a k a 15.06.2007 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2007 ktoś robił ostatnio takie rzeczy ? jaka jest aktualna cena za przyłączenie wody ? bardzo pilnie potrzebuję tej informacji woda oddalona o 17 m od działki, trzeba sie włączyć do rury sąsiada, tylko ziemia ( nie ma jeszcze fundamentów, bez przejścia pod asfaltem itp ) ile to może kosztować ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
walus1 15.06.2007 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2007 Mnie wyniosło prawie 4tyś, w tym 1000zł robocizna, 2000zł studnia betonowa i za reszte pozostałe rury i wodomierz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mara007pl 17.06.2007 15:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2007 Ja wlasnie wczoraj wyszedlem z wykopu. Robilismy przylacze wodociagowe. W sumie 100m wykopu i 8 m przebicia pod droga. Pierwsza wycena przez wodociagi gminne ok 5tys z materialem i wszystkim. Postanowilismy poszukac kogos tanszego i znalezlismy. Wynioslo nas to ok 2700. A ceny nastepujace 20zl/m za wykop i 80zl/m przebicia pod droga. Dotego nalezy doliczyc koszt rury, wodomierza i nawiertki itd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ANNNJA 25.06.2007 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2007 Witajcie..mi za przekop pod ulicą (gminą) Pan powiedział 100zl za 1m,.i że taka cena to jest od dawna...??? jakoś nie wydaje mi się to tanio????ma ktoś namiary na coś innego?? okolice Siedlec /KOTUNIA/ Stoczek Łukowski?? prosze o ew. wiadomości na priva..dzieki z gory Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomolo 25.06.2007 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2007 za calosc w zeszlym miesiacu placilem 2500. miejscowosc to pszczyna. 40m wykopu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts