więcej salsowiczów. Jako już stary salsowicz pozdrawiam wszystkich rozpoczynających budowę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
przemo1280 09.01.2008 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2008 BG bardzo, bardzo dziękujemy za zdjęcia. Dom jest śliczniutki i dlatego też w naszej małej rodzince decyzja zapadła: kupujemy ten projekt. Mój mąż jest zachwycony prostotą tego domku. Tego właśnie szukaliśmy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
langerob25 09.01.2008 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2008 Widząc na zdjęciach ocieplony domek,chciałbym spytać ile ma w przybliżeniu metrów powierzchni zewnętrznej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasiaa29 12.01.2008 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2008 Dołączam do Was Własnie zamówilam projekt - wersję lustrzaną z garażem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasiaa29 12.01.2008 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2008 Sienna, my będziemy budować w Cegłowie, więc parę kilometrów od Was Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
burifanek 12.01.2008 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2008 Witaj w klubie salsowiczów Kasiu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasiaa29 14.01.2008 15:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2008 Co tam u was salsowicze i dlaczego nikt z was nie ma dziennika budowy, protestuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
burifanek 14.01.2008 17:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2008 W porządku!!!Któregoś dnia w końcu ktoś go założy też chętnie bym poczytała rad i uwag w nim zawartych.Kasiu może Ty będziesz pierwsza.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts