norola 10.03.2009 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 do igma Śliczną masz córeczkę!!!! i mama niczego sobie:)...sympatyczna ta nasza igma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meniu 10.03.2009 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 Witam Serdecznie od kilku miesiecy czytam to forum, w szczegolnosc oczywiscie wszystko co dotyczy Salsy, bo ten projekt wpadl nam w oko. Narazie jestesmy na etapie geodety (czekam na mapki 1:500) a potem WZ, ale wciagnal mnie ten projekt bardzo Zastanawiam sie tylko czy nie za wczesnie, bo nie znam WZ, ale mam nadzieje ze nie wywina nam zadnego numeru i Salsa powstanie, chociaz mam mnostwo pomyslow na przebudowe. Myslicie ze moge zaczac spisywac swoje pomysly czy lepiej czekac, zeby nie bylo rozczarowania? a moze moje pomysly przydadza sie komus (chociaz watpie, bo nie mam zadnego doswiadczenia z budowaniem salsy ) Nie mniej jednak caly czas czytam (no taka mam prace ze caly dzien przy komputerze na forum przesiaduje , a w szczegolnosci sledzie dziennik IGMY, jest super! Kawal dobrej roboty. W kazdym razie co myslicie? Dalej czytac, moze pomalu sie udzielac? Moze chwilowo odpuscic sobie? A tak wogole to ktos buduje Salse w zachodniopomorskim? Chetnie zobacze pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
igma 10.03.2009 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 do igma Śliczną masz córeczkę!!!! dzięki i mama niczego sobie:)...sympatyczna ta nasza igma Nie mniej jednak caly czas czytam (no taka mam prace ze caly dzien przy komputerze na forum przesiaduje , a w szczegolnosci sledzie dziennik IGMY, jest super! Kawal dobrej roboty. Ile miłych słów dzięki Zobaczymy jeszcze jakieś fotki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ANNJAK3005 10.03.2009 14:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 Witam . Sliczna córeczka po mamusi i Wiesz fajny pomysł z tymi zdjęciami spróbuje i ja coś wkleić ,ale jak wiesz nie bardzo mi to wychodzi jedynie co sie nauczyłam to wrzucać zdjęcia do chomika . zamówiłam meble kuchenne ,mąż odetchną bo miał już dość mojego niezdecydowania ale i tak nie jestem na 100 procent pewna , ma być kremowy na wysoki połysk{ jednak } z ciemnym blatem co dziewczyny o tym myślicie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ANNJAK3005 10.03.2009 15:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 Meniu jeśli podoba ci się SALSA to już zaczynaj i spisuj pomysły wtedy na pewno wszystko będzie dopracowane bo po zbudowaniu myśli się że to lub tamto mogło być inaczej a czs szybko leci niedawno szukaliśmy działki a już stoi dom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
igma 10.03.2009 16:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 Witam . Sliczna córeczka po mamusi i Wiesz fajny pomysł z tymi zdjęciami spróbuje i ja coś wkleić , I to mi sie podoba ale jak wiesz nie bardzo mi to wychodzi jedynie co sie nauczyłam to wrzucać zdjęcia do chomika . zamówiłam meble kuchenne ,mąż odetchną bo miał już dość mojego niezdecydowania ale i tak nie jestem na 100 procent pewna , ma być kremowy na wysoki połysk{ jednak } z ciemnym blatem co dziewczyny o tym myślicie Chyba nie widziałam kremowego na wysoki połysk, więc nie bardzo mogę to sobie wyobrazić, ale chyba będzie fajnie wyglądało - ja boję się połysku na frontach w kuchni (czyt.boję się, że przez połysk będę miała więcej sprzątania ) - choć na pewno wizualnie jest to super- to po pierwsze, a po drugie będę miała gres polerowany na podłodze i to chyba wystarczy jeśli chodzi o połysk. Blat też gładki? Ciemny tzn. jaki kolor? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
langerob25 10.03.2009 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 Salsa Małgorzaty36 jak z obrazka.Naprawdę jak oryginał.Jestem pod wrażeniem. Ja pewnie i pewnie bym się niedługo obnażył na fotkach z długo oczekiwanej budowy i dlatego idąc za przykładem Igmy dodam swoję fotkę.Chociaż mnie z racji odmiennej płci od wiekszości naszego wątku łatwiej skojarzyć Fotka ślubna sprzed 2 lat: http://img166.imageshack.us/img166/1812/schody1.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annaoj20008 10.03.2009 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 Witamy nowych forumowiczów @IGMA- przesympatyczne zdjęcie Pomysł na poznanie się fajny, tylko muszę się nauczyć wklejać zdjęcia cyt: @ANNJAK3005- ma być kremowy na wysoki połysk{ jednak } z ciemnym blatem co dziewczyny o tym myślicie Zestaw wydaje się fajny, chociaz osobiście na dzień dzisiejszy, wolę jasne blaty. Ty masz lepsze rozeznanie, bo zapewne mnóstwo zestawień oglądałaś. Może pstrykniesz jakieś fotki z wystawek, salonów z kuchniami lub konkretna strona http://www..., będzie łatwiej coś ocenić. U mojej mamy jest granit w kolorze rudy+ złoty+ żółty+troszkę kropek stalowych, wielki misz masz jak to w granicie bywa. Ja mam jednak wrażenie, że zawsze jest na nim pełno okruch itp. a ja tego nie widzę To nie dla mnie. Wolę widzieć każdy pyłek i potraktować go szmatką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annaoj20008 10.03.2009 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 No, no szalejecie. Budowa, a tu białe suknie i garnitury. Podoba mi się pomysł igmy coraz bardziej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ANNJAK3005 10.03.2009 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 Prześlicznie wyglądacie i miło Cię widzieć langerob Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ANNJAK3005 10.03.2009 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 Napiszcie w goglach kuchnia nowoczesna Pasoń w trzecim rzędzie jest moja kuchnia kremowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
igma 10.03.2009 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 http://kuchnie.pl/share/global/Products/upload/1/1743-kuchnia_nowoczesna_-_studio_mebli_pason.jpeg Jeśli to ta to mi się bardzo podoba. Ważne jest, żeby w małych pomieszczeniach dawać jasne kolory, te są świetne i mimo, że połysk raczej daje wrażenie chłodu to przy tym kolorze tego nie ma.Moim zdaniem jest to kuchnia, która zaprasza Ale nie będę tylko słodziła - wszystko ma też jakieś wady Na jasnych frontach widać dużo zabrudzeń, które w kuchni są oczywiście nieuniknione i tego jestem pewna (własne doświadczenia) Wydaje mi się, że widać każdy odcisk - chociaż tego nie jestem pewna No i błyszczący blat to koszmar, bo po umyciu należy wytrzeć na sucho - chociaż jest możliwe, że to tylko na błyszczących blatach, które ja widziałam Wizualnie extra, co do funkcjonalności -to nie jestem przekonana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annaoj20008 10.03.2009 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 Udało się wkleić dzięki synowi. Mój małż i pies Kola http://img15.imageshack.us/img15/4091/zdjciea.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ANNJAK3005 10.03.2009 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 wiesz co dotykałam innych frontów i na tych bez połysku tez widać było palce i bardziej trzeba było trzeć aby zniknęły.Wydaje mi się że blat też będzie ok a jeśli nie to zatrudnię męża do szorowania ,ale Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annaoj20008 10.03.2009 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 Jeśli to ta kuchnia to mi się podoba, ładniutka.Na czymkolwiek z połyskiem faktycznie widać ślady, smugi, ale połysk dla mnie ma klasę. Widac to na załączonym zdjęciu. Tak jak pisała BG, jej kafle na wysoki połysk na korytarzu, tez potrzebują dokładnego i starannego mycia.Podsumowujac kolorystyka i szafki są ok. Samo ustawienie... coś bym zmieniła.A jak cenowo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ANNJAK3005 10.03.2009 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 to właśnie jest moja kuchnia jak to wkleiłaś ? ja nawet zdjęcia nie umiem pomocy!!!!!!!!!. annaoj fajnie was zobaczyć , a piesek duuuuży , będzie miął gdzie pobiegać . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ANNJAK3005 10.03.2009 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 W chomiku pokazałam wizualizację kuchni taki rozstaw szafek i ten kolor co na zdjęciu kremowy to około 8000 tyś z montażem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annaoj20008 10.03.2009 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 A kafle do tej kuchni? jasne, czy ciemne w stylu blatu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
igma 11.03.2009 06:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2009 Ja pewnie i pewnie bym się niedługo obnażył na fotkach z długo oczekiwanej budowy i dlatego idąc za przykładem Igmy dodam swoję fotkę.Chociaż mnie z racji odmiennej płci od wiekszości naszego wątku łatwiej skojarzyć Ciebie - jako rodzynka - kojarzymy oczywiście, ale teraz to przynajmniej widzimy jak wyglądasz Ty i Twoja druga połowa. Też mieliśmy zamiar pokazać się w dzienniku, ale pomyślałam, że chętnie zobaczyłabym też innych Salsowiczów My w dzienniku też się pokażemy Udało się wkleić dzięki synowi. Mój małż i pies Kola Super! Teraz będę wiedziała, która to annaoj20008 a która ANNJAK3005 Niby inne nicki, ale dla mnie tak podobne, że zawsze mi się myliło Nieskromnie powiem, że pomysł miałam świetny Teraz to czuję się jak wśród przyjaciół Ale to oczywiste, że salsę budować chcą tylko sympatyczni ludzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
igma 11.03.2009 06:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2009 widzę że u Was wychodzi trochę taniej ja jeszcze pooglądam i dopiero zdecyduję jakie kolory ,ale ustawienie szafek będzie takie samo jak na wizualizacji na pewno ,tylko mam nadzieję że w niższej cenie Teraz rozumiem dlaczego Twoja kuchnia dosyć droga. Meble z frontami na wysoki połysk są sporo droższe, a więc cena Twoich mebli jest dobra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts