bulinki 15.03.2009 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2009 witam all. macie moze jakies namiary na kierownika budowy..w rozsadnej cenie.inwestycja w jeziorko ustanowek..prosilbym na meila [email protected] Anielica Lunetka duzo placilyscie za nadzor kierownika budowy?moze moglybyscie mi dac namiar ....bede wdzieczny ... pozdrawiam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tifo 15.03.2009 16:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2009 Witam,a ja dopiero rozważam zakup projektu Agnieszka. Pytanie - czy ktoś w okolicach małopolska, śląsk, podkarpacie buduje taki domek?Ponadto gorąca prośba - czy jest szansa aby ktos podesłał mi mailem zgrudbne podsumowanie kosztów budowy tego domku w różnych stadiach - wydaje mi się że nie są one małe ale chciałbym zweryfikować wyobrażenia i obawy z rzeczywistością.Mój mail: [email protected]PozdrawiamPiotrek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anielica 27.03.2009 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2009 Bulinku ! Ja mialam to szczescie ze budowalam od zera do stanu deweloperskiego z jednym wykonawca totez kierownik budowy byl ichniejszy i nie mam pojecia ile on kosztowal jako on bowiem byl ujety w calosi umowy. Mielismy ino osobno zaprzyjaznionego zewnetrznego inspektora nadzoru ktory wpadal na budowe w najbardziej strategicznych (newralgicznych dla ekipy i inwestora ) momentach budowy coby obiektywnym okiem rzucic na jakos prac i zgodnosc z przepisami i normami etc. I tyle. Tak wiec nie jestem w stanie nic pomoc wiecej w tym temacie. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bulinki 27.03.2009 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2009 dzieki anielica za odpowiedz ...juz mam kierbuda...jak wszystko dobrze pojdzie(pogoda niezawiedzie )to ruszam w poniedzialek pelna para ...czas bedzie rozpoczac dziennik budowy ..wrzucac fotki piac...moze innym sie to przyda....a wy juz mieszkacie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anielica 27.03.2009 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2009 Niestety jeszczek nie buu buu a wszystko przez pogode mam wokol domu piekne bagno i dopoki sie z tego nie osusze jako tako to nie moge rozpoczac prac zwiazanych z ogrodzeniem i porzadkowaniem terenu a ze wzgledu na psice miedzy innymi bardzo potrzebujemy sie ogrodzic przed przeprowadzka W zwiazku z tym mamy ambitne plany coby sie przeprowadzic w okolicach maja/czerwca juz na tip top Tylko po drodze jeszcze jeden problem do zalatwienia nas czeka a mianowicie - skad tu wyczarowac jeszcze troche brakujacej kasy Bo wszystko co mielismy przeznaczone na budowe juz sie daaaawno skonczylo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bulinki 27.03.2009 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2009 owszem blotko macie ...pamietam jak bylem totez niezbyt sucho u was bylo ...a co do finansow to straszne sie zrobilo....banki naciagaja zaslaniac sie kryzysem...nam obcieli 170k i postawili warunek ze stan "0" robimy ze swoich finansow..a dopiero potem uruchomia transze...takze lipa...az sie boje czy stynie kaski na domek.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mclip 27.03.2009 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2009 dzieki anielica za odpowiedz ...juz mam kierbuda...jak wszystko dobrze pojdzie(pogoda niezawiedzie )to ruszam w poniedzialek pelna para ...czas bedzie rozpoczac dziennik budowy ..wrzucac fotki piac...moze innym sie to przyda....a wy juz mieszkacie ? No to ruszamy razem !!! My budujemy w samym Piasecznie. Ależ będzie tu w okolicy zatrzęsienie Agnieszek !!!!! Powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bulinki 27.03.2009 13:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2009 niedziekuje by nie zapeszyc.gdzie w samym piasecznie??ktora agnieszke budujecie?macie ekipe budowlana juz ?my w jezioko ustanowek wam rowniez zyczymy powodzenia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anielica 27.03.2009 14:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2009 Oooo witaj ponownie Mclip no wlasnie ktora wersje "Agnieszki" ostatecznie wybraliscie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mclip 27.03.2009 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2009 Budujemy w okolicy Orężnej. A wybraliśmy Agnieszka II wer C. Ale przeróbek w niej tyle że to pewnie bedzie już Agnieszka III Ekipę na stan surowy i byc może doprowadzenie do stanu developerskiego mam. Gościu może nie jest tani ale dobry i sumienny. Nie dziękujemy by nie zapeszyć Darek I Agata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bulinki 27.03.2009 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2009 a jakie zmiany robiliscie ..my zamienilismy wszystkie balkony na okna.w pokoju nad garazem dolozylismy jeszcze jedno okno dachowe(3 w rzedzie),kotlownie dalismy jak u was IIC do garazu.podnieslismy sciane kolanowa o 25 cm , ze strychow nad garazem zrobilismy pokoj z garderoba.zamieniamy podcien od strony tarasu na ogrod zimowy otwarty na salon...oby jutro nie padalo bo planujae zdejmowac humus... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mclip 29.03.2009 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2009 a jakie zmiany robiliscie ..my zamienilismy wszystkie balkony na okna.w pokoju nad garazem dolozylismy jeszcze jedno okno dachowe(3 w rzedzie),kotlownie dalismy jak u was IIC do garazu.podnieslismy sciane kolanowa o 25 cm , ze strychow nad garazem zrobilismy pokoj z garderoba.zamieniamy podcien od strony tarasu na ogrod zimowy otwarty na salon...oby jutro nie padalo bo planujae zdejmowac humus... My też się modlimy o pogodę. Zmiany są duże i sporo by pisać. Główne to rezygnacja z podcienia i włączenie tej powierzchni do salonu, przedłużenie jako podcienia dachu nad tarasem, podniesienie ścianki kolankowej, w przeciwieństwie do Was dołożenie jeszcze jednego balkoniku i okna połaciowego nad garażem (będą 3) od wjazdu. Poszerzyliśmy schody wewnętrzne i zmieniliśmy wejście do garażu na wej z pomieszczenia pod schodami. Sam garaż jest poszerzony do pełnych 6 m i wydłużony o ponad 1m. I mnóstwo innych zmian !!! teraz szukamy dachówki i łamiemy się pomiędzy Meyer Holden a cementową Euronit (kwestia kosztów). Może ktoś ma już dach pokryty tymi dachówkami to z chęcią bym zobaczył nawet na zdjęciach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anielica 30.03.2009 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2009 Hejka ! Nasza "Agniecha" ma dach z Euronitu - podwojne "es" w kolorze antracyt i jak dla mnie to jest najpiekniejsza dachowka na swiecie a moj dach w niej prezentuje sie rownie pieknie A zdjecia sa zdaje sie nadal na tym watku pare stron wczesniej to sobie podejrzyj . pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandysowiczka 31.03.2009 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2009 Witam,apieczyk-co skłoniło Cie do wyboru gazobetonu na budowe domu.Czy ten materiał jest duzo tańszy ?Jakie są zalety tego materiału,oprócz tego że łatwiej jest cos powiesic na scianie i zrobic wszelkie instalacje.Chodzi mi głównie o własciwosci, czy wiecie cos na ten temat? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bulinki 04.04.2009 06:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2009 witam alluprzejmie donosze ze ruszylem z budowa zainteresowanych zapraszam do dziennika..pozdrawiam wszystkich i zycze owocnego sezonu budowlano wykonczeniowego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bulinki 10.04.2009 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2009 http://fotoforum.gazeta.pl/photo/6/va/sg/kr3r/Rz65aBHYBGyDBTzaLB.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sabawtor 15.04.2009 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2009 Kochani w końcu się odzywam, i co czytam postępy u wszystkich. U nas tez jest juz co pokazać, wkleję zdjęcia tylko prosze o info jak to zrobić. Lunetka pięknie wyglada twoja Agnieszka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
apieczyk 16.04.2009 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2009 Mam pytanie do tych którzy postawili wersję C Agnieszki II i już wstawiali drzwi wewnętrzne. Między przedsionkiem a holem są w projekcie drzwi dwuskrzydłowe otwierane w stronę salonu. Wstawialiście je czy rezygnowaliście z nich? Zastanawiam się co z nimi bo i wysokość w tym miejscu pomieszczenia to 2,8m więc jest problem jak to zabudować od góry ewentualnie. pozdrArek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lunetka 17.04.2009 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2009 My zrezygnowaliśmy z tych drzwi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sabawtor 17.04.2009 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2009 My też nie mamy tych drzwi. Ponawiam prośbę o info jak wkleić zdjęcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts