Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Witam Serdecznie

od kilku miesiecy czytam to forum, w szczegolnosc oczywiscie wszystko co dotyczy Salsy, bo ten projekt wpadl nam w oko. Narazie jestesmy na etapie geodety (czekam na mapki 1:500) a potem WZ, ale wciagnal mnie ten projekt bardzo :) Zastanawiam sie tylko czy nie za wczesnie, bo nie znam WZ, ale mam nadzieje ze nie wywina nam zadnego numeru i Salsa powstanie, chociaz mam mnostwo pomyslow na przebudowe. Myslicie ze moge zaczac spisywac swoje pomysly czy lepiej czekac, zeby nie bylo rozczarowania? a moze moje pomysly przydadza sie komus (chociaz watpie, bo nie mam zadnego doswiadczenia z budowaniem salsy :) )

Nie mniej jednak caly czas czytam (no taka mam prace ze caly dzien przy komputerze na forum przesiaduje ;) , a w szczegolnosci sledzie dziennik IGMY, jest super! Kawal dobrej roboty.

W kazdym razie co myslicie? Dalej czytac, moze pomalu sie udzielac? Moze chwilowo odpuscic sobie?

A tak wogole to ktos buduje Salse w zachodniopomorskim? Chetnie zobacze :)

pozdrawiam

do igma

Śliczną masz córeczkę!!!!

dzięki :D

i mama niczego sobie:)...sympatyczna ta nasza igma

:oops:

Nie mniej jednak caly czas czytam (no taka mam prace ze caly dzien przy komputerze na forum przesiaduje , a w szczegolnosci sledzie dziennik IGMY, jest super! Kawal dobrej roboty.

Ile miłych słów :oops:

dzięki

Zobaczymy jeszcze jakieś fotki?

Witam . Sliczna córeczka po mamusi i Wiesz fajny pomysł z tymi zdjęciami spróbuje i ja coś wkleić ,ale jak wiesz nie bardzo mi to wychodzi jedynie co sie nauczyłam to wrzucać zdjęcia do chomika :roll: :oops: :lol: . zamówiłam meble kuchenne ,mąż odetchną bo miał już dość mojego niezdecydowania ale i tak nie jestem na 100 procent pewna , ma być kremowy na wysoki połysk{ jednak }:lol: z ciemnym blatem co dziewczyny o tym myślicie

Witam . Sliczna córeczka po mamusi i Wiesz fajny pomysł z tymi zdjęciami spróbuje i ja coś wkleić
,

I to mi sie podoba :D

ale jak wiesz nie bardzo mi to wychodzi jedynie co sie nauczyłam to wrzucać zdjęcia do chomika :roll: :oops: :lol: . zamówiłam meble kuchenne ,mąż odetchną bo miał już dość mojego niezdecydowania ale i tak nie jestem na 100 procent pewna , ma być kremowy na wysoki połysk{ jednak }:lol: z ciemnym blatem co dziewczyny o tym myślicie

Chyba nie widziałam kremowego na wysoki połysk, więc nie bardzo mogę to sobie wyobrazić, ale chyba będzie fajnie wyglądało :) - ja boję się połysku na frontach w kuchni (czyt.boję się, że przez połysk będę miała więcej sprzątania :wink: ) - choć na pewno wizualnie jest to super- to po pierwsze, a po drugie będę miała gres polerowany na podłodze i to chyba wystarczy jeśli chodzi o połysk.

Blat też gładki? Ciemny tzn. jaki kolor?

Salsa Małgorzaty36 jak z obrazka.Naprawdę jak oryginał.Jestem pod wrażeniem.

Ja pewnie i pewnie bym się niedługo obnażył na fotkach z długo oczekiwanej budowy i dlatego idąc za przykładem Igmy dodam swoję fotkę.Chociaż mnie z racji odmiennej płci od wiekszości naszego wątku łatwiej skojarzyć :D

Fotka ślubna sprzed 2 lat:

http://img166.imageshack.us/img166/1812/schody1.jpg

Witamy nowych forumowiczów :p

@IGMA- przesympatyczne zdjęcie :D :D

Pomysł na poznanie się fajny, tylko muszę się nauczyć wklejać zdjęcia :oops:

cyt:

@ANNJAK3005- ma być kremowy na wysoki połysk{ jednak } z ciemnym blatem co dziewczyny o tym myślicie

Zestaw wydaje się fajny, chociaz osobiście na dzień dzisiejszy, wolę jasne blaty.

Ty masz lepsze rozeznanie, bo zapewne mnóstwo zestawień oglądałaś.

Może pstrykniesz jakieś fotki z wystawek, salonów z kuchniami lub konkretna strona http://www..., będzie łatwiej coś ocenić.

U mojej mamy jest granit w kolorze rudy+ złoty+ żółty+troszkę kropek stalowych, wielki misz masz jak to w granicie bywa.

Ja mam jednak wrażenie, że zawsze jest na nim pełno okruch itp. a ja tego nie widzę :lol: :lol: To nie dla mnie. Wolę widzieć każdy pyłek i potraktować go szmatką :lol:

http://kuchnie.pl/share/global/Products/upload/1/1743-kuchnia_nowoczesna_-_studio_mebli_pason.jpeg

Jeśli to ta to mi się bardzo podoba. Ważne jest, żeby w małych pomieszczeniach dawać jasne kolory, te są świetne i mimo, że połysk raczej daje wrażenie chłodu to przy tym kolorze tego nie ma.Moim zdaniem jest to kuchnia, która zaprasza :D

Ale nie będę tylko słodziła - wszystko ma też jakieś wady

Na jasnych frontach widać dużo zabrudzeń, które w kuchni są oczywiście nieuniknione i tego jestem pewna (własne doświadczenia)

Wydaje mi się, że widać każdy odcisk - chociaż tego nie jestem pewna

:wink:

No i błyszczący blat to koszmar, bo po umyciu należy wytrzeć na sucho - chociaż jest możliwe, że to tylko na błyszczących blatach, które ja widziałam :wink:

Wizualnie extra, co do funkcjonalności -to nie jestem przekonana

Jeśli to ta kuchnia to mi się podoba, ładniutka.

Na czymkolwiek z połyskiem faktycznie widać ślady, smugi, ale połysk dla mnie ma klasę. Widac to na załączonym zdjęciu. Tak jak pisała BG, jej kafle na wysoki połysk na korytarzu, tez potrzebują dokładnego i starannego mycia.

Podsumowujac kolorystyka i szafki są ok. Samo ustawienie... coś bym zmieniła.

A jak cenowo?

Ja pewnie i pewnie bym się niedługo obnażył na fotkach z długo oczekiwanej budowy i dlatego idąc za przykładem Igmy dodam swoję fotkę.Chociaż mnie z racji odmiennej płci od wiekszości naszego wątku łatwiej skojarzyć :D

Ciebie - jako rodzynka - kojarzymy oczywiście, ale teraz to przynajmniej widzimy jak wyglądasz Ty i Twoja druga połowa. Też mieliśmy zamiar pokazać się w dzienniku, ale pomyślałam, że chętnie zobaczyłabym też innych Salsowiczów 8) My w dzienniku też się pokażemy

Udało się wkleić dzięki synowi. Mój małż i pies Kola

Super! Teraz będę wiedziała, która to annaoj20008 a która ANNJAK3005 Niby inne nicki, ale dla mnie tak podobne, że zawsze mi się myliło :lol:

Nieskromnie powiem, że pomysł miałam świetny 8) :lol: :wink:

Teraz to czuję się jak wśród przyjaciół :D

Ale to oczywiste, że salsę budować chcą tylko sympatyczni ludzie :lol:

widzę że u Was wychodzi trochę taniej ja jeszcze pooglądam i dopiero zdecyduję jakie kolory ,ale ustawienie szafek będzie takie samo jak na wizualizacji na pewno ,tylko mam nadzieję że w niższej cenie :D

Teraz rozumiem dlaczego Twoja kuchnia dosyć droga. Meble z frontami na wysoki połysk są sporo droższe, a więc cena Twoich mebli jest dobra