burifanek 15.03.2009 16:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2009 mój dziennik można wreszcie obejrzeć.http://chomikuj.pl/norola zdjęć jest mało,bo jestesmy dopiero na etapie stropu nad piwnicą No norola ładniutkie te Twoje piwniczki obejrzałam zdjęcia,wszystko ładnie dociagnięte,równiutko jakby z obrazka Nie przejmuj się już niedługo domek będziecie budować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
norola 15.03.2009 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2009 Witam serdecznie niebylo mnie na forum dosc dawno co nieznaczy ze zrezygnowalismy z budowy salsy. Obecnie mamy juz pozwolenie na budowe z czego niezmiernie sie cieszymy lecz sprawy niezalezne od nas przeciagna nasz start z budowa. Widze ze u niekturych postep z budowa jest super. Mam pytanie do Norola ile potrzebowalas bloczkow na piwnice i jaki byl jej kosz do stanu pokazanego w galerii. Nasza salsa tez bedzie podpiwniczona choc bez garazu.Pozdrawiam serdecznie witam. Na piwnicę zużyliśmy 2000 szt bloczków fundamentowych.Koszt aktualnego stanu to ok 15 tys.Z tym że trzeba zaznaczyć iż budujemy sami-systemem gospodarczym. Do Burifanek dziękuję za pochwałę fotek-to zasługa mojego taty i tu wielki ukłon dla Niego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
norola 15.03.2009 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2009 i udało mi się zrobić w podpisie link do dziennika hurrraaaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kris1979 16.03.2009 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2009 wielkie dzieki Norola za informacjie i zycze powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
norola 16.03.2009 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2009 wielkie dzieki Norola za informacjie i zycze powodzenia nie ma za co. ciekawa jestem co u moniki i maćka?dawno się nie pokazywali na forum,zdjęć też dawno nowych nie wstawiali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ANNJAK3005 16.03.2009 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2009 witam No no piwniczka super schody też juz są i niech się mury pną do góry , ale wiecie co ja panicznie boję się piwnic i nie mam pojęcia dlaczego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ANNJAK3005 16.03.2009 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2009 hej obiecałam pokazać moje schody ,zdjęcia nie pokazują jak fajnie wyglądają a moim zdaniem są bardzo nowoczesne i chwaląc wyglądają super chociaż jeszcze nie skończone http://www.chomikuj.pl/salsa17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ANNJAK3005 16.03.2009 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2009 A w chomiku [ początek] jeśli ktoś jeszcze nie wie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ANNJAK3005 16.03.2009 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2009 kurcze co taka cisza mam wrażenie że ciągle piszę sama do siebie to smutne Mam nadzieję że ta cisza to zajęcie na budowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
burifanek 16.03.2009 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2009 kurcze co taka cisza mam wrażenie że ciągle piszę sama do siebie to smutne Mam nadzieję że ta cisza to zajęcie na budowie. Podczytuję posty ale jakoś nie mam o czym na razie pisać znowu następny poniedziałek a na budowie u Nas cisza śniegu za dużo a jutro znowu ma sypać czekami i czekam i doczekać się nie mogę Oglądałam schody są super! wyglądają jakby były wirtualne http://chomikuj.pl/Chomik.aspx?id=budowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
igma 16.03.2009 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2009 Ja też czytałam, ale nie miałam czasu żeby coś skrobnąć. Schody ciekawe, nie spodziewałam się takich My jutro - jak wszystko pójdzie wg planu - będziemy świętować SSZ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annaoj20008 16.03.2009 22:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2009 Czasami jestem tak zmęczona, że tylko wpadam na forum, przeczytam i odkładam wpis na póżniej Nie mogę doczekac się cieplejszych dni. Śmieję się do męża, że wiosna czeka na nas, aż dopniemy papiery i wpuścimy budowlańców Schody faktycznie wirtualne, a co z poręczami? juz wybrane? Ja chcę betonowe, okładane jeszcze nie wiem czym, żeby móc zrobić pod nimi schowek z drzwiami. Mam nadzieję, że będzie przyzwoity wymiar otworu i będzie można je wstawić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
norola 17.03.2009 06:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2009 Ja też czytałam, ale nie miałam czasu żeby coś skrobnąć. Schody ciekawe, nie spodziewałam się takich My jutro - jak wszystko pójdzie wg planu - będziemy świętować SSZ wow,to super wiadomość..i liczymy na nowe fotki:) ...chciałabym już być na tym samym etapie budowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
igma 17.03.2009 07:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2009 wow,to super wiadomość..i liczymy na nowe fotki:) ...chciałabym już być na tym samym etapie budowy za chwilę wrzucę fotki drzwi i bramy,a po południu okien - tak żebyście Kochani nie mieli za dużo wrażeń na jedną chwilę Ja chcę betonowe, okładane jeszcze nie wiem czym, żeby móc zrobić pod nimi schowek z drzwiami. Mam nadzieję, że będzie przyzwoity wymiar otworu i będzie można je wstawić. U nas też będzie schowek pod schodami, dlatego robimy schody drewniane z podstopnicami. Trochę tam miejsca będzie chyba wystarczająco, żeby wrzucić tam wszystkie niepotrzebne rzeczy, gdy się okaże, że zaraz przyjdą niezapowiedziani goście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
igma 17.03.2009 16:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2009 Mam okna tylko, że to największe niezgodne z zamówieniem , koszmar. Zapraszam do dziennika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ANNJAK3005 17.03.2009 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2009 igma masz bardzo fajne drzwi i okna takie jak l w projekcie super . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
igma 17.03.2009 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2009 Dziękuję.Pomijając te problemy z dużym oknem to rzeczywiście jestem bardzo zadowolona, udało nam się zgrać kolory mimo, że wszystko od innego producenta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annaoj20008 17.03.2009 22:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2009 @igma, gratulacje SSZ:) na tą wpadkę z oknem to szkoda nerwów, ale jak się długo czeka to człowieka trafia. Kolorystycznie super. Ja też myslę o ciemniejszych, pomimo że dachówka będzie chyba miedziana. Nie porównywałam kolorów w realu, więc mogę tylko pogadać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
igma 18.03.2009 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2009 @igma, gratulacje SSZ:) na tą wpadkę z oknem to szkoda nerwów, ale jak się długo czeka to człowieka trafia. Kolorystycznie super. Ja też myslę o ciemniejszych, pomimo że dachówka będzie chyba miedziana. Nie porównywałam kolorów w realu, więc mogę tylko pogadać Jeszcze nie ma SSZ, okna na górze nie zamontowane. Dzisiaj popołudniu będę się chwalić SSZ (w dzienniku) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
norola 18.03.2009 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2009 @igma, gratulacje SSZ:) na tą wpadkę z oknem to szkoda nerwów, ale jak się długo czeka to człowieka trafia. Kolorystycznie super. Ja też myslę o ciemniejszych, pomimo że dachówka będzie chyba miedziana. Nie porównywałam kolorów w realu, więc mogę tylko pogadać Jeszcze nie ma SSZ, okna na górze nie zamontowane. Dzisiaj popołudniu będę się chwalić SSZ (w dzienniku) to czekamy kiedy macie zamiar wykończyć domek i się wprowadzić?jeszcze w tym roku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts