KUZMA 07.06.2009 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2009 Zdjecia juz sa Zapraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
norola 08.06.2009 06:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2009 witajcie.Mamy już celagier,teraz czeka nas deskowanie i zakładanie papy a także murowanie szczytów Nasza ptasia rodzinka która zamieszkała w naszej salsie powiększa się-jest 5 jajek do Shira-dzięki za komentarze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
devil-80 08.06.2009 15:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2009 Witam wszystkich. Mam pytanie czy ktoś może wybudował ten dom w okolicach Piły-właśnie przymierzam się do budowy jakiegoś domu,jak uda mi się zakup działki. W oko wpadł mi właśnie projekt Salsy, czy posiada ktos moze zdjęcia wnętrza w gotowym domu ? Jakie ogrzewanie byscie polecali -nie ma mozliwosci przyłączenia gazu. Ze zmian to chętnie przydluze domek o 1m,chcialbym wersje z garazem wiec jak by co to miejsce na piec bylo by w pomieszczeniu gospodarczym. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
burifanek 10.06.2009 16:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2009 Witam nowych na Forum podczytuję co piszecie u wszystkich spore postępy,każdy chyba zadowolony U Nas więżba gotowa przybijają deski czołowe pod rynny na początku tygodnia będą kłaść dachówkę czekamy z niecierpliwością na końcówkę bo już bliżej niż dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
norola 10.06.2009 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2009 Witam nowych na Forum podczytuję co piszecie u wszystkich spore postępy,każdy chyba zadowolony U Nas więżba gotowa przybijają deski czołowe pod rynny na początku tygodnia będą kłaść dachówkę czekamy z niecierpliwością na końcówkę bo już bliżej niż dalej o to pięknie u nas deskowanie chyba w piątek-ale dachówki w tym roku nie będziemy mieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annaoj20008 11.06.2009 14:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2009 Prace u wszystkich pełną parą U nas wylane ławy, co prawda nie takie ładne jak u Was, ale mam nadzieję że trwałe i udzwigną Salsę Ile dni musi upłynąć, by móc stawiać bloczki? Murarzy spodziewamy się w poniedziałek albo...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
shira3 11.06.2009 15:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2009 Prace u wszystkich pełną parą U nas wylane ławy, co prawda nie takie ładne jak u Was, ale mam nadzieję że trwałe i udzwigną Salsę Ile dni musi upłynąć, by móc stawiać bloczki? Murarzy spodziewamy się w poniedziałek albo...? Spokojnie moga zaczynać. Nasi majstrowie też chcieli już po dwóch dniach. Ale ostatecznie stanęło na poniedziałku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kola65 11.06.2009 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2009 Burifanek powiedz jaką dachówke wybraliście dla swojej salsy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
burifanek 11.06.2009 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2009 Burifanek powiedz jaką dachówke wybraliście dla swojej salsy. Dachówka to Koramic Kunice L 15 Brązowa Angoba dostałam w dobrej cenie a jak u Ciebie postępy w budowie ? co nowego ? masz już coś zrobione ? jak tak to pochwal się wszyscy pewnie ciekawi nowej Salsy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Michasia 11.06.2009 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2009 Pytanie do Burifanka . Wiem, że to bardzo odległa dla mnie sprawa.... ale jakie wymiary mają okna w małych pokoikach na górze, bo ja chciałabym podobne ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annaoj20008 11.06.2009 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2009 Doradcy kochani, podpowiedzcie...mamy już nadproża, czekają na odpowiedni moment, ale 3 z nich są nadkruszone. Widać zbrojenie. Czy to bardzo szkodzi, czy potem się te wykruszenia zaklei, po osadzeniu, czy powinnam domagać się wymiany?( zakupował je wykonawca) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
langerob25 11.06.2009 22:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2009 Doradcy kochani, podpowiedzcie...mamy już nadproża, czekają na odpowiedni moment, ale 3 z nich są nadkruszone. Widać zbrojenie. Czy to bardzo szkodzi, czy potem się te wykruszenia zaklei, po osadzeniu, czy powinnam domagać się wymiany?( zakupował je wykonawca) sprawdź jakość tych nadkruszonych nadproży mechanicznie(np młotkiem).Jeśli bedą się dalej kruszyć to pewnie jakośc ich pozostawia do życzenia.Jeśli nic sięnie dzieje to ja bym zostawił,tyko niech zabezpieczą widoczne zbrojenie,np jakimś klejem,żeby nie korodowało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Michasia 12.06.2009 05:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2009 Nie mogę się napatrzeć na te coraz to piękniejsze salsy . Gratuluję i życzę jak najbardziej korzystnej pogody . My nadal czekamy na podział działki Czy możecie uwierzyć, że zwykłe podzielenie działki jedną linią może trwać cztery miesiące??? Mam nadzieję, że nie dłużej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
burifanek 12.06.2009 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2009 Pytanie do Burifanka . Wiem, że to bardzo odległa dla mnie sprawa.... ale jakie wymiary mają okna w małych pokoikach na górze, bo ja chciałabym podobne ??? Witaj Michasiu okna mają szerokość 120 cm i wysokość na 140 cm będą nie dzielone dlatego że więcej światła będzie w pokoikach.Wykonwca zaproponował żeby przesunąć je bardziej na środek żeby to wizualnie dobrze wyglądało na początku zastanawiałam się czy to dobrze ale teraz doszłam do wniosku że chyba tak jest lepiej.Wszystko wejdzie spokojnie i łóżko,biurko z tyłu szafa a pod skosem komoda bo jakoś te pokoiki małe Mi się wydawały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
burifanek 12.06.2009 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2009 Nie mogę się napatrzeć na te coraz to piękniejsze salsy . Gratuluję i życzę jak najbardziej korzystnej pogody . My nadal czekamy na podział działki Czy możecie uwierzyć, że zwykłe podzielenie działki jedną linią może trwać cztery miesiące??? Mam nadzieję, że nie dłużej Michasiu może trwać podział działki 4 miesiące My dokupowaliśmy z tyłu parę metrów i też czekaliśmy tyle a może więcej już nie pamiętam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
shira3 12.06.2009 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2009 Bijemy się z myślami - dachówka czerwona czy szara? Tylko takie mamy opcje - co lepiej pasuje do naszego miejsca? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
burifanek 12.06.2009 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2009 Bijemy się z myślami - dachówka czerwona czy szara? Tylko takie mamy opcje - co lepiej pasuje do naszego miejsca? Szara Mi się podoba bo lubię szarości we wnętrzu też czerwonej jest już wszędzie bardzo dużo bo to kolor najczęsciej chyba stosowany ale jest dużo ładnych pochodnych czerwieni i może coś takiego byś sobie wybrała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
igma 12.06.2009 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2009 Odcienie czerwieni jest naprawdę dużo. Te standardowe są rzeczywiście bardzo popularne i jak dla mnie już nudne. My mamy kolor brązowo miedziany - i też wygląda na odcień czerwieni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
shira3 12.06.2009 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2009 Igma twój kolor jst przepiękny - taki chciałam, zwłaszcza, że chcę brązowe okna - niestety w planie zagospodarowania tych terenów narzucone są te dwa :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
igma 12.06.2009 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2009 Jeśli chcesz brązowe okna to szary dach nie będzie się dobrze z nimi komponował. Proponuję więc czerwień zbliżoną do brązu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts