annaoj20008 11.03.2009 15:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2009 Ktoś powie...ale słodzi, jednak napiszę. Pierwszy raz jak weszłam na forum Salsowiczów( a juz troche minęło, łącząc zawirowania z profilem który miałam) , to wyczułam miłą atmosferę, chęć niesienia pomocy, dobre rady bez zbędnego przechwalania się czymkolwiek...i można by tak wymieniać . Może ktoś ma inne zdanie. Moje odczucia właśnie takie są. Tym bardziej miło Was poznać raz jeszcze i zobaczyć na zdjęciach. Salsę rzeczywiście budują sympatyczne ludziki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ANNJAK3005 11.03.2009 17:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2009 wolałam pomocy co do wklejenia zdjęcia a tu nicccccc . a co do kafelek na ścianie to ich nie będzie chcę dać szybę mleczną lub w kolorze blatu pomóżcie mi zdecydować . A tak na marginesie to fajnie że was mam bo mój mąz to małe bezguście jeśli chodzi o kolorystyke i nie bardzo chce mi pomóc on zajmuje się budowlanką bo ma do tego głowę a ja resztą .Może da sie tak zrobić ze ja dam zdjęcie do chomika a ktoś wrzuci je na forum jeśli to możliwe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
langerob25 11.03.2009 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2009 wolałam pomocy co do wklejenia zdjęcia a tu nicccccc . a co do kafelek na ścianie to ich nie będzie chcę dać szybę mleczną lub w kolorze blatu pomóżcie mi zdecydować . A tak na marginesie to fajnie że was mam bo mój mąz to małe bezguście jeśli chodzi o kolorystyke i nie bardzo chce mi pomóc on zajmuje się budowlanką bo ma do tego głowę a ja resztą .Może da sie tak zrobić ze ja dam zdjęcie do chomika a ktoś wrzuci je na forum jeśli to możliwe. Mogę wrzucić. A jaką masz przeglądarkę.Jeśli Firefoxa o łatwo będzie wytłumaczyć.Otwórz swoje zdjęcie w chomiku,daj kopiuj adres obrazka,potem w forum muratora klikasz przy pisaniu wiadmości na "IMG"dajesz wklej,potem ponownie klikasz na "IMG".Powinno być dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ANNJAK3005 11.03.2009 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2009 ok spróbuję jak nie to synek mi pomoże dzieki za pomoc zawsze tutaj można liczyć na pomoc fajnie .teraz ja cukruję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annaoj20008 11.03.2009 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2009 @ANNJAK3005, sorki, nie sprecyzowałam. Jakie kafle chcesz kłaść na podłodze? jasne czy ciemne? Jesli chodzi o ścianę ja bym dała mleczne szkło, a pod nim kolor sciany zbliżony do koloru blatu. Baaardzo mi się takie cóś podoba Ile syn ma lat jeśli można? bo mój 16 i wiele dzięki niemu się nauczyłam, jeśli chodzi o komputer oczywiście. Czasami solidnie się wkurza i pyta... ile razy mam pokazywac to samo!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
norola 12.03.2009 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2009 witajcie,dawno się nie odzywałam-mam dobrą wiadomość...kiedyś obiecałam na forum że założę dziennik budowy(oczywiście nie umiem zakładać go na forum ) ale zalogowałam się na chomiku -jak co niektórzy.Dziś wkleję tam zdjęcia i podam link na forum.Co prawda nasza salsa jeszcze nie stoi-jest tylko piwnica,ale kilka fotek pokażę,a na wiosnę będę dokładać jak zaczniemy iść w górę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ANNJAK3005 12.03.2009 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2009 kafle w kuchni chcę dać podobne jak na zdjęciu nie za ciemne a w salonie i jadalni coś w kremowym kolorze ,a szybę dam chyba mleczną dzięki za pomoc .mój syyyynek to już pełnoletni facet 18 lat sama nie mogę w to uwierzyć jak czas leci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ANNJAK3005 12.03.2009 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2009 Witaj norola faktycznie długo cię nie było ,a jeśli chodzi o komputer to mój syn ciągle to powtarza ,JESZCZE TEGO NIE WIESZ , ale jak mam się nauczyć skoro on ciągle przy nim sieszi . U nas na budowie jak na razie cisza bo wszystko musi dobrze wyschnąć może dzisiaj uda mi sie pokazać jakie mam schody zdjęcia tego nie ukazują ,ale wyglądaja super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
norola 12.03.2009 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2009 Witaj norola faktycznie długo cię nie było ,a jeśli chodzi o komputer to mój syn ciągle to powtarza ,JESZCZE TEGO NIE WIESZ , ale jak mam się nauczyć skoro on ciągle przy nim sieszi . U nas na budowie jak na razie cisza bo wszystko musi dobrze wyschnąć może dzisiaj uda mi sie pokazać jakie mam schody zdjęcia tego nie ukazują ,ale wyglądaja super. o to czekamy na fotki,lubimy nowe zdjęcia, codziennie sprawdzam min 2 razy wszystkie dzienniki i od kilku dni nic nowego nie ma monika i maciek też coś długo się nie odzywają i inzynierooo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
igma 12.03.2009 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2009 o to czekamy na fotki,lubimy nowe zdjęcia, codziennie sprawdzam min 2 razy wszystkie dzienniki i od kilku dni nic nowego nie ma monika i maciek też coś długo się nie odzywają i inzynierooo. Teraz możesz sprawdzić mój Wszyscy możecie, bo jest tam niespodzianka, żeby nie było, że jakąś sadystką jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
burifanek 12.03.2009 15:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2009 do igma Rzeczywiście to niespodzianka w Twoim dzienniku te przyśpieszone ocieplenie może teraz wprowadzili na rynku jakieś zmiany o których nie wiemy i pierwsze się ociepla a potem okna wstawia Domek coraz ładniejszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
igma 12.03.2009 16:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2009 do igma Rzeczywiście to niespodzianka w Twoim dzienniku te przyśpieszone ocieplenie może teraz wprowadzili na rynku jakieś zmiany o których nie wiemy i pierwsze się ociepla a potem okna wstawia Domek coraz ładniejszy rzadko się robi w takiej kolejności, ale to żadne nowości burifanek http://forum.muratordom.pl/fotodziennik-domek-sevage-ivi-rosa,t112672.htm tu jest podobnie - początkowo też byłam zaskoczona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
burifanek 12.03.2009 16:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2009 do igma Rzeczywiście to niespodzianka w Twoim dzienniku te przyśpieszone ocieplenie może teraz wprowadzili na rynku jakieś zmiany o których nie wiemy i pierwsze się ociepla a potem okna wstawia Domek coraz ładniejszy rzadko się robi w takiej kolejności, ale to żadne nowości burifanek http://forum.muratordom.pl/fotodziennik-domek-sevage-ivi-rosa,t112672.htm tu jest podobnie - początkowo też byłam zaskoczona Czytałam kiedyś ten dziennik budowy dużo robili sami aż do podziwu,mam go nawet dodany do ulubionych ale nie zwróciłam uwagi na ocieplanie może dlatego że jeszcze jestem na starcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
igma 12.03.2009 16:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2009 Rzeczywiście dużo robili sami, tylko podziwiać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annaoj20008 12.03.2009 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2009 @igma, fajny biały domek w kropki , przynajmniej mu ciepło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ANNJAK3005 13.03.2009 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2009 Jasne że fajny bo podobny do mojego i nie tylko mamy nowego salsowicza ,mieszkają niedaleko nas i wpadną obejrzeć domek na żywo .Pamiętam jak zaczynaliśmy budowę to sama chciałam zobaczyć salsę na żywo ,ale niestety nikt nie budował się blisko nas pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
igma 13.03.2009 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2009 Jasne że fajny bo podobny do mojego i nie tylko mamy nowego salsowicza ,mieszkają niedaleko nas i wpadną obejrzeć domek na żywo .Pamiętam jak zaczynaliśmy budowę to sama chciałam zobaczyć salsę na żywo ,ale niestety nikt nie budował się blisko nas pozdrowienia Właśnie, kilka tygodni temu u nas też byli nowi salsowicze. Zapytali czy mogą obejrzeć naszą salsę na żywo, zgodziliśmy się, przyjechali, porozmawialiśmy. Wspominali, że marcu zaczynają. Nie wiem czy odezwą się na forum, czy pokażą swoją budowę. Jeśli to przeczytają to może się odezwą W każdym razie pozdrawiamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
norola 15.03.2009 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2009 mój dziennik można wreszcie obejrzeć.http://chomikuj.pl/norola zdjęć jest mało,bo jestesmy dopiero na etapie stropu nad piwnicą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
norola 15.03.2009 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2009 zapomniałam dopisać,że zdjęcia są w folderze "galeria" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kris1979 15.03.2009 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2009 Witam serdecznie niebylo mnie na forum dosc dawno co nieznaczy ze zrezygnowalismy z budowy salsy. Obecnie mamy juz pozwolenie na budowe z czego niezmiernie sie cieszymy lecz sprawy niezalezne od nas przeciagna nasz start z budowa. Widze ze u niekturych postep z budowa jest super. Mam pytanie do Norola ile potrzebowalas bloczkow na piwnice i jaki byl jej kosz do stanu pokazanego w galerii. Nasza salsa tez bedzie podpiwniczona choc bez garazu.Pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts