ewula83 21.04.2009 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2009 TEGO DNIA WYCZEKIWAŁAM OD DAWNA. W PONIEDZIAŁEK UPRAWOMOCNIŁO SIE NASZA PNB, A JUTRO RUSZAMY NA PIERWSZE ZAKUPY ZWIĄZANE Z NASZYM DOMKIEM (STAL, CEMENT ITP). JUŻ NIE MOGĘ SIĘ DOCZEKAC BUDOWY- NASI PRZYJACIELE BUDUJĄ SIĘ KILKA METRÓW OD NAS. KIEDY WIDZE ICH MURY TO AZ MNIE COŚ ZATYKA. MARZY MI SIE CHOC PODOBNY ETAP BUDOWY... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ba-sia3 21.04.2009 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2009 Witam znowu nie byłam na forum sto latale mam zdjęcia,nareszcie ruszyliśmy z budową na tej stronie http://chomikuj.pl/ba-sia3 są pierwsze zdjęcia.Mistrzem fotografii to ja nie jestem ale coś tam widać i panowie muraże ładnie pozowali. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
igma 21.04.2009 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2009 Witam ba-sia3 Super, że już ruszyliście z budową Zobaczysz jak szybko zleci, my niedawno zaczynaliśmy a tu już zbliżamy się do końca Będziecie się musieli trochę napracować, bo widzę, że piękny domek obok Waszego stoi Powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
igma 21.04.2009 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2009 Do IGMA- Wasz domek wygląda naprawdę fajnie,czekamy na zdjęcią z wewnątrz Dzięki. Dzisiaj jeszcze nie mam zdjęć z wewnątrz, Panowie od tynków zaczynają wcześnie rano i bardzo późno kończą. Ciężko jest tam wejść gdy pracują, mało miejsca i strasznie brudno Ale już prosiłam męża żeby zrobił fotki przed ich przyjazdem więc jak on nie zapomni to na pewno będą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
norola 22.04.2009 06:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2009 Witam znowu nie byłam na forum sto lat ale mam zdjęcia, nareszcie ruszyliśmy z budową na tej stronie http://chomikuj.pl/ba-sia3 są pierwsze zdjęcia. Mistrzem fotografii to ja nie jestem ale coś tam widać i panowie muraże ładnie pozowali. pozdrawiam no i mamy kolejny dziennik budowy na forum My dziś zamawiamy strop,bo będzie w nast.tyg już układany.Dziś będą nowe zdjęcia w chomiku ciekawe co się dzieje z Moniką i Maćkiem,dawno sie nie odzywali i nie mają od dłuższego czasu żadnych nowych zdjęć w dzienniku,i czy jeszcze czasem BG nas tu podgląda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
igma 22.04.2009 14:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2009 Wiecie co zawsze się zastanawiałam dlaczego niektórzy forumowicze przestają pisać dzienniki budowy, przestają tak bez słowa, zwyczajnie znikają i domyśliłam się kilku powodów - nie mają czasu, nie mają już ochoty dzielić się widokami swojego domku, ktoś ich do tego zniechęcił itp.itd., ale nawet przez myśl mi nie przeszło, że niektórzy przestają pisać, bo nagle się okazuje, że nie mają już pieniędzy na inne roboty budowlane czy też wykończenia, a głupio tak pisać, "a tym postem kończymy nasz dziennik bo nie mamy już pieniążków" więc znikają. Oświeciło mnie kiedy pomyślałam sobie, że mnie może spotkać ten sam los Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
langerob25 22.04.2009 15:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2009 Pewnie to jeden z powodów.Chociaż najważniejszy to pewnie strach przed kradzieżą.Złodziej pozna doskonale rozkład domu i sprzętu po fotkach i ułatwia mu to pracę.A nawet rozmieszczenie czujek i tego rodzaju rzeczy.Ale u wielu przychodzi pewnie taki moment ,że kończą się pieniążki i nie ma się czym chwalić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
igma 22.04.2009 15:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2009 Jeśli ktoś zakończył pisanie dziennika w obawie przed kradzieżą to jaki był sens zaczynać taki dziennik? Uważam, że nie ma potrzeby pokazywać innym jaki się ma sprzęty w domu bo i rzeczywiście po co kusić los, ale dziennik budowy to w zasadzie wątek w którym powinniśmy pokazywać nasze budowy do stanu pod klucz, a reszta to już wolna wola Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
norola 22.04.2009 17:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2009 wstawiłam 3 nowe zdjęcia. Obawy przed pokazywaniem domku,czy kradzieżą w sumie rozumiem,ale zawsze można nie odkrywać się do końca.Chociaż przypuszczam że większosć rezygnuje z prowadzenia dziennika z innych powodów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ba-sia3 22.04.2009 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2009 ja pojawiam sie i znikam na forum ponieważ jestem troszkę leniem i nie chce mi sie duuuużo pisać, albo zwyczajnie nie mam czasu, albo padam wieczorem na twarz. to tak w kwestii wytłumaczenie . Ale postaram sie częściej coś skrobnąć. A na budowie już prawie stan zero ukończony. Cieszę sie bardzo. Mój mąż, który budowę podziwia tylko na zdjęciach też bardzo zadowolony, więc wszystko ok. Ostatnio spotkała mnie ciekawa przygoda, odwoziłam męża i w czasie jazdy mąż mówi patrz salsa, taka jak nasza, niestety nie mieliśmy czasu zatrzymać się i podziwiać, więc kiedy już wracałam sama postanowiłam wejść do środka i obejrzeć sobie troszkę, miałam szczęście, bo akurat byli murarze, chyba nie wzbudziłam podejrzeń, bo mnie wpuścili. Zobaczyłam i nareszcie wiem jak to wszystko będzie wyglądało. Bo nie bardzo przemawiały do mnie rysunki. A tak na marginesie czy ktoś z forumowiiczów buduje salsę w okolicach Radomska? Na dziś kończę swój przydługi i dość pokrętny wywód Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
burifanek 23.04.2009 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2009 norola Czy wstawiłaś szerokie nadproże nad drzwiami wejściowymi gdybyś kiedyś przypadkiem chciała zmienić drzwi na szersze? bo Ja tak właśnie zrobiłam bo kto to wie co może Mi za kilka lat przyjść do głowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
norola 23.04.2009 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2009 norola Czy wstawiłaś szerokie nadproże nad drzwiami wejściowymi gdybyś kiedyś przypadkiem chciała zmienić drzwi na szersze? bo Ja tak właśnie zrobiłam bo kto to wie co może Mi za kilka lat przyjść do głowy w sumie to chyba nie dlatego wstawiliśmy to szersze nadproże,ale dlaczego to nie wiem muszę męża podpytać a może tez sie kiedys wstawi szersze drzwi,heh. Chociaż wolę węższe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ba-sia3 25.04.2009 22:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2009 mam pytanie czy można stosować zwykłą smolę do pomalowania fundamentów od wewnątrz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
igma 26.04.2009 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2009 mam pytanie czy można stosować zwykłą smolę do pomalowania fundamentów od wewnątrz? Dlaczego zwykłą smołę? Ja niestety nie wiem czy można. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
igma 26.04.2009 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2009 ANNJAK3005 Dzieje się coś u Was w domku? Żadnych nowych zdjęć nie ma W ogóle wszystkich chyba wywiało gdzieś, ... gdzie... brak netu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Michasia 26.04.2009 22:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2009 Igma Twój domek jest prześliczny i nie mogę się na niego napatrzeć. Czekam na następne zdjęcia i ciągle sprawdzam dzienniki innych salsowiczów ale nic się nie dzieje Pozdrawiam wszystkich serdecznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
norola 27.04.2009 05:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2009 Igma Twój domek jest prześliczny i nie mogę się na niego napatrzeć. Czekam na następne zdjęcia i ciągle sprawdzam dzienniki innych salsowiczów ale nic się nie dzieje Pozdrawiam wszystkich serdecznie. Mnie też się podoba domek Igmy Ja postaram się dziś wstawić nowe zdjęcia,bo będę na budowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
igma 27.04.2009 14:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2009 Igma Twój domek jest prześliczny i nie mogę się na niego napatrzeć. Pozdrawiam wszystkich serdecznie. Mnie też się podoba domek Igmy Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
norola 28.04.2009 06:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2009 wczoraj dodałam nowe zdjęcia do swojego dziennika.Jesteśmy coraz bliżej stropu.Mamy też już postawiony garaż chwilowo ucichło nasze forum,dawno nie pokazywał się Mariusz22, Małgorzata 36, Sienna, Inzynieroo.Gdzie oni się podziewają? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
igma 28.04.2009 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2009 Właśnie. Robert też się nie odzywa, miał zaczynać chyba w maju. Czy coś się zmieniło?Chętnie zobaczyłabym nowe zdjęcia Małgorzaty, Małgosiu pokaż nam kilka świeżych fotek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts