Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Udało się, więc jeszcze kilka zdjęć:

http://img11.imageshack.us/gal.php?g=dsc00207a.jpg

Jeszcze nie posprzątane, pył wszędzie, ale być może za miesiąc przeprowadzka...

W środku rzeczywiście bardzo ładnie właśnie przejrzałam,chciałam zapytać czy macie kominek w rogu tak jak w projekcie? zauważyłam też że wysunęłaś barek i powiększyłaś kuchnię kosztem salonu,jaki to kamień na barku i ścianie? jeżeli możesz to powrzucaj jeszcze parę zdjęć :D Pewnie nie możesz doczekać się już przeprowadzki.

Jestem pod wrażeniem.Salsa jak z Krajobrazów.Jednak przypory dodają dużo uroku Salsie.Tak więc trzeba robić:) .Zawsze Ci którzy nie zrobili,mogą zrobić ze styropianu.Fajna elewacja,podbitka widzę jak z projektu,nawet w szczycie takie samo rozwiązanie jak w projekcie.Bardzo mi się podoba.Mam wrażenie ,że okna tak jakoś nisko osadzone,nie wiem czy to złudzenie czy rzeczywiście tak jest.Napisz na jakiej wysokości nad posadzką.Ja jeszcze miałem obawy jak będzie wyglądał domek bez komina(tego w projekcie),myslałem,że może być troszkę "łyso",ale teraz widzę ,że nie ma problemu.

Do Burifanka:Kominka jak projekcie nie będzie,bo nie ma komina.

Pozdrowienia dla Salsowiczów

Bardzo mi się podoba ten domek z zewnątrz, przypory i inne detale dodają duzo uroku.

U nas już dach skończony, komin trzeba tylko zafugować. Jest już pięknie, jesteśmy bardzo zadowoleni z wyboru dachówki i mam też niespodziankę ale o niej to dopiero jak już będę miała zdjęcia.

pozdrawiamy

Bardzo mi się podoba ten domek z zewnątrz, przypory i inne detale dodają duzo uroku.

U nas już dach skończony, komin trzeba tylko zafugować. Jest już pięknie, jesteśmy bardzo zadowoleni z wyboru dachówki i mam też niespodziankę ale o niej to dopiero jak już będę miała zdjęcia.

pozdrawiamy

igma nie bądż taka tajemnicza... 8) co to za niespodzianka???????

No to się porobiło :oops:

Mój mąż już na mnie nakrzyczał, że niepotrzebnie określiłam to niespodzianką, bo "to, że coś nam sprawiło radość nie oznacza, że na Was zrobi wrażenie" i będziecie rozczarowani.

A więc zapomnijmy o tym

sorki :(

No wiesz co,to chociaż pochwal się co Wam z mężem taką radość sprawiło :wink: