AT1719503697 06.03.2009 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2009 Super zdjęcia, proszę o więcej Ja już też tak chcę ale niestety przed nami dużo pracy - czekamy na pogode i ruszamy z fundamentami. Czy mozna wiedzieć ile wydallas "kaski" na dzień dziesjieszy, widzę 3 zdjecia wewnatrz a jestem pod wrażeniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
burifanek 06.03.2009 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2009 Burifanek, dziękuję za ten link Nie ma za co,polecam sie na przyszłość Możesz też skopiować link z lewej strony zdjęcia i wrzucić zdjęcie na forum w Swoim poście.Domek śliczny gratuluję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
burifanek 06.03.2009 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2009 Udało się, więc jeszcze kilka zdjęć: http://img11.imageshack.us/gal.php?g=dsc00207a.jpg Jeszcze nie posprzątane, pył wszędzie, ale być może za miesiąc przeprowadzka... W środku rzeczywiście bardzo ładnie właśnie przejrzałam,chciałam zapytać czy macie kominek w rogu tak jak w projekcie? zauważyłam też że wysunęłaś barek i powiększyłaś kuchnię kosztem salonu,jaki to kamień na barku i ścianie? jeżeli możesz to powrzucaj jeszcze parę zdjęć Pewnie nie możesz doczekać się już przeprowadzki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ANNJAK3005 06.03.2009 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2009 Pięknie, super kuchnia wygląda i ściany z kamienia fajny pomysł , też myślałam o czym takim a gdzie będzie kominek. Trochę mało tych zdjęć zaszalej i wyślij więcej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
langerob25 06.03.2009 22:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2009 Jestem pod wrażeniem.Salsa jak z Krajobrazów.Jednak przypory dodają dużo uroku Salsie.Tak więc trzeba robić .Zawsze Ci którzy nie zrobili,mogą zrobić ze styropianu.Fajna elewacja,podbitka widzę jak z projektu,nawet w szczycie takie samo rozwiązanie jak w projekcie.Bardzo mi się podoba.Mam wrażenie ,że okna tak jakoś nisko osadzone,nie wiem czy to złudzenie czy rzeczywiście tak jest.Napisz na jakiej wysokości nad posadzką.Ja jeszcze miałem obawy jak będzie wyglądał domek bez komina(tego w projekcie),myslałem,że może być troszkę "łyso",ale teraz widzę ,że nie ma problemu. Do Burifanka:Kominka jak projekcie nie będzie,bo nie ma komina. Pozdrowienia dla Salsowiczów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
burifanek 07.03.2009 16:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2009 Dzięki langerob25 właśnie tak pomyslałam że kominka nie będzie jak nie mogłam doszukać się komina,ale obciach no cóż zdarza się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
igma 07.03.2009 16:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2009 Bardzo mi się podoba ten domek z zewnątrz, przypory i inne detale dodają duzo uroku. U nas już dach skończony, komin trzeba tylko zafugować. Jest już pięknie, jesteśmy bardzo zadowoleni z wyboru dachówki i mam też niespodziankę ale o niej to dopiero jak już będę miała zdjęcia.pozdrawiamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
burifanek 07.03.2009 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2009 Bardzo mi się podoba ten domek z zewnątrz, przypory i inne detale dodają duzo uroku. U nas już dach skończony, komin trzeba tylko zafugować. Jest już pięknie, jesteśmy bardzo zadowoleni z wyboru dachówki i mam też niespodziankę ale o niej to dopiero jak już będę miała zdjęcia. pozdrawiamy igma nie bądż taka tajemnicza... co to za niespodzianka??????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
igma 07.03.2009 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2009 hehehe http://republika.pl/blog_aa_3104498/3178323/sz/milczenie3.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ANNJAK3005 07.03.2009 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2009 hej ,ciągle zaglądam na moją ulubioną stronę i nie widać tej niespodzianki ,a my wszyscy salsowicze jak dzieci strasznie niecierpliwi jesteśmy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
shira3 07.03.2009 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2009 Igma ma normalnie sadystyczne skłonności )) Ile mamy czekać???????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
igma 07.03.2009 22:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2009 No to się porobiło Mój mąż już na mnie nakrzyczał, że niepotrzebnie określiłam to niespodzianką, bo "to, że coś nam sprawiło radość nie oznacza, że na Was zrobi wrażenie" i będziecie rozczarowani. A więc zapomnijmy o tym sorki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
igma 07.03.2009 23:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2009 Mam nadzieję, że się nie gniewacie Kochani Salsowicze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
burifanek 07.03.2009 23:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2009 No to się porobiło Mój mąż już na mnie nakrzyczał, że niepotrzebnie określiłam to niespodzianką, bo "to, że coś nam sprawiło radość nie oznacza, że na Was zrobi wrażenie" i będziecie rozczarowani. A więc zapomnijmy o tym sorki No wiesz co,to chociaż pochwal się co Wam z mężem taką radość sprawiło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
igma 07.03.2009 23:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2009 Wszystkiego najlepszego z okazji Dnia Kobiet http://piekneroze.pl/img/roze.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
langerob25 07.03.2009 23:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2009 Może jakieś zakłady zrobimy?Co to mogło być? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
igma 07.03.2009 23:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2009 Może jakieś zakłady zrobimy? Co to mogło być? Nie zgadzam się. Pokażę na zdjęciach, ale od razu mówię, że za jakiś tydzień, problemy techniczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
langerob25 07.03.2009 23:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2009 Wszystkim "Salsowiczkom", z okazji Dnia Kobiet,spełnienia marzeń związanych z budową domu życzy Langerob25 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
burifanek 08.03.2009 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2009 Wszystkim "Salsowiczkom", z okazji Dnia Kobiet,spełnienia marzeń związanych z budową domu życzy Langerob25 Dziękujemy serdecznie że o Nas pamiętasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
burifanek 08.03.2009 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2009 To ja też życzę Wszystkim Salsowiczkom wszystkiego co najlepsze a przede wszystkim szybkiego ukończenia domków!!!!! http://img16.imageshack.us/img16/7931/stworek22qe5pz.gif http://chomikuj.pl/budowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts