Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Czy ktoś ma FORESTĘ / FOREST Paradyża

kasiaR

Recommended Posts

Dokładniej, płytki te mają nazwę Maxima/Foresta. Wczoraj je oglądałam. Sa piękne, ale cena powalająca ok. 140 zł / m 2 ścienna i ok. 70 z/ m2 podłogowa.

Płytka fajna, bezfugowa. Daje efekt kamienia.

Ja, jeżeli zdecyduję się, wezmę tylko beż i do tego szklaną mozaikę złoto-beżowo- szarawo -brązowa. Drogie, włoskie cudo.

Tylko, ta byłaby do mniejszej łazienki (2,50 x 1,70). Mam wątpliwości czy płytki nie są zbyt duże.

No właśnie, tylko które? Tak bardzo chiciałabym w beżach, żeby dodać tę szklaną mozaikę.

Do dużej wybrałam Troję, chińską. Piękna złotawa, dekor ze złotymi konikami.Dla męża weterynarza. :wink:

Do tego wanna na nóżkach, kinkiety bohema i lustro w złoconej oprawie.

A jakie mają być miska, bidet, kabina ? Nie wiem

Ja mam w kuchni Maximę pomiędzy szafkami....niesttye nie ma teraz fotki ale efekt jest rewelacyjny :) Wygląda jak kamień...położyłam w poziomie jedną płytkę i zakończyłam drewnianą listwą....polecam, Zadnych fug pochlapanych tłuszczem!!!!!

Natomiast z Foresty mam półkę w łazience :)

Tylko sa one baardzo grube i trzeba to uwzględnić wcześniej z fachowcem przy np. cięciu (nie każdy się podejmuje) lub łaczeniu ich z cieńszymi płytkami...

Martik a mogłabyś dopowiedzieć jaki blat masz w kuchni do takiej, jakby kamiennej płytki? Ja przywiozłąm jedną dużą płytkę hiszpańską, bardzo podobną do marmuru Brecia, tylko bardziejzywe kolory. Jest piękna. Chcę to położyć w kuchni w domu, do mebli dębowych. Parapety będa właśnie z Brecii. To co na blat, żeby kuchnia nie wyszła jakaś mozaikowata?

• 3 weeks później...