burifanek 02.03.2009 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2009 ANNJAK3005 Widziałam projekciki kuchni ładne i zlew w rogu,piekarnik wysoko też mi się podoba,nowoczesny design a Ja chyba zostanę przy kuchni tradycyjnej takiej troszkę w starym stylu lubię takie klimaty w domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
burifanek 02.03.2009 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2009 No i Burifanek nam się uaktywnił NIedługo to więcej fotek chyba będzie jak pogoda pozwoli.Trzymam kciuki Sama już się niecierpliwię czekam tylko aż wejdą na działkę i doczekać się nie mogę mieli zaczynać w lutym ale zima przytrzymała no i śniegu sporo ale słyszałam że idzie ciepełko Jeśli mieli zaczynać w lutym a pogoda była przeszkodą to chyba jutro powinni się stawić na budowie, bo pogoda jest ok W każdym razie powodzenia. To ogromna radość widzieć postępy na budowie własnego domku, ale kosztuje to też sporo nerwów "samo życie" Dziś poniedziałek marzec się zaczął a u Mnie na budowie cisza chyba trochę śniegu za dużo a w górach zawsze jest więcej i wolniej topnieje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
igma 02.03.2009 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2009 U nas już kilka dni nie ma śniegu, a przecież jeszcze niedawno prawdziwa zima była. Cieszę się już zniknął i mam nadzieję, że już się nie pojawi. W niedzielę zrobiliśmy sobie porządki na budowie, posprzątaliśmy w domku. Za 2 tygodnie mają montować okna, a więc drzwi i bramę, później elektryka itd. Najgorsze, że prąd prawdopodobnie będzie dopiero w połowie czerwca ale co ja mogę. Układ kuchni będziemy miały podobny, ale nic dziwnego, niewiele jest możliwości w tak małej kuchni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annaoj20008 02.03.2009 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2009 @ANNJAK3005, do wyboru kuchni to jeszcze u mnie droga daleka:) , ale tak myślę patrząc na te zdjęcia w chomiku, czy nad zlewem nie lepsza byłaby taka szafka narożnikowa, półokrągła. Nie lepiej współgrała by z szafką pod zlewem ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sienna 03.03.2009 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2009 joł joł joł Jak się macie Salsowicze? Słyszę że o kuchniach rozmawiacie. Własnie w sobotę zemontowali mi meble, pokazałabym Wam ale zdjęcia przecież nadal wstawić nie umiem Życzę rychłej wiosny to i budowy ruszą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
igma 03.03.2009 15:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2009 A mój wstępny projekt kuchni możecie zobaczyć w Albumie ( odnośnik w podpisie ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
burifanek 03.03.2009 16:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2009 joł joł joł Jak się macie Salsowicze? Słyszę że o kuchniach rozmawiacie. Własnie w sobotę zemontowali mi meble, pokazałabym Wam ale zdjęcia przecież nadal wstawić nie umiem Życzę rychłej wiosny to i budowy ruszą sienna!!!!a ty gdzie się podziewałaś???myślałam że już wszystko pokończyłaś i nie masz już o czym pisać a wkelić zdjęcie to najprościej przez tą angielską stronkę ja też nie umiałam ale się nauczyłam właśnie z niej skorzystałam,spróbuj! http://www.imageshack.us/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ANNJAK3005 03.03.2009 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2009 faktycznie pomyslę nad szafką narożną może będzie fajniej to wyglądać ,zrobię jeszcze jedną wizualizacje i dopiero zdecyduję .burifanek ten link ,który jest podany jest chyba zły bo wychodzi błąd . sienna napisz jaki kolor jest kuchnia , blat ,czy jest otwarta . może jakieś rady lub pomysły podziel się nimi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ANNJAK3005 03.03.2009 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2009 Ciekaw jestem co u BG dawno nie pisała do nas .A może wyśle nam jakieś nowe zdjęcia jeśli zagląda na forum to prosimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
burifanek 03.03.2009 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2009 DO ANNJAK3005SPRÓBUJ TERAZ http://www.interstol.bizn.pl/mdf_folia_pr.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
igma 03.03.2009 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2009 faktycznie pomyslę nad szafką narożną może będzie fajniej to wyglądać ,zrobię jeszcze jedną wizualizacje i dopiero zdecyduję .burifanek ten link ,który jest podany jest chyba zły bo wychodzi błąd . sienna napisz jaki kolor jest kuchnia , blat ,czy jest otwarta . może jakieś rady lub pomysły podziel się nimi Nie wiem czy ta szafka narożna u Ciebie się zmieści - będzie potrzeba chyba 30 cm, ale spróbować można U mnie się nie zmieści, okno jest blisko narożnika ściany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sienna 03.03.2009 22:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2009 no dobra, a jak zamieszczę zdjęcie tam to co dalej żeby tu się pokazało? Burifanek przeceniasz mnie Powiem Wam tylko, że skrzynki i blat mam ciemne brązowe a fronty jasne, w kolorze gruszy. Na dole pod oknem 2 narożne szafki. Jak montowali to chciałam jedną modyfikować bo jakoś inaczej sobie to wyobrażałam ale jak zobaczyłam jakie są skubane pojemne to zostały obie Między kuchnią a salonem jest kawałek blatu na szafkach bo kuchnia oczywiście otwarta. Chyba BG zamknęła kuchnię, ale na pewno nie wiem bo nie widziałam żadnych zdjęć. Blat mam ciemny i wygląda ładnie ale ile się trzeba nawycierać! Każdy pyłek widać, każdy okruszek, chociaz blat jest matowy. Moja mama ma blat błyszczący ale jakiś taki ciapkowany różowo-brązowo-beżowy i też wciąż go poleruje bo widać nie tyle okruszki co poodcisakne paluchy . Pomyślcie o tym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
burifanek 04.03.2009 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2009 do sienna Nie przeceniem Cię dasz sobie radę spróbuj napisałam Ci jak.Pozdrawiam i nie ukrywam że chciałabym zobaczyć te zdjęcia http://chomikuj.pl/Chomik.aspx?id=budowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ANNJAK3005 04.03.2009 16:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2009 teraz sie udalo ,można coś wybrać kolorystycznie ,moje szafki będą proste bez rowków czy wypukłości tak będzie lepiej utrzymać ją w czystości i nie będzie miał sie gdzie zbierać kusz a ja wole poleżeć na tarasie niż szorowac szafki chyba każda z Nas tak myśli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ANNJAK3005 04.03.2009 17:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2009 burifanek ależ masz piękne widoki tylko pozazdrościć pozytywnie oczywiście .Uwielbiam górskie widoki i często bywam w Karpaczu AAAA domek tam mieć marzenie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
burifanek 04.03.2009 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2009 burifanek ależ masz piękne widoki tylko pozazdrościć pozytywnie oczywiście .Uwielbiam górskie widoki i często bywam w Karpaczu AAAA domek tam mieć marzenie . Dziękuję,dziękuję za pochwały aż się zawstydziłam a z kuchniami z rowkami tak jest obecnie mam taką białą i niestety ale bez cifu się nie obeszło za każdym razem jak przyszło większe sprzątanie.Teraz mam nadzieję że jak kupię ciemną i pociągniętą PCV to przynajmniej nie będzie trzeba cifem szorować. http://chomikuj.pl/Chomik.aspx?id=budowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
igma 05.03.2009 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2009 teraz sie udalo ,można coś wybrać kolorystycznie ,moje szafki będą proste bez rowków czy wypukłości tak będzie lepiej utrzymać ją w czystości i nie będzie miał sie gdzie zbierać kusz a ja wole poleżeć na tarasie niż szorowac szafki chyba każda z Nas tak myśli Ja też wybieram gładkie fronty, teraz mam frezowane w dodatku w kolorze kości słoniowej - piękne ( wg mnie oczywiście ), ale widać każdy brud, zaciek, wszystko co w kuchni zdarza się nierzadko Wybrałam już kolory kuchni, dolne szafki będą w kolorze coś typu wenge, nie pamiętam dokładnej nazwy ( płyta MDF ) a górne mleczne+brzoza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Małgorzata36 06.03.2009 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2009 Pozdrawiam Salsowiczów !!!!!!Zdjęcia mojej Salsy są w tym linku - chyba.......http://img15.imageshack.us/gal.php?g=dsc00238n.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Małgorzata36 06.03.2009 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2009 Udało się, więc jeszcze kilka zdjęć:http://img11.imageshack.us/gal.php?g=dsc00207a.jpgJeszcze nie posprzątane, pył wszędzie, ale być może za miesiąc przeprowadzka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Małgorzata36 06.03.2009 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2009 Burifanek, dziękuję za ten link Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts