maxic76 03.02.2008 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2008 Mam pytanie do tych, którzy już wybudowali dom: czy macie wielkość okien taką jak w projekcie, a jeżeli tak to czy nie są za małe? Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BG 03.02.2008 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2008 Zmniejszyliśmy wielkość okien balkonowych do 90 cm, w projekcie były na 100 cm. Przy drzwiach balkonowych na 100 cm i bez poprzeczek konieczne są dodatkowe wzmocnienia. Zwiększyliśmy okno na taras do 3,80 m. Pozostałe okna są takie jak w projekcie. Jesli nie robisz lukarn proponuję doświetlić pokoje oknami dachowymi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maxic76 03.02.2008 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2008 Też myślimy o powiększeniu drzwi tarasowych do czterech skrzydeł, z balkonów chcemy zrezygnować, a w zamian dać większe okna, ciekawe jak to będzie wyglądało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
norola 16.02.2008 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2008 czy ktos mógłby mi przesłac zdjecia z budowy i wnętrza domu Salsy(moze byc juz urządzonego),byłabym bardzo wdzięczna e-meil [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
norola 16.02.2008 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2008 dopiero mamy zamiar kupic projekt ale chętnie obejrzelibysmy zdjecia domku:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
norola 16.02.2008 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2008 No nie zrobiłam zdjęć w środku bo się rozdrzaźniłam Jędrek jak tylko wszedł to na pięknej nowiutkiej ścianie zostawił swój podpis ołówkiem murarskim... więc zdjęcia tynków wyślę jak zrobię. Wczoraj pożegnałam tynkarzy, śliczniuchne tynki zrobili i to półdarmo. sienna mam prośbe ,bo czytałam tutaj na forum iz wymieniacie sie zdjeciami,jesli mogłabys przesłac i dla mnie ,byłabym ogromnie wdzieczna(mile widziane zdjecia z wewnątrz nawet juz urządzonego domku) mój e-meil [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
langerob25 16.02.2008 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2008 @Sienna coś dawno się nie odzywa.Kilka zdjęć masz też na http://pprojekt.pl/projekt332-salsa,opinie.html?t=154.@BG obiecała wstawić zdjęcia wnętrz.Ja też czekam na to z niecierpliwością.Skąd jesteś?Chcesz budować z garażem czy bez? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BG 17.02.2008 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2008 Witam salsowiczów. Niestety, ale mrozy przerwały prace tynkarzy:(. Czekam z niecierpliwością na cieplejsze dni. Powolutku wyruszam na poszukiwania mebli kuchennych, płytek itp. Trwają poszukiwania wykonawców chodniczków, schodów i tarasu. Najbliższe wolne terminy to sierpień, ale się zrobiłam.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
norola 17.02.2008 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2008 @Sienna coś dawno się nie odzywa.Kilka zdjęć masz też na http://pprojekt.pl/projekt332-salsa,opinie.html?t=154.@BG obiecała wstawić zdjęcia wnętrz.Ja też czekam na to z niecierpliwością.Skąd jesteś? Chcesz budować z garażem czy bez? witaj ,zdjecia z linków widziałam.Mamy zamiar budować salsę z garazem,jak narazie jeszcze nie zakupiliśmy projektu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
norola 17.02.2008 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2008 powiem tez szczerze ze chętnie obejrzałabym zdjecia z wnętrz salsy juz wykończone lub nawet w stanie surowym,byle zobaczyć srodek,widziałam kilka ale nie nasyciłam sie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
norola 17.02.2008 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2008 Witam salsowiczów. Niestety, ale mrozy przerwały prace tynkarzy:(. Czekam z niecierpliwością na cieplejsze dni. Powolutku wyruszam na poszukiwania mebli kuchennych, płytek itp. Trwają poszukiwania wykonawców chodniczków, schodów i tarasu. Najbliższe wolne terminy to sierpień, ale się zrobiłam.... och to moze nam pokazesz kilka fotek z wnętrza domku:) byłoby miło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
burifanek 18.02.2008 22:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2008 Witaj BG mrozy dopisały a czas goni!Szukaj ładnej kuchni i kafelek będę miała co podpatrywać przy urządzaniu Swojej Salsy w dalekiej przyszłości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
burifanek 19.02.2008 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2008 langerob25 widzę że będziemy budować niedaleko siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
norola 19.02.2008 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2008 langerob25 widzę że będziemy budować niedaleko siebie witaj burifanek,a moze Ty dysponujesz jakimis fotkami slalsy?bo nie mogę sie doprosić,cos ucichło forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
burifanek 19.02.2008 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2008 Witaj norola niestety nie Mam żadnych fotek Swojej przyszłej Salsy ponieważ latem dopiero zaczynamy budowę.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
norola 20.02.2008 06:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2008 Witaj norola niestety nie Mam żadnych fotek Swojej przyszłej Salsy ponieważ latem dopiero zaczynamy budowę.Pozdrawiam. ach rozumiem,szkoda rozumiem tez ze nikt Ci na meila nie przysyłał zdjęc? ogromnie jestem ciekawa i mam wielką ochotę zobaczyć zdjecia tylko chyba nie uda mi się ich zobaczyc,liczyłąm ze sienna sie odezwie,ale cisza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BG 21.02.2008 06:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2008 Witaj norola. Przepraszam Cię, że nie przesłałam zdjęć, ale z czasem było krucho. Wykończeniówka domu wykańcza , ale i cieszy jednocześnie. Obiecuję, że prześlę Ci zdjęcia w piątek lub na weekendzie. Pozdrowionka dla wszystkich salsowiczów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BG 21.02.2008 06:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2008 Witaj norola. Przepraszam Cię, że nie przesłałam zdjęć, ale z czasem było krucho. Wykończeniówka domu wykańcza , ale i cieszy jednocześnie. Obiecuję, że prześlę Ci zdjęcia w piątek lub na weekendzie. Pozdrowionka dla wszystkich salsowiczów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
norola 21.02.2008 07:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2008 Witaj norola. Przepraszam Cię, że nie przesłałam zdjęć, ale z czasem było krucho. Wykończeniówka domu wykańcza , ale i cieszy jednocześnie. Obiecuję, że prześlę Ci zdjęcia w piątek lub na weekendzie. Pozdrowionka dla wszystkich salsowiczów. dziękuję BG,czekam z niecierpliwością my niebawem mamy zakupić projekt i być moze juz latem zaczniemy coś budować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
norola 24.02.2008 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2008 dziękuję BG za zdjęcia:) miło było popatrzeć,mam nadzieję ze moze jeszcze ktoś bedzie miał ochote pochwalić sie Salsą,zwłaszcza urządzoną juz wewnątrz :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts