malysmon 16.10.2008 06:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2008 nikt nie dał znać że nie więc pewnie tak ale szczęśliwców z nalepką brakuje No właśnie... Wysłałam maila na prv, zobaczymy. Idea fajna, ale chyba lepiej by na tym wyszli dając naklejkę do gazety Przeciez to kosztuje, chyba się przeliczyli... ??? Halooo, jest tam kto od naklejek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
michell 16.10.2008 06:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2008 no ja się zapisałam w czerwcu i nadal nic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malysmon 16.10.2008 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2008 no ja się zapisałam w czerwcu i nadal nic Chyba ktoś niekompetentny zaproponował taki układ... Ale poczekajmy jeszcze. A próbowałeś się upominać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
michell 16.10.2008 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2008 nie, liczę że ktoś jednak odbiera te pw ale mogę się mylić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
michell 12.11.2008 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2008 u mnie nadal nic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
michell 13.11.2008 06:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2008 Ja tam już tracę nadzieję że się doczekamy :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pan Sowa 19.11.2008 22:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2008 A ja mam pytanie. Czy nie dałoby się po prostu zrobić wkładkę do któregoś muratora z takiej nalepki? Przecież koszt takiej, wcale nie będzie duży przy takiej masowej produkcji. A zasięg rażenia będzie nieporównywanie większy od takiej akcji na tym forum. Redakcjo, przecież taka akcja to dla was czysta reklama! Albo chociaż obrazek na forum do pobrania. Cześć ludzi sama może sobie wydrukować taki obrazek. Tylko że wygląd takiego obrazka nie powala... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
michell 20.11.2008 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2008 Wg mnie jest to dobry pomysł żeby dołączyć to do gazety z tym że nalepka jest dla forumowiczów spełniających pewne założenia organizatora akcji a nie dla czytelnikówale pewnie prościej było by sobie po prostu kupić gazetę i wyszło by może nawet lepiej bo zmniejszyły by się na pewno koszty produkcji i nie trzeba było by ponosić kosztów przesyłki No ale widocznie pomysłodawca choć pomysł fajny trochę się przeliczył Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pan Sowa 20.11.2008 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2008 Oczywiście, akcja jest zrobiona dla użytkowników. Ale nawet jeśli zwykły czytelnik muratora, nie związany z forum, ani z tą zabawą, naklei tę nalepkę na ścianie, płocie, tablicy czy samochodzie, to będzie to także darmową reklamą. Gdyby tylko lekko graficznie podciągnąć wygląd nalepki, byłoby miło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mdzalewscy 23.11.2008 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2008 Nalepkę otrzyma każdy, kto ma na forum status co najmniej "FORUMOWICZ to brzmi dumnie" i prześle zgloszenie (prywatną wiadomość) ze swoim adresem pod nick nalepki. Formularz wysłałem zgłoszenie parę miesięcy temu i cisza dzisiaj ponowiłem pomysłodawca (czyt. murator) nie dotrzymuje widać pewnych zobowiązań Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
r-32 05.12.2008 17:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2008 To tak długo się czeka na tę nalepkę? Noooo .Nawet dłużej Szkoda gadać. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
michell 06.12.2008 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2008 pomysł umarł zanim się narodził takie moje zdanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
windows 10.12.2008 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2008 Ja już sobie dałem spokój "góra " mnie olała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
michell 11.12.2008 05:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2008 Może to była taka akcja zdobądź dane osobowe użytkownika? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
windows 11.12.2008 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2008 Może to była taka akcja zdobądź dane osobowe użytkownika? wielce prawdopodobne albo kto pierwszy ten lepszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
michell 11.12.2008 14:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2008 No tak ale nie było informacji o tym że ilość sztuk ograniczona a zresztą nie powinna być skoro miało to pomóc w znajdowaniu przyjaznej budowy w okolicy a budujących jak widać sporo jest więc ograniczenia ilościowe były by bez sensowne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka-jonek 06.01.2009 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2009 Zwątpiłam i ja... Chyba się raczej nie doczekam, prędzej wybudowałam i mam nadzieję zamieszkać, niż otrzymać tę wymarzoną naklejkę . Trudno, skoro Szanowna Redakcja niewrażliwa na nasze prośby to i tak sami się odnajdujemy i jakoś sobie pomagamy . aka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Redakcja 11.01.2009 18:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2009 Kochani, do wiosny otrzymacie nalepki. Akcja będzie kontynouwana. Obiecujemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
michell 11.01.2009 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2009 Kochani, do wiosny otrzymacie nalepki. Akcja będzie kontynouwana. Obiecujemy To warto może było poinformować o przerwaniu akcji skoro taka dyskusja w tym wątku toczy się już ładnych parę miesięcy No nic ok do wiosny daleko ale liczymy że dotrzymacie słowa :] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka-jonek 14.01.2009 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2009 CZEKAMY z utęsknieniem droga Redakcjo - nalepka będzie ważną pamiątką!Pozdrawiamaka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts