Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Szukam czegoś na wąską działkę. Salsa jest piękna z tym, że musielibyśmy wprowadzić kilka zmian w projekcie, a w tym, o którym wspomniałam właściwie tylko podpiwniczyć i nic więcej. No i mamy dylemat...

To musi być Twój wybór.Jeśli chcesz i Salsę podpiwniczyć,to z tych dwóch Salsa wyjdzie drożej na pewno.Salsa to jednak troszkę większy dom niż ten "przy źródlanej"

witam nowych salsowiczow NARESZCIE udało mi sie wysłać dzięki wam zdjęcia to z życzeniami WESOŁYCH ŚWIĄT wejdzcie na tą strone http://www.chomikuj.pl/salsa17

Witam i gratuluję już postawionego domku :D też zauważyłam że ścianka kolankowa podniesiona z tyłu nie ma balkonu i mniejsze okna podobnie jak będzie u Nas tylko na dole drzwi tarasowe zostaną podwójne.Chcielibyśmy też brązową dachówkę dokładnie Wienerberger brązowa angoba L15 Kunice a jakiej firmy jest Wasza?

http://www.wienerberger.pl/servlet/Satellite?pagename=Wienerberger/SR_Product/ProductStandard05&c=SR_Product&cid=1122448687283&lpi=1087584651805&sl=wb_pl_home_pl

langerob25: Wiem, że to mój wybór tylko widzisz ciężko tak na sercu, jak jeden domek urzeka pięknem zewnętrznym, ale wymaga kilku zmian, a drugi jest super wewnątrz, nie wymaga wielu zmian i jest tańszy w budowie, a jak wiadomo z kredytami teraz krucho. Kwestia do przemyślenia. Nieważne jaką decyzję podejmę, bo i tak pewnie będę stałą bywalczynią forum o Salsie.

Jestem pod wielkim wrażeniem folderu ze zdjęciami :o . Od razu poprawił mi się humor, jak widzę kolejną Salsę.Dały mi do myslenia wymiary okien. Mam w projekcie w dolnym pokoiku 150/140. Nie chcę by było dzielone. Czy ta wielkość może taka zostać bez podziału? I jeszcze jedno, może @ langerob by mi pomógł i zrobił wizualizację? :wink: Zastanawiam sie jak wyglądałoby tylko jedno skrzydło balkonowe połaczone z oknem na pietrze od frontu.Pod oknem oczywiscie mur ,ściana.Jest szansa na takie rozwiazanie?

witam . Jeśli mogę doradzić to wizualnie fajniej wyglądałyby po środku drzwi balkonowe a po bokach jakieś nie duże okna ,wtedy drzwi byłyby na środku balkonu.jeśli chodzi o okna to chyba nie ma problemu z taką szerokością w całości nasze okno na dole w pokoju i tak wydaje sie małe :p