Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

dziś będę na budowie,więc i zdjęcia nowe wstawię w dzienniku :D

a jak u innych forumowiczów? do IGMA na jakim jesteście teraz etapie? robicie coś dalej w domku? do BURIFANEK strop już wyschnął? :p

No to czekamy na zdjęcia :D U Mnie kierownik powiedział że wchodzić można bo strop jest gotowy ale Moja Firma żeby nie próżnować cały tydzień wyskoczyła sobie na małą robótkę no i muszę teraz troszkę poczekać ale myślę że początkiem tygodnia znowu zaczną już się doczekać nie mogę :p

• Odpowiedzi 3,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Nie dzieje się nic specjalnego, takie tam drobne prace np. szlifowanie belek nad garażem. Musimy dzisiaj podlać pod kominek, bo już jest i niedługo będzie montowany. Dzisiaj będziemy wylewać posadzkę w kotłowni, musi już być żeby postawić te różne ciężkie wielkie zbiorniki, w poniedziałek zaczynamy hydraulikę. W zasadzie już cała hydraulika wybrana, wstępnie wybrałam już armaturę do łazienek, oczywiście jeszcze nie kupujemy, ale trzeba już się było zdecydować, żeby hydraulik wiedział jak robić instalacje. To tyle, po zakończeniu hydrauliki wylewanie posadzek. Pozdrowienia dla wszystkich :D

kuchnia gotowa :lol: sypialnia przywieziona tylko poskladac kominek w poniedzialek ,drzw tez wiecie co sama nie wierze że to już koncówka ,ale nie moge sie doczekac wyprowadzki :wink: zdjecia wysle jak cos bedzie widac obiecuje

Czekam z niecierpliwością. Kiedy się wprowadzacie?

langerob25 znasz już dokładny termin rozpoczęcia budowy?

A oto moja kuchnia ,obejrzyjcie i powiedzcie czy Wam sie podoba jeszcze nie wszystko skonczone ,ale juz moge zrobic sobie kawe :lol: :lol: .Kominek zaczety ,ale skoncza dopiero kolo środy . http://www.chomikuj.pl/salsa17 folder początek

Kuchnia elegancka też chętnie bym się w niej kawki napiła:D za nie długo będziecie robić parapetówkę bo czytałam że już zostały ostatnie dni do przeprowadzki trzymam kciuki i GRATULUJĘ!!!!!!!

Dokładnie nie wiem ,ale na 27 zamawiam ściąganie humusu,potem geodeta.Wykonawca twierdzi,że do końca maja zaczniemy.Mam nadzieję

No to już niedługo będziesz mógł wdrażać swoje pomysły :D

Właśnie wczoraj zamówiłem koparkę i geodetę.Wykonawca twierdzi,że ma cały czerwiec dla nas,wiec do końca czerwca może strop będzie.Garaż-blaszak zamówiony,prąd od sąsiada.Może w przyszłym tygodniu wywiercą mi studnię,przynajmniej tak mam obiecane.Coś się dzieje pomału.Wreszcie.Muszę tylko kupić nową kartę pamięci do aparatu ,bo stara padła,żeby móc się pochwalić postępami na forum :D

Dokładnie nie wiem ,ale na 27 zamawiam ściąganie humusu,potem geodeta.Wykonawca twierdzi,że do końca maja zaczniemy.Mam nadzieję

Właśnie wczoraj zamówiłem koparkę i geodetę.Wykonawca twierdzi,że ma cały czerwiec dla nas,wiec do końca czerwca może strop będzie.Garaż-blaszak zamówiony,prąd od sąsiada.Może w przyszłym tygodniu wywiercą mi studnię,przynajmniej tak mam obiecane.Coś się dzieje pomału.Wreszcie.Muszę tylko kupić nową kartę pamięci do aparatu ,bo stara padła,żeby móc się pochwalić postępami na forum :D

To będzie dopiero co oglądać :o jak Nasz rodzynek zacznie budowanie :D :D :D juz się doczekać nie mogę :lol: :lol: :lol:

To będzie dopiero co oglądać :o jak Nasz rodzynek zacznie budowanie :D :D :D juz się doczekać nie mogę :lol: :lol: :lol:

rodzynków to mamy dwóch,jest jeszcze mariusz22 :p

u nas strop zalany,podlewamy go codziennie,lada dzień ruszamy z murowaniem poddasza :)

rodzynków to mamy dwóch,jest jeszcze mariusz22 :p

u nas strop zalany,podlewamy go codziennie,lada dzień ruszamy z murowaniem poddasza :)

Rodzynek może być tylko jeden :roll: :wink:

a więc wygląda na to, że już nie mamy rodzynka :(

Mamy za to dwóch mężczyzn na forum :D ; jeszcze jakiś się zgłasza?