langerob25 07.04.2009 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2009 Koniec maja początek budowy.Mam nadzieję,że do końca czerwca coś będzie widać,bo wtedy muszę wyjechać na ok 5 tygodni.A potem reszta.Wg planów do końca września SSO, mam nadzieję ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annaoj20008 07.04.2009 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2009 Może razem ruszymy? chociaż watpię, bo okazało sie że są niedoróbki w przyłączach. Trzeba będzie chyba wystąpić o warunki budowy przył. gazu. To obecne mamy po prawej stronie budynku, a w naszej Salsie ma byc po lewej.Oto dowód na kolejna niedoróbke ze stronu prowadzacego biura! zgroza! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
burifanek 07.04.2009 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2009 U Nas mury się wznoszą z prędkością światła muszą nadrabiać straty wynikłe z opóżnienia gdyż śnieg nie chciał zniknąć z Naszej działki przez dłuuuuuuuugi czas,zresztą mamy go tam jeszcze trochę Czekam na zdjęcia jak podeślą to zaraz dodam do chomika http://chomikuj.pl/Chomik.aspx?id=budowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
norola 08.04.2009 06:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2009 Langerob25 gratulacje i czekamy na zdjęcia z placu boju . U nas zaczeliśmy murowanie ścian i juz po dwuch dniach widać zarys domu zupełnie jakbym widziała swoją Salsę-jesteśmy na tym samym etapie budowy ale fajnie hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mariusz22 08.04.2009 16:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2009 Mam nadzieję że nie będziemy się ścigać [/b] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
norola 09.04.2009 06:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2009 Mam nadzieję że nie będziemy się ścigać [/b] i chyba dobrze widzę że masz zmniejszony otwór na drzwi wejściowe? jeśli tak to powiem Ci że my też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mariusz22 09.04.2009 17:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2009 Dokładnie tak . Żona nie chciała takich drzwi jak w projekcie. Jutro już chyba ściany będą wybudowane do samego welbunku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
burifanek 09.04.2009 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2009 Widzę że wszyscy ostro budują u Mnie też nie próżnują połowa domku już stoi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
burifanek 09.04.2009 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2009 Zapomniałam wkleić chomika ze zdjęciami już się poprawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annaoj20008 09.04.2009 22:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2009 @norola, jaką masz wielkość otworu drzwi wejściowych, po zmniejszeniu?Śmieszne dzióbki mają te wejściowe schody( po bokach), będzie to praktyczne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
norola 10.04.2009 05:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2009 @norola, jaką masz wielkość otworu drzwi wejściowych, po zmniejszeniu? Śmieszne dzióbki mają te wejściowe schody( po bokach), będzie to praktyczne? z tego co pamiętam to chyba 100 cm zostawiliśmy,a dzióbki jak to nazwałaś,dlaczego miałyby być nie praktyczne? dla mnie to są normalne schody i jestem z nich ogromnie zadowolona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
igma 10.04.2009 06:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2009 @norola, jaką masz wielkość otworu drzwi wejściowych, po zmniejszeniu? Śmieszne dzióbki mają te wejściowe schody( po bokach), będzie to praktyczne? z tego co pamiętam to chyba 100 cm zostawiliśmy,a dzióbki jak to nazwałaś,dlaczego miałyby być nie praktyczne? dla mnie to są normalne schody i jestem z nich ogromnie zadowolona Faktycznie, inaczej wyglądają te schody; praktyczne czy nie, jedno jest pewne jeśli będą tam płytki to będzie miał płytkarz więcej zabawy A jakie wymiary otworów okiennych robisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
igma 10.04.2009 06:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2009 Widzę że wszyscy ostro budują u Mnie też nie próżnują połowa domku już stoi Pięknie rośnie domek. Twoje schody najbardziej mi się podobają ( z tych salsowych ). Moje jeszcze nie są dopracowane, będziemy jeszcze coś tam podlewać betonem, ale na razie o tym nie myślę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
norola 10.04.2009 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2009 @norola, jaką masz wielkość otworu drzwi wejściowych, po zmniejszeniu? Śmieszne dzióbki mają te wejściowe schody( po bokach), będzie to praktyczne? z tego co pamiętam to chyba 100 cm zostawiliśmy,a dzióbki jak to nazwałaś,dlaczego miałyby być nie praktyczne? dla mnie to są normalne schody i jestem z nich ogromnie zadowolona Faktycznie, inaczej wyglądają te schody; praktyczne czy nie, jedno jest pewne jeśli będą tam płytki to będzie miał płytkarz więcej zabawy A jakie wymiary otworów okiennych robisz? schody robił mój tato,który będzie też moim płytkarzem,więc wiedział co robi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
burifanek 10.04.2009 15:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2009 Widzę że wszyscy ostro budują u Mnie też nie próżnują połowa domku już stoi Pięknie rośnie domek. Twoje schody najbardziej mi się podobają ( z tych salsowych ). Moje jeszcze nie są dopracowane, będziemy jeszcze coś tam podlewać betonem, ale na razie o tym nie myślę Dziękuję,dziękuję za miłe słowa odnośnie schodów rzeczywiście ładnie wykonwcy wyszły,pewnie się przyłożył Pogoda dopisuje więc z niecierpliwością czekamy na dalsze efekty prac.Teraz zastanawiamy się nad schodami wewnętrznymi będą wylewane z betonu tylko jeszcze nie wiem jakie może podpatrzę od BG bo ona ma też betonowe a tak prawie każdy z Was robi drewniane więc nie mam zbytnio rozeznania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maluchna26 11.04.2009 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2009 Do wszystkich Salsowiczów: (`*•.¸ (`*•.¸ ¸.•*´) ¸.•*´) *******@--@--@******@------------@****@-----------------@***@--------------------@**@-----------------------@**@-(\(\-----------/)/)----@**@-(=':')-------(':'=)----@**@(..(")(")..(")(")..)----@***@---------------------@*****@----------------@********@--@--@Niech Wam jajeczko dobrze smakuje,bogaty zajączek uśmiechem czaruje.Mały kurczaczek spełni marzenia,wiary, radości, miłości, spełnienia.Pozdrawiam;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Michasia 11.04.2009 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2009 Dla wszystkich salsowoczów.... Kiedy Wielka Noc nastanie, życzę wam na Zmartwychwstanie dużo szczęścia i radości, które niechaj zawsze gości w dobrym sercu, w jasnej duszy i niech wszystkie żale zgłuszy. Pozdrawiam.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
burifanek 11.04.2009 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2009 Wesołego zająca co śmieje się bez końcaSzczerbatego barana co beczy od rana Radości bez liku i pisanek w koszyku Wszystkim Salsowiczom życzy Burifanek http://img16.imageshack.us/img16/3706/134054.gifhttp://img16.imageshack.us/img16/134054.gif/1/w512.png Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KUZMA 11.04.2009 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2009 Zajączka słodkiego, Śmingusa mokrego, pisanek kolorowych, Świąt wesołych i zdrowych, życzy kuzma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ANNJAK3005 11.04.2009 14:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2009 Zdrowych ,wesołych Świąt, smacznego jajka i mokrego dyngusa dla wszystkich salsowiczów pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts