burifanek 08.05.2009 06:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2009 dziś będę na budowie,więc i zdjęcia nowe wstawię w dzienniku a jak u innych forumowiczów? do IGMA na jakim jesteście teraz etapie? robicie coś dalej w domku? do BURIFANEK strop już wyschnął? No to czekamy na zdjęcia U Mnie kierownik powiedział że wchodzić można bo strop jest gotowy ale Moja Firma żeby nie próżnować cały tydzień wyskoczyła sobie na małą robótkę no i muszę teraz troszkę poczekać ale myślę że początkiem tygodnia znowu zaczną już się doczekać nie mogę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
igma 08.05.2009 06:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2009 Nie dzieje się nic specjalnego, takie tam drobne prace np. szlifowanie belek nad garażem. Musimy dzisiaj podlać pod kominek, bo już jest i niedługo będzie montowany. Dzisiaj będziemy wylewać posadzkę w kotłowni, musi już być żeby postawić te różne ciężkie wielkie zbiorniki, w poniedziałek zaczynamy hydraulikę. W zasadzie już cała hydraulika wybrana, wstępnie wybrałam już armaturę do łazienek, oczywiście jeszcze nie kupujemy, ale trzeba już się było zdecydować, żeby hydraulik wiedział jak robić instalacje. To tyle, po zakończeniu hydrauliki wylewanie posadzek. Pozdrowienia dla wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
norola 09.05.2009 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2009 no to troszkę u IGMY się dzieje.wczoraj cały dzień spędziliśmy na budowie-jesteśmy na etapie szalowania balkonów W dzienniku nowe zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mariusz22 09.05.2009 15:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2009 Widzę że wszyscy uwijają się z robotą , my dzisej zalaliśmy strop kolejny etap prac zamknięty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mariusz22 09.05.2009 15:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2009 norola widzę że nadal jesteśmy na tym samym etapie budowy pozdrawiam.[/b] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
norola 11.05.2009 06:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2009 norola widzę że nadal jesteśmy na tym samym etapie budowy pozdrawiam.[/b] oj chyba troszkę mnie przegoniłeś,powiedzmy że etap podobny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
norola 13.05.2009 05:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2009 I zaczęło się u nas zalewanie stropu jak narazie pogoda dopisuje-jest słonecznie ale chłodno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ANNJAK3005 15.05.2009 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2009 kuchnia gotowa sypialnia przywieziona tylko poskladac kominek w poniedzialek ,drzw tez wiecie co sama nie wierze że to już koncówka ,ale nie moge sie doczekac wyprowadzki zdjecia wysle jak cos bedzie widac obiecuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
igma 16.05.2009 16:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2009 kuchnia gotowa sypialnia przywieziona tylko poskladac kominek w poniedzialek ,drzw tez wiecie co sama nie wierze że to już koncówka ,ale nie moge sie doczekac wyprowadzki zdjecia wysle jak cos bedzie widac obiecuje Czekam z niecierpliwością. Kiedy się wprowadzacie? langerob25 znasz już dokładny termin rozpoczęcia budowy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
langerob25 16.05.2009 17:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2009 langerob25 znasz już dokładny termin rozpoczęcia budowy? Dokładnie nie wiem ,ale na 27 zamawiam ściąganie humusu,potem geodeta.Wykonawca twierdzi,że do końca maja zaczniemy.Mam nadzieję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ANNJAK3005 16.05.2009 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2009 Chcemy pod koniec maja to dopiero bedzie wyścig ,ale mam nadzieje ze sie wyrobimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ANNJAK3005 17.05.2009 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2009 A oto moja kuchnia ,obejrzyjcie i powiedzcie czy Wam sie podoba jeszcze nie wszystko skonczone ,ale juz moge zrobic sobie kawe .Kominek zaczety ,ale skoncza dopiero kolo środy . http://www.chomikuj.pl/salsa17 folder początek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
burifanek 17.05.2009 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2009 A oto moja kuchnia ,obejrzyjcie i powiedzcie czy Wam sie podoba jeszcze nie wszystko skonczone ,ale juz moge zrobic sobie kawe .Kominek zaczety ,ale skoncza dopiero kolo środy . http://www.chomikuj.pl/salsa17 folder początek Kuchnia elegancka też chętnie bym się w niej kawki napiła:D za nie długo będziecie robić parapetówkę bo czytałam że już zostały ostatnie dni do przeprowadzki trzymam kciuki i GRATULUJĘ!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KUZMA 17.05.2009 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2009 Kuchnia Piekna W szczegolnosci podoba mi sie kolor szafek zreszta wszystko super:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
igma 18.05.2009 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2009 Dokładnie nie wiem ,ale na 27 zamawiam ściąganie humusu,potem geodeta.Wykonawca twierdzi,że do końca maja zaczniemy.Mam nadzieję No to już niedługo będziesz mógł wdrażać swoje pomysły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
langerob25 18.05.2009 13:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2009 Dokładnie nie wiem ,ale na 27 zamawiam ściąganie humusu,potem geodeta.Wykonawca twierdzi,że do końca maja zaczniemy.Mam nadzieję No to już niedługo będziesz mógł wdrażać swoje pomysły Właśnie wczoraj zamówiłem koparkę i geodetę.Wykonawca twierdzi,że ma cały czerwiec dla nas,wiec do końca czerwca może strop będzie.Garaż-blaszak zamówiony,prąd od sąsiada.Może w przyszłym tygodniu wywiercą mi studnię,przynajmniej tak mam obiecane.Coś się dzieje pomału.Wreszcie.Muszę tylko kupić nową kartę pamięci do aparatu ,bo stara padła,żeby móc się pochwalić postępami na forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
igma 18.05.2009 14:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2009 Muszę tylko kupić nową kartę pamięci do aparatu ,bo stara padła,żeby móc się pochwalić postępami na forum Obowiązkowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
burifanek 18.05.2009 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2009 Dokładnie nie wiem ,ale na 27 zamawiam ściąganie humusu,potem geodeta.Wykonawca twierdzi,że do końca maja zaczniemy.Mam nadzieję No to już niedługo będziesz mógł wdrażać swoje pomysły Właśnie wczoraj zamówiłem koparkę i geodetę.Wykonawca twierdzi,że ma cały czerwiec dla nas,wiec do końca czerwca może strop będzie.Garaż-blaszak zamówiony,prąd od sąsiada.Może w przyszłym tygodniu wywiercą mi studnię,przynajmniej tak mam obiecane.Coś się dzieje pomału.Wreszcie.Muszę tylko kupić nową kartę pamięci do aparatu ,bo stara padła,żeby móc się pochwalić postępami na forum To będzie dopiero co oglądać jak Nasz rodzynek zacznie budowanie juz się doczekać nie mogę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
norola 19.05.2009 05:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2009 Dokładnie nie wiem ,ale na 27 zamawiam ściąganie humusu,potem geodeta.Wykonawca twierdzi,że do końca maja zaczniemy.Mam nadzieję No to już niedługo będziesz mógł wdrażać swoje pomysły Właśnie wczoraj zamówiłem koparkę i geodetę.Wykonawca twierdzi,że ma cały czerwiec dla nas,wiec do końca czerwca może strop będzie.Garaż-blaszak zamówiony,prąd od sąsiada.Może w przyszłym tygodniu wywiercą mi studnię,przynajmniej tak mam obiecane.Coś się dzieje pomału.Wreszcie.Muszę tylko kupić nową kartę pamięci do aparatu ,bo stara padła,żeby móc się pochwalić postępami na forum To będzie dopiero co oglądać jak Nasz rodzynek zacznie budowanie juz się doczekać nie mogę rodzynków to mamy dwóch,jest jeszcze mariusz22 u nas strop zalany,podlewamy go codziennie,lada dzień ruszamy z murowaniem poddasza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
igma 19.05.2009 14:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2009 rodzynków to mamy dwóch,jest jeszcze mariusz22 u nas strop zalany,podlewamy go codziennie,lada dzień ruszamy z murowaniem poddasza Rodzynek może być tylko jeden a więc wygląda na to, że już nie mamy rodzynka Mamy za to dwóch mężczyzn na forum ; jeszcze jakiś się zgłasza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts