annaoj20008 22.12.2008 16:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2008 Igma, wczoraj właśnie rozmawialismy z mężem na ten temat.O braku zadaszenia na tylnym tarasie, bo nie będziemy mieli tam balkonu i nawet tej minimalnej osłony. Altanka super, jest to pomysł zapewne fajny, tylko potrzebny stolarz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KUZMA 22.12.2008 16:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2008 My rowniez myslelismy o markizie nad tarasem , ale altanka jest fajniejsza Moj maz obiecal taka zrobic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
igma 22.12.2008 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2008 annaoj20008 producentów takich altanek w kraju jest wielu, niektórzy z nich dostarczają pod wskazany adres i nawet zmontują w ok.10 minut a za 3000 zł to już można mieć całkiem fajną KUZMA mój mąż też obiecał taką robić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
langerob25 22.12.2008 22:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2008 Ja robiłem w zeszłym roku altankę,to znaczy znajomy stolarz mi zrobił,ja ją składałem,zrobiłem oświetlenie,położyłem gont na dachu.4mx4m i naprawdę miejsca sporo na niezłego grilla,albo inną imprezę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
igma 23.12.2008 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2008 langerob25 chętnie byśmy zobaczyli fotkę Twojej altanki, kiedyś - jak będziesz miał chwilę, może być nawet w przyszłym roku U nas na budowie kończą parter, na początek stycznia mają kłaść płyty stropowe, a w połowie stycznia dach. Po świętach idziemy zamawiać okna, oby tylko trafić na solidną firmę. Nie decydujemy się na rolety zewnętrzne (tylko na alarm), czy ktoś z Was też dokonał podobnego wyboru? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KUZMA 23.12.2008 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2008 My rowniez rozgladamy sie za oknami, jeszcze sporo czasu do wakacji , bo wtedy chcemy zakladac okna (jak starczy pieniedzy ) w sumie nie za bardo wiemy czym sie kierowac w wyborze okien na pewno maja to byc okna plastikowe drewnopodobne Rolety zewnetrzne mi sie nie podobaja, od razu wiadomo , ze kogos nie ma w domu myslimy takze o alarmie u Nas to koszt okolo 3000 zlotych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
langerob25 23.12.2008 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2008 już szukam fotek,coś nie mogę znaleźć.Najwyżej jutro wrzucę nowe chociaż zbyt ładne nie będą bo altana służy mi jako magazyn na zimę na różne rzeczy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
burifanek 23.12.2008 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2008 WSZYSTKIM SALSOWICZOM ZDROWYCH I SPOKOJNYCH ŚWIĄT BOŻEGO NARODZENIA ŻYCZY burifanek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!http://img57.imageshack.us/img57/3605/carteneige004oi3.gifhttp://img57.imageshack.us/img57/carteneige004oi3.gif/1/w382.png Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KUZMA 24.12.2008 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2008 Zdrowych Swiat i Szczesliwego Nowego Roku dla wszystkich , ktorzy juz mieszkaja w pieknej Salsie, ktorzy sie buduja , aby domek szybko rosl, i dla tych , ktorzy zaczynaja w przyszlym roku, zeby wszystko poszlo zgodnie z planami wszystkiego naj naj naj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ba-sia3 24.12.2008 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2008 wszystkim forumowiczo życzę zdrowych i wesołych świąt, wspaniałych prezentów pod choinką, spełnienia najskrytrzych marzeń, i jak najszybszego wprowadzenia się do nowego domku salsy oczywiście ..._/|_ ..>,\"< ........._/|_ ........>,\"< . .....¦ WESOŁYCH ._/|_ ........._/|_ .>,\"<........>,\"< ............ŚWIĄT ¦.. " . " + . " + . " + . " +' . + . " . +. " .+. +. +. +. +' . + . " + . " + . ___________________$$$$$$$¦ ________________$$$$$$$$$$$ ____________$$$$$$$$$$$$$$$ ______$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$ $$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$ $$____$$$$$$$$$$$$$$$$$$ $$________$$$$$$$$$$$$$ _$$________$$$$$$$$$$$ __$$__________$$$$$$$ ____$____#¦#¦__$$$$ _____$$__##¦#__$$$$ ________$$________$$ __________$$$$____$$ ______________$$$$$$ Życzy basia i mariusz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
shira3 26.12.2008 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2008 _____$_$$ ____$__$$$_____$ ____$__$$______$$ ______$_______$_$$ __$$$_$_$$$$_$__$$$ __$$___§§_$$__$_$$ __$$____§_$$___$__ __$$______$$$$_$_$$$$ __$$______$$____§§_$$ __$$______$$_____§_$$ __$$______$$_______$$ __$$______$$_______$$ __$$______$$_______$$ __$$______$$_______$$ __$$______$$_______$$____$___$ __$$______$$_______$$____$$$$$ $_$$______$$_______$$_$_$$$$$$ $$$$_$____$$_______$$$$$$$$$$$ $$$$$$$$__$$_______$$$$$$$$$$$ $$$_$$$$$_$$_$$____$$$$$$$$$$$$$ $$$_$$$$$_$$_$$$__$$$$$$_$$$$$ _$$$_$$$$$$$_$SSSSS$$$__$$$$$ $$$$$$_$$$$$SSS$$SSS$_$$$$$$$ _$$$SSSSSS$$SS$$$SSSS$$$$$$$$ $$$SSS$$SSS$SS$$SSSS$$$$$$$$ __$$$SSS$§§SSS$SSSS$$$$$$$ _$$$$$$$§§§§$$$SS$SSS$$ ____o§§§§§§§§§§§o_SSS.SSS __o§§§._§§§§§§§§§§o.SSS_SSS _§§§" _§§§§§§§§§§§§§_SSS_SSS §§§"__§§§§§§§§§§§§§§.SSS_SSSS §§§__§§§§§§§§§§§§§§§.SSS_SSSS "§§§__§§§§§§§§§§§§§§.SSS_SSSSS _"§§§__§§§§§§§§§§§§"_SSSS __"§§§§.§§§§§§§§§§"___SSSS _____"§§§§§§§§§"______SSSSS SWIAT BOZEGO NARODZENIA wypelnionych radoscia i miloscia, niosacych spokoj i wyciszenie... NOWEGO ROKU spelniajacego wszelkie marzenia, pelnego optymizmu, wiary szczescia i powodzenia w nowej Salsie oczywiście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annaoj20008 29.12.2008 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2008 WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO PO ŚWIĘTACH U mnie totalne rozleniwienie, a u Was? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
burifanek 29.12.2008 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2008 WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO PO ŚWIĘTACH U mnie totalne rozleniwienie, a u Was? NIE TYLKO U CIEBIE ROZLENIWIENIE ZA DUŻO WOLNEGO I NIC SIĘ POTEM NIE CHCE A IM DŁUŻEJ SIĘ SIEDZI TYM GORZEJ. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ANNJAK3005 29.12.2008 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2008 Witam po świętach i mam nadzieję że były miłe i spokojne. U nas pomalutku robimy stelaże na sufitach i regipsy a zaraz po nowym roku elektryka ,bo mamy nadzieje wprowadzić się pod koniec lipca a te parę miesięcy zleci szybko i już nie mogę się doczekać Życzę wszystkim na ten NOWY ROK spełnienia marzeń ,i upojnej zabawy sylwestrowej . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AT1719503697 30.12.2008 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2008 Witam wszystkich salsowiczów. Zbyt długie czekanie na pozwolenie na budowe nie pozwoliło nam zacząć w tym roku wylać fundamentów, ale w marcu a może wcześniej jak pozwoli pogoda zaczynamy ostro i już się nie mogę doczekać aby pochwalić się Wam moimi pierwszymi zdjęciami. Widzę, że co u niektórych postęp jest duży a jak to wygląda od strony finansowej. Ile kosztowało Was zamknięcie stanu surowego + dalsze wykończenie??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annaoj20008 30.12.2008 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2008 @A&T, pozdrawiam serdecznie Ziomka lub Ziomalkę. W końcu ktoś na wyciągnięcie ręki będzie budował Salsę My niestety cały czas szarpiemy się z papierami. Jestem jednak dobrej mysli i wierzę, że wiosną( a że kończy się w czerwcu, to może sie uda ) ruszymy. Masz już jakieś wyceny SSO np. robociznę? Umnie najlepsza oferta to 45 tyś Mam zamiar chociaż ciut stargować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AT1719503697 30.12.2008 16:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2008 Na dzień dzisiejszy mamy jedynie wycenę od murarza (ławy fundamentowe, fundamenty z bloczka, izolacja pozioma i pionowa, mury kondygnacji, strop, ściany nośne i działowe oraz kominy ) - 25tys + VAT. To dużo czy mało. Druga wycena była na kwotę 38tyś a mamy pewność co do wybranej ekipy bo są sprawdzeni, budowali naszym znajomym. Jednak dużo chcemy zrobić sami, oczywiście żeby zmniejszyc koszty i zaoszczędzić. Czas jednak pokaże i okaże się w praniu. Chcemy wziąść 150tyś kredytu no i już czas za nim się rozglądać - zacznie się bieganina od banku do banku. Czy jest może ktoś z salsowiczów kto niedawno brał kredyt w CHF? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annaoj20008 31.12.2008 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2008 Za stan bez dachu, czyli to co napisałas wyżej(murarka z tarasami, schodami), gosciu latem chciał 35 tyś. Niestety nie ma obecnie ludzi i nie może mi zagwarantować, że dotrzymał by terminu. A nam zalezy aby jedna ekipa pociągnęła aż po dach. Niektórzy mówia, że wtedy bardziej sie pilnują, no bo po sobie poprawiać to tak trochę bez sensu, nie? A po drugie nie musiałabym szukać kolejnych pracowników tylko do samego dachu.Dzisiaj daję jeszcze ksero projektu dwóm kolejnym panom i po Nowym Roku podejmujemy ostateczna decyzję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annaoj20008 02.01.2009 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2009 WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO W NOWYM 2009 ROKU !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annaoj20008 03.01.2009 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2009 Co się dzieje? wszystkich zasypał śnieg, czy zapadliście w sen zimowy? U nas rzeczywiście i mrozi i sypie a pani w telewizorku powiedziała, że może przymrozić do -20, tylko nie usłyszałam w jakim rejonie . Pewnie na wschodzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts