Malinka_76 15.06.2007 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2007 Czy ktoś z Forumowiczów miał przyjemność budować z firmą Arkada z Piaseczna pod Warszawą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zachariasz 21.04.2010 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2010 Ja buduję i polecam - ale przeczytaj w innych postach, bo duzo tu ich się namnozyło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paulek 28.04.2010 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2010 A mnie wybudowali domek energooszczędny. Są godni polecenia. Nie miałem z nimi żadnych problemów- dom super, stoi i bez zastrzeżeń funkcjonuje. Z firmą do końca świetnie można się było porozumieć, jak dla mnie pełen profesjonalizm. Polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts