langerob25 11.04.2009 16:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2009 http://img401.imageshack.us/img401/157/0060.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annaoj20008 11.04.2009 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2009 Malutki baranek ma złote różki, pilnuje pisanek na trawce z rzeżuszki, gdy nikt nie widzi chorągiewką buja i cicho beczy wesołego Alleluja:) Wszystkim Salsowiczom........annaoj20008 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
norola 16.04.2009 05:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2009 ale cichutko na forum:)) u nas mury pną się do góry jeszcze trochę i będziemy zamawiać strop Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mariusz22 16.04.2009 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2009 Ja dzisiej zalewałem nadproża ,a na sobotę planujemy szlowanie stropu . Szkoda tylko że urlop już mi się kończy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
norola 16.04.2009 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2009 mamy już otwory okienne na dole w moim dzienniku 3 nowe zdjecia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
norola 16.04.2009 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2009 Ja dzisiej zalewałem nadproża ,a na sobotę planujemy szlowanie stropu . Szkoda tylko że urlop już mi się kończy no to czekamy na jakieś nowe zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
burifanek 16.04.2009 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2009 mamy już otwory okienne na dole w moim dzienniku 3 nowe zdjecia Widziałam domek coraz większy u Nas podobny etap z tym że nadproża założone teraz zbroją strop jak dobrze pójdzie to w przyszłym tygodniu będą zalewać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewula83 17.04.2009 14:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2009 Wczoraj byliśmy u geodety- prawdopodobnie w przyszłym tygodniu wytyczymy budynek. Zależy to głównie od murarza- czy będzie miał czas zająć się naszymi fundamentami. Jeśli dobrze pójdzie to i u nas coś zacznie się dziać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KUZMA 17.04.2009 15:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2009 Pieknie domki rosna Miło patrzeć :) U Nas w przyszlym tygodniu bedzie stawiana więźba Zdjęć tradycyjnie brak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annaoj20008 17.04.2009 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2009 Ale Wam zazdroszczę Ja niestety czekam na nowe warunki dla przyłacza gazu. Wiedziałam, że trzeba złożyć o nowe, ale Biuro( czyt. mądry pan z biura projektowego)był przekonany, że będzie ok i zwodził przez 3 tygodnie. I tak kolejne dni płyną a mnie roznosi. Wniosek o PnB złożony a tu taka wpadka... wystrzegajcie sie takich zawodowców( rada dla przyszłych Bobów Budowniczych ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
burifanek 17.04.2009 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2009 Ale Wam zazdroszczę Ja niestety czekam na nowe warunki dla przyłacza gazu. Wiedziałam, że trzeba złożyć o nowe, ale Biuro( czyt. mądry pan z biura projektowego)był przekonany, że będzie ok i zwodził przez 3 tygodnie. I tak kolejne dni płyną a mnie roznosi. Wniosek o PnB złożony a tu taka wpadka... wystrzegajcie sie takich zawodowców( rada dla przyszłych Bobów Budowniczych ) Współczuję Ci biedaczko tak to nieraz bywa z tymi biurami...nie wszystko układa się tak jakbyśmy chcieli ale nie przejmuj się powoli się poukłada i też w końcu zaczniecie przecież ciągle czekać nie możecie U Nas prace postępują do przodu,prawie dziennie prowadzimy rozmowy telefoniczne i ustalamy szczegóły,dostajemy od wykonawcy zdjęcia co jest dla Nas bardzo ważne bo niestety nie możemy uczestniczyć w budowie ale jak na razie wszystko idzie dobrze i jesteśmy dobrej myśli że do końca tak będzie W miarę postępu prac wrzucam fotki do Chomika więc możecie przeglądać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
langerob25 18.04.2009 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2009 No,no.Domy rosną jak grzyby po deszczu.Coraz bogatsze to nasze forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
burifanek 18.04.2009 13:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2009 No,no.Domy rosną jak grzyby po deszczu.Coraz bogatsze to nasze forum Teraz czekamy na Ciebie langerob25 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
shira3 19.04.2009 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2009 Długo mnie tu nie było - zakręcona jestem jak sznurek w kieszeni....na razie sam sznurek bo...czekam na kredyt :/ Mam już pozwolenie na budowę! Na działce wycięte niektóre drzewa i zepchnięty humus Jak panowie bankowcy wreszcie się namyślą - zaczynamy! Ekipa już przebiera nogami - mamy 1,5 miesiąca opóźnienia! Pan projektant od adaptacji nam to załatwił Teraz czekamy na decyzję banku - trzymajcie kciuki Pozdrawiam wszystkich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
igma 19.04.2009 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2009 Witajcie Kochani Cieszę się, że macie upragnione pozwolenia, że Wasze domki rosną, ale jeszcze bardziej się cieszę, że mam to już daleko za sobą, ufff P.S. Są nowe zdjęcia w moim dzienniku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
norola 20.04.2009 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2009 Witajcie Kochani Cieszę się, że macie upragnione pozwolenia, że Wasze domki rosną, ale jeszcze bardziej się cieszę, że mam to już daleko za sobą, ufff P.S. Są nowe zdjęcia w moim dzienniku jak dobrze w poniedziałek z rana obejrzeć sobie w dzienniku igmy nowe zdjęcia Czy kolor domku to pastelowy fiolet? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
langerob25 20.04.2009 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2009 No ten rok będzie obfity w nowe Salsy.@Ewula83, @Shira3,mam nadzieję ,że ja też niedługo No coraz większe postępy u Burifanka i Noroli. Ja już mam uprawomocnione PnB,na działce nawieziono piasku do zasypywania fundamentu.Gdzieś za ok.miesiąc ja też ruszam. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
norola 20.04.2009 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2009 No ten rok będzie obfity w nowe Salsy.@Ewula83, @Shira3,mam nadzieję ,że ja też niedługo No coraz większe postępy u Burifanka i Noroli. Ja już mam uprawomocnione PnB,na działce nawieziono piasku do zasypywania fundamentu.Gdzieś za ok.miesiąc ja też ruszam. Pozdrowienia o to będziemy razem w gronie budujących.Jutro już chyba dojdą do poziomu stropu,trzeba juz zamawiać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annaoj20008 20.04.2009 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2009 Bardzo pomocne są te Wasze zdjęcia , szczególnie te @igmy, bo widać Salsę w całej okazałości i można jeszcze pewne rzeczy przemyśleć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
norola 21.04.2009 05:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2009 Do IGMA- Wasz domek wygląda naprawdę fajnie,czekamy na zdjęcią z wewnątrz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts