Monika Seba 14.06.2007 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2007 od dawna mam rozrysowaną łazienkę na dole -w detalach- teraz tylko musze wkomponowac płytki i mam znalazłam takie jak nam się obojgu podobają- a wiecie że sztuka kompromisu to przy budowie rzecz na wagę złota!! wklajam fotki z katalogu jakiegoś producenta ceramiki i armatury- nie zwracajcie uwagi na umywalke i inne sprzety- chodzi mi o płytki- ktoś ma podobne? opcja 1. gres grespania 150 zł za m2 wym 60x60 na podłoge i czesc ściany i 30x60 na cześć podłogi i ściany + cena za nacięcia na płytkach opcja 2. Gres niemieckie firmy Nordica 30x60 2 odcienie za 73 i 119 zł za m2 NIC nie wiem o tych płytkach tak 1 jak i 2. Może ktoś ma szarą łazienkę w płytkach które może polecic- najchetniej gresowych, które dałyby efekt jak poniżej a może ktoś podpowie coś o tych gresach Grespanii czy nordicy- dobre czy do d. http://img230.imageshack.us/img230/9494/badscope1rk5.jpg http://img142.imageshack.us/img142/4004/metropolitanliaison1ig0.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
2112wojtek 14.06.2007 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2007 1. Grespania zalezy skad Jezeli belgijsko holenderska to niezla firma z dobrymi produktami na poziomie holenderskiej Mosa. Jest tez grupa miedzynarodowa handlujaca plytkami o nazwie Grespania Ceramica i z ta jakoscia nie ma juz nic wspolnego. 2. Nordica nie jest niemiecka tylko wloska. Niszowa firma, jesli bedzie istniec dluzej na rynku to chyba dlatego , ze uda jej sie przeniesc produkcje do Chin albo zaczna robic cos wyjatkowego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika Seba 14.06.2007 18:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2007 1. Grespania zalezy skad Jezeli belgijsko holenderska to niezla firma z dobrymi produktami na poziomie holenderskiej Mosa. Jest tez grupa miedzynarodowa handlujaca plytkami o nazwie Grespania Ceramica i z ta jakoscia nie ma juz nic wspolnego. 2. Nordica nie jest niemiecka tylko wloska. Niszowa firma, jesli bedzie istniec dluzej na rynku to chyba dlatego , ze uda jej sie przeniesc produkcje do Chin albo zaczna robic cos wyjatkowego. o a powiedziano mi w sklepie ze Nordica jest niemicka fabryka i że handluja nimi już klika dobrych lat- oszuści? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
2112wojtek 14.06.2007 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2007 Nie wiem czy oszusci, ale ja mam katalog "Nordica" i jak wól napisano : Ceramica Nordica Spa 42010 Roteglia Via Radici in Monteie - Itaiia. Natomiast w Nordica Germany robia na bank meble tapicerowane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 14.06.2007 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2007 Nordica jest napewno wloska, robia ja w Roteglia. Ale jak juz wojtek napisal, nie jest to cos duzego i znanego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika Seba 15.06.2007 14:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2007 no to dziękuję raz jeszcze i prosze o fotki szarych łazienek które macie u siebie lub szarych płytek niekoniecznie w łazienkach. czy nikt nie lubi szarości? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ANIAILIS 15.06.2007 14:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2007 ja uwielbiam szarości ale dopiero kupuję kafle- do łazienki kafle polcolorit futuro grafit i kremowe, do wiatrołapu i kuchni podobny do nich gres szary 60x60 cm http://www.cermag.com.pl/pl/s_geo_davos.php Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika Seba 15.06.2007 20:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2007 o boże, o boże wstyd! wszystko pokręciłam ten gres to nie Nordica tylko NordCeram i to jest ta niemiecka firma może teraz jakieś opinie a jeszcze dzisiaj wpadł mi w oko gres oczywiście w odcieniach szarości firmy Grohn , a na górną łazieneczkę podoba mi się nowa kolekcja tej firmy z bordowymi płytkami- w sklepie mają już ekspozycję, ale nie znają cen czekam aaa i sa nowe kolekcje w Paradyżu też fajne za 3 tygodnie mają być już ekspozytory. A góra u mnie nadal czeka na swój pomysł na "ubranko" póki co Pomocy!!! przy dole, M Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts