Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Ktoś powie...ale słodzi, jednak napiszę. Pierwszy raz jak weszłam na forum Salsowiczów( a juz troche minęło, łącząc zawirowania z profilem który miałam) :( , to wyczułam miłą atmosferę, chęć niesienia pomocy, dobre rady bez zbędnego przechwalania się czymkolwiek...i można by tak wymieniać

:D . Może ktoś ma inne zdanie. Moje odczucia właśnie takie są. Tym bardziej miło Was poznać raz jeszcze i zobaczyć na zdjęciach. :wink: Salsę rzeczywiście budują sympatyczne ludziki :p

• Odpowiedzi 3,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

wolałam pomocy co do wklejenia zdjęcia a tu nicccccc :cry: . a co do kafelek na ścianie to ich nie będzie chcę dać szybę mleczną lub w kolorze blatu pomóżcie mi zdecydować . A tak na marginesie to fajnie że was mam bo mój mąz to małe bezguście :lol: :lol: jeśli chodzi o kolorystyke i nie bardzo chce mi pomóc on zajmuje się budowlanką bo ma do tego głowę a ja resztą :-? .Może da sie tak zrobić ze ja dam zdjęcie do chomika a ktoś wrzuci je na forum jeśli to możliwe.

wolałam pomocy co do wklejenia zdjęcia a tu nicccccc :cry: . a co do kafelek na ścianie to ich nie będzie chcę dać szybę mleczną lub w kolorze blatu pomóżcie mi zdecydować . A tak na marginesie to fajnie że was mam bo mój mąz to małe bezguście :lol: :lol: jeśli chodzi o kolorystyke i nie bardzo chce mi pomóc on zajmuje się budowlanką bo ma do tego głowę a ja resztą :-? .Może da sie tak zrobić ze ja dam zdjęcie do chomika a ktoś wrzuci je na forum jeśli to możliwe.

Mogę wrzucić. A jaką masz przeglądarkę.Jeśli Firefoxa o łatwo będzie wytłumaczyć.Otwórz swoje zdjęcie w chomiku,daj kopiuj adres obrazka,potem w forum muratora klikasz przy pisaniu wiadmości na "IMG"dajesz wklej,potem ponownie klikasz na "IMG".Powinno być dobrze

@ANNJAK3005, sorki, nie sprecyzowałam. Jakie kafle chcesz kłaść na podłodze? jasne czy ciemne? Jesli chodzi o ścianę ja bym dała mleczne szkło, a pod nim kolor sciany zbliżony do koloru blatu. Baaardzo mi się takie cóś podoba :wink:

Ile syn ma lat jeśli można? bo mój 16 i wiele dzięki niemu się nauczyłam, jeśli chodzi o komputer oczywiście. Czasami solidnie się wkurza :evil: i pyta... ile razy mam pokazywac to samo!! :lol: :lol:

witajcie,dawno się nie odzywałam-mam dobrą wiadomość...kiedyś obiecałam na forum że założę dziennik budowy(oczywiście nie umiem zakładać go na forum :D ) ale zalogowałam się na chomiku -jak co niektórzy.Dziś wkleję tam zdjęcia i podam link na forum.Co prawda nasza salsa jeszcze nie stoi-jest tylko piwnica,ale kilka fotek pokażę,a na wiosnę będę dokładać jak zaczniemy iść w górę :D

Witaj norola faktycznie długo cię nie było ,a jeśli chodzi o komputer to mój syn ciągle to powtarza ,JESZCZE TEGO NIE WIESZ , ale jak mam się nauczyć skoro on ciągle przy nim sieszi :-? :D . U nas na budowie jak na razie cisza bo wszystko musi dobrze wyschnąć może dzisiaj uda mi sie pokazać jakie mam schody zdjęcia tego nie ukazują ,ale wyglądaja super.

Witaj norola faktycznie długo cię nie było ,a jeśli chodzi o komputer to mój syn ciągle to powtarza ,JESZCZE TEGO NIE WIESZ , ale jak mam się nauczyć skoro on ciągle przy nim sieszi :-? :D . U nas na budowie jak na razie cisza bo wszystko musi dobrze wyschnąć może dzisiaj uda mi sie pokazać jakie mam schody zdjęcia tego nie ukazują ,ale wyglądaja super.

o to czekamy na fotki,lubimy nowe zdjęcia, codziennie sprawdzam min 2 razy wszystkie dzienniki i od kilku dni nic nowego nie ma :-? monika i maciek też coś długo się nie odzywają i inzynierooo. :roll:

o to czekamy na fotki,lubimy nowe zdjęcia, codziennie sprawdzam min 2 razy wszystkie dzienniki i od kilku dni nic nowego nie ma :-? monika i maciek też coś długo się nie odzywają i inzynierooo. :roll:

Teraz możesz sprawdzić mój

Wszyscy możecie, bo jest tam niespodzianka, żeby nie było, że jakąś sadystką jestem :wink: :lol: :lol:

do igma

Rzeczywiście to niespodzianka w Twoim dzienniku te przyśpieszone ocieplenie :o może teraz wprowadzili na rynku jakieś zmiany o których nie wiemy i pierwsze się ociepla a potem okna wstawia :wink: Domek coraz ładniejszy :D

rzadko się robi w takiej kolejności, ale to żadne nowości burifanek :D

http://forum.muratordom.pl/fotodziennik-domek-sevage-ivi-rosa,t112672.htm

tu jest podobnie - początkowo też byłam zaskoczona

do igma

Rzeczywiście to niespodzianka w Twoim dzienniku te przyśpieszone ocieplenie :o może teraz wprowadzili na rynku jakieś zmiany o których nie wiemy i pierwsze się ociepla a potem okna wstawia :wink: Domek coraz ładniejszy :D

rzadko się robi w takiej kolejności, ale to żadne nowości burifanek :D

http://forum.muratordom.pl/fotodziennik-domek-sevage-ivi-rosa,t112672.htm

tu jest podobnie - początkowo też byłam zaskoczona

Czytałam kiedyś ten dziennik budowy dużo robili sami aż do podziwu,mam go nawet dodany do ulubionych ale nie zwróciłam uwagi na ocieplanie może dlatego że jeszcze jestem na starcie :-?

Jasne że fajny bo podobny do mojego i nie tylko :lol: :lol: mamy nowego salsowicza ,mieszkają niedaleko nas i wpadną obejrzeć domek na żywo :D .Pamiętam jak zaczynaliśmy budowę to sama chciałam zobaczyć salsę na żywo ,ale niestety nikt nie budował się blisko nas :( pozdrowienia

Właśnie, kilka tygodni temu u nas też byli nowi salsowicze. Zapytali czy mogą obejrzeć naszą salsę na żywo, zgodziliśmy się, przyjechali, porozmawialiśmy. Wspominali, że marcu zaczynają. Nie wiem czy odezwą się na forum, czy pokażą swoją budowę.

Jeśli to przeczytają to może się odezwą :wink:

W każdym razie pozdrawiamy :D

Witam serdecznie niebylo mnie na forum dosc dawno co nieznaczy ze zrezygnowalismy z budowy salsy. Obecnie mamy juz pozwolenie na budowe z czego niezmiernie sie cieszymy lecz sprawy niezalezne od nas przeciagna nasz start z budowa. Widze ze u niekturych postep z budowa jest super. Mam pytanie do Norola ile potrzebowalas bloczkow na piwnice i jaki byl jej kosz do stanu pokazanego w galerii. Nasza salsa tez bedzie podpiwniczona choc bez garazu.Pozdrawiam serdecznie