igma 19.03.2009 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2009 To teraz nie wiemy czy Ty jesteś taka niska,czy Twoje fundamenty takie wysokie? hehe Michasia spełnię Twoje marzenia wiadomość będzie na PW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Michasia 19.03.2009 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2009 To jest wstępna przeróbka parteru naszej salsy, górę zostawiamy bez zmian http://img10.imageshack.us/my.php?image=salsaparter1.jpg Mam nadzieję że to zdjęcie tam jest, bo jak nie to znaczy że jeszcze muszę nad tym popracować. Co ty o tym sądzicie??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
igma 19.03.2009 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2009 @igma, jak kupowałaś luksferki to widziałas takie jak najbardziej przeźroczyste, takie które nie zniekształcają obrazu? czy takie są? Swoje kupowałaś w sklepie czy na allegro? Luksfery kupiłam w castoramie, było ich kilka ,ale nie pamiętam czy były takie o które pytasz W castoramie jestem częstym gościem, więc jak będę to postaram się zerknąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
burifanek 19.03.2009 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2009 Żeby nie było że się wyłamałam. To teraz nie wiemy czy Ty jesteś taka niska,czy Twoje fundamenty takie wysokie? langerob25 Nie bądż taki podśmiewny taka niska nie jestem bez obawy fundamenty wysokie zrobiłam żeby Mi zimą po nogach nie ciągło a w górach to nie tak jak na nizinach,co niektórzy już teraz wiosnę świętują a u Mnie na działce z metr śniegu jeszcze leży. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
igma 19.03.2009 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2009 To jest wstępna przeróbka parteru naszej salsy, górę zostawiamy bez zmian http://img10.imageshack.us/my.php?image=salsaparter1.jpg Mam nadzieję że to zdjęcie tam jest, bo jak nie to znaczy że jeszcze muszę nad tym popracować. Co ty o tym sądzicie??? Zdjęcie jest i uważam że jest fajnie. Ja też jestem zwolenniczką zamkniętej kuchni, teraz mam otwartą i nie jestem zadowolona. W salsie będziemy mieć kuchnię prawie zamkniętą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Michasia 19.03.2009 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2009 Dziękuję Ci bardzo Igma To super! Tylko żebym ja potrafiła tą wiadomość odczytać , dopiero odgaduję tajniki korzystania z tego forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
igma 19.03.2009 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2009 Jeszcze jej nie ma. Nadrabiam zaległości z całego dnia. maile i odpowiedzi na forum ufff. Zaraz wyślę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
langerob25 19.03.2009 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2009 Żeby nie było że się wyłamałam. To teraz nie wiemy czy Ty jesteś taka niska,czy Twoje fundamenty takie wysokie? langerob25 Nie bądż taki podśmiewny taka niska nie jestem bez obawy fundamenty wysokie zrobiłam żeby Mi zimą po nogach nie ciągło a w górach to nie tak jak na nizinach,co niektórzy już teraz wiosnę świętują a u Mnie na działce z metr śniegu jeszcze leży. Pewnie nie możesz się doczekać końca zimy? Wcale Ci się nie dziwię.Mnie już nerwy bolą,z budowa za 2 miesiące dopiero.Pogoda w tym roku niestety nie sprzyja Salsowiczom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KUZMA 20.03.2009 17:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2009 No i moje zdjecie z coreczka http://img25.imageshack.us/img25/3855/p5310353f.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
igma 20.03.2009 17:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2009 No i moje zdjecie z coreczka Super ! Fajne zdjęcie annaoj20008 Byłam w castoramie. Widziałam luksfery o które pytałaś są za 5,19 zł/szt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annaoj20008 20.03.2009 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2009 @igma napisała annaoj20008 Byłam w castoramie. Widziałam luksfery o które pytałaś są za 5,19 zł/szt. O...wielkie dzięki. Fajna cena i rzeczywiscie całkowicie przeżroczyste, obraz taki jak przez szybę?kurcze, u mnie castoramy nie ma. Będe musiała sprawdzić gdzie jest najbliżej i sprawdzić nasze markety. Brawo Kuzma, mamy kolejne zdjęcie...ja chcę nad morze ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ANNJAK3005 20.03.2009 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2009 Ja również witam nową salsowiczkę Michasię .Miło cię widzieć burifanek ,kuzma śliczne z Was dziewczyny fajnie wiedzieć do kogo się pisze .Obiecuję że wyślę jakies zdjęcie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
igma 21.03.2009 15:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2009 Ja również witam nową salsowiczkę Michasię .Miło cię widzieć burifanek ,kuzma śliczne z Was dziewczyny fajnie wiedzieć do kogo się pisze .Obiecuję że wyślę jakies zdjęcie . ANNJAK3005 wrzuć swoje zdjęcie do chomika i kliknij na nie prawym przyciskiem myszy, lewym wybierz "kopiuj adres obrazka". Później otwórz wątek salsy na muratorze i kliknij odpowiedz. W odpowiedzi wpisz teraz wciśnij prawy przycisk mysz i lewym wybierz wklej,a później wpisz i wyślij wiadomość to wszystko powinno się udać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
igma 21.03.2009 15:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2009 O...wielkie dzięki. Fajna cena i rzeczywiscie całkowicie przeżroczyste, obraz taki jak przez szybę?kurcze, u mnie castoramy nie ma. Będe musiała sprawdzić gdzie jest najbliżej i sprawdzić nasze markety. Tak, obraz jak przez szybę. Myślę, że w innych sklepach też są Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
igma 22.03.2009 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2009 Co z Wami?Zapadliście w sen zimowy? Wiosna jest! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
burifanek 22.03.2009 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2009 Co z Wami?Zapadliście w sen zimowy? Wiosna jest! To zależy gdzie ta wiosna jest? bo nie u Wszystkich u Nas jak na razie śniegu dosypało to chyba pełnia zimy a nie wiosna przyszła. http://chomikuj.pl/Chomik.aspx?id=budowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
burifanek 22.03.2009 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2009 igma GRATULUJĘ Stanu Surowego Zamkniętego!!!!!!!Chyba będziecie świętować widziałam że już w piecu napaliliście,teraz pójdzie jak z górki za niedługo będziemy wnętrze podziwiać http://chomikuj.pl/Chomik.aspx?id=budowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewula83 22.03.2009 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2009 witam wszystkich salsowiczów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
langerob25 22.03.2009 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2009 Witamy! Czyżby nowa Salsowiczka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewula83 22.03.2009 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2009 Razem z mężem również będziemy budować salsę. W styczniu dostaliśmy pozwolenie na budowę. Mieliśmy o tyle łatwiej gdyż działkę kupiliśmy od Gminy z planem zagospodarowania przestrzennego. Jak większość z Was wprowadziliśmy kilka zmian. 1. lustrzane odbicie, 2. wydłużyliśmy pomieszczenie gospodarcze i zrównaliśmy je z bryłą domu, 3. w miejscu kuchni dobudowaliśmy wykusz, w związku z tym zarówno kuchnia jak i górna łazienka wydłużyły się o metr, dodatkowo nad łazienką będzie kukułka. Teraz czekamy na przypływ gotówki i ładniejszą pogodę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts