shira3 21.02.2009 16:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2009 Ekipa to 45k reszta materiały drogo jakoś u nas a szukamy gdzie najtaniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
shira3 21.02.2009 16:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2009 Witam salsowiczów dodalam kilka fotek na http://www.chomikuj.pl/salsa17.Teraz kladą nam tynk i pokoje nabierają wyglądu za tynki placimy 25 zł za metr chyba nie dużo ,potem wylewka ,schody i będzie juz jak w domu .do czerwca sie wyrobimy mam nadzieje . AGD juz kupione i czeka w magazynie mebelki tez . Pozdrowienia Usunęłaś ten folder? Bo mi się nie otwiera>>> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
langerob25 21.02.2009 16:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2009 Witam salsowiczów dodalam kilka fotek na http://www.chomikuj.pl/salsa17.Teraz kladą nam tynk i pokoje nabierają wyglądu za tynki placimy 25 zł za metr chyba nie dużo ,potem wylewka ,schody i będzie juz jak w domu .do czerwca sie wyrobimy mam nadzieje . AGD juz kupione i czeka w magazynie mebelki tez . Pozdrowienia Usunęłaś ten folder? Bo mi się nie otwiera>>> zobacz tutaj .W tamtym linku jest mały błąd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ANNJAK3005 21.02.2009 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2009 hej u nas wyszło 425 m 2maszynowo robione cementowo -wapienne , jak tylko naprawie aparat to zaraz wysylam zdjecia .znajomi widząc nasz domek ze przestrzeń w środku jest wgospodarowana i nie ma niepotrzebnych korytarzyków do niczego nie służących Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ANNJAK3005 21.02.2009 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2009 teraz powinno być dobrze http://www.chomikuj.pl/salsa17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ANNJAK3005 21.02.2009 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2009 i nacisnąć POCZĄTEK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annaoj20008 21.02.2009 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2009 hej salsowicze nasz koszt w tej chwili wyniósł 185000 w tym parapety wewnętrzne tynki , wylewki , schody oprucz papierologi na którą tez poszło troche kasy ,ale cieszę się że wybraliśmy salsę jest małym fajnym domkiem i najważniejsze to ogrzanie takiego domku nie będzie drogie . Mozesz podać ile m2 tynków i cenę za 1m2 ile m2 wylewki na parterze z ociepleniem i cenę ile wyszło za ogrzewanie podłog. jesli jest( roboc+mater) oczywiscie jesli robiła to ekipa a nie samodzielnie z pomocą rodziny, bo tak to niewiele pomoże zdjęcia są super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annaoj20008 21.02.2009 22:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2009 aaa..., ile tynków to juz doczytałam wyżej, ale jesli możesz podać resztę Bardzo fajne masz drzwi wejściowe. Zamawiane z neta czy robione na zamówienie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ANNJAK3005 23.02.2009 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2009 hej annaoj jesli chodzi o drzwi to zaproponowal nam je pan od okien ,ale nie są one drewniane na którejś stronie na forum pisałam o nich i podałam też ich stronę internetową poszukaj bo nie mam żadnej ulotki od nich ,a wylewki to 16 zł za m2 za robociznę a ile metrów to innym razem napiszę bo mężuś już śpi ,a obudzić Go w pół śnie to samobójstwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ANNJAK3005 28.02.2009 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2009 Ale cisza od kilku dni nikt nic nie pisze . prosze o nowego mejla niestety syn mi go skasował [email protected] i dlatego nie odpisałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
burifanek 28.02.2009 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2009 Ale cisza od kilku dni nikt nic nie pisze . prosze o nowego mejla niestety syn mi go skasował [email protected] i dlatego nie odpisałam Tak myślę że każdy czeka aż śnieg trochę stopnieje i wtedy zacznie się też pewnie ruch na forum http://chomikuj.pl/budowanie w folderze Galeria parę zdjęć z budowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
langerob25 28.02.2009 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2009 No i Burifanek nam się uaktywnił NIedługo to więcej fotek chyba będzie jak pogoda pozwoli.Trzymam kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
burifanek 28.02.2009 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2009 No i Burifanek nam się uaktywnił NIedługo to więcej fotek chyba będzie jak pogoda pozwoli.Trzymam kciuki Sama już się niecierpliwię czekam tylko aż wejdą na działkę i doczekać się nie mogę mieli zaczynać w lutym ale zima przytrzymała no i śniegu sporo ale słyszałam że idzie ciepełko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
igma 01.03.2009 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2009 No i Burifanek nam się uaktywnił NIedługo to więcej fotek chyba będzie jak pogoda pozwoli.Trzymam kciuki Sama już się niecierpliwię czekam tylko aż wejdą na działkę i doczekać się nie mogę mieli zaczynać w lutym ale zima przytrzymała no i śniegu sporo ale słyszałam że idzie ciepełko Jeśli mieli zaczynać w lutym a pogoda była przeszkodą to chyba jutro powinni się stawić na budowie, bo pogoda jest ok W każdym razie powodzenia. To ogromna radość widzieć postępy na budowie własnego domku, ale kosztuje to też sporo nerwów "samo życie" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
igma 01.03.2009 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2009 ANNJAK3005 byłaś już żeby zaprojektowali Ci kuchnię?My byliśmy zebrać wstępne wyceny.Jeśli byłaś to jak to wyszło u Ciebie, jaka cena jakie meble i ile ich? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ANNJAK3005 01.03.2009 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2009 Witam jestem na etapie koloru szafek ,ale wizualizacje robilam w kolorze wisnii z dodatkiem innej nazwy ,kolor wyszedł jasny brąz . moje szafki pokolei to lodówka zabudowana, szafka wysokości lodówki a w niej mikrofala i piecyk potem zmywarka pod zabudowę 60 cm nad nią 2 szafki wiszące 1 mleczna potem szuflady 90 cm i na tym palnik , następnie narożna i tam zlew i 2 szafki wiszące i to by była ta długa ściana , pod oknem szuflady 90 cm i szafka 45 cm no i oczywiście wyspa 130 cm a w niej szafki i szuflady bo kuchnia jest otwarta .Blat kolor kapuczino razem wyszło 7500 tyś bez sprzętu . Wyśle parę zdjęć kuchni , zajrzyj do chomika dziś albo jutro. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
igma 01.03.2009 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2009 Nam też robili wstępną wizualizację; wstawili lodówkę w zabudowie obok szafka wysoka 40, następnie 3 duże szuflady, nad nimi piekarnik i mikrofala wyżej chyba jeszcze jedna szafka, dalej szafka nad nią płyta grzewcza i okap kominowy, obok szafka narożna i nad nią też dwie wiszące, dalej zlewozmywak, pod nim szafka,a obok zmywarka w zabudowie i obok wąska szafka i 2 wiszące - wstępnie to na tyle. Najpierw wybrałam dolne szafki wenge i górne mleczne+ kość słoniowa; teraz bardziej podobają mi się ala cappucino - imitujące strukturę drewna. Ciekawe co jutro będzie mi się podobało Nam wyliczyli ok.5000 zł bez sprzętu. Chociaż byli też tacy, którzy wyliczyli 8 tysięcy Fronty z MDF a blaty z płyty wiórowej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ANNJAK3005 01.03.2009 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2009 widzę że u Was wychodzi trochę taniej ja jeszcze pooglądam i dopiero zdecyduję jakie kolory ,ale ustawienie szafek będzie takie samo jak na wizualizacji na pewno ,tylko mam nadzieję że w niższej cenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ANNJAK3005 02.03.2009 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2009 Witam Was dodałam 3 zdjęcia z kuchni nie widać zbyt dobrze ale taki będzie rozstaw mebli a co do koloru to ciężko się zdecydować . Może kochani macie jakieś pomysły lub strony na ,których można coś podpatrzeć wysyłajcie będzie ciekawie ,a może fajna sypialnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
burifanek 02.03.2009 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2009 Witam Was dodałam 3 zdjęcia z kuchni nie widać zbyt dobrze ale taki będzie rozstaw mebli a co do koloru to ciężko się zdecydować . Może kochani macie jakieś pomysły lub strony na ,których można coś podpatrzeć wysyłajcie będzie ciekawie ,a może fajna sypialnia Witaj podam Ci link może Cię zainteresuje fajnie można sobie pooglądać wszystkie fronty przeskakując numerkami kilka Mi się tam bardzo podoba. http://www.interstol.bizn.pl/mdf_folia_pr.ht Co do sypialni to My kupiliśmy Oborniki Wielkopolskie oni produkowali tylko na rynek zachodni niestety nie wiem czy jeszcze produkują ale jest ponadczasowa wydaje Mi się że nigdy nie wyjdzie z mody i ciągle Mi się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts