wu 16.09.2008 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2008 jakbyś Brazunia nie napisała że jesienny to bym nie zgadła piekny widok prawie w sam raz na dzisiaj coby nerwa ukoić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 16.09.2008 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2008 Wpadłam w przelocie http://fmania.pl/images/smiles/smiley_1194.gif się przywitać Dzien dobry wszystkim !!! ( bo tu wszyscy zaglądają , nie pobiegnę już do każdego po kolei Wybaczcie please ) Ale mam dzisiaj dzień ... masakra. Braza, przykro mi ze Szanownemu się nie udało. Następnym razem musisz nam powiedzieć wcześniej, cobyśmy zdążyli kciukasy zacisnąć ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jacek1204 16.09.2008 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2008 Witaj Braza !Nieśmiało zapytuję, czy mogłabyć pomóc i doradzić w urzadzeniu kuchni otwartej na salon w moim budowanym domku. Domek ma być nieduży ( otwarty parter 68m2 i góra 62m2), jest budowany z myślą o domku na spokoje lata wieku średnieg i jeszcze starszego.Rysunek, wraz z rzutem parteru i opisem mogę wysłać na wskazany przez Ciebie adres.Liczę na Twoja pomoc i wpisanie mnie na swoją "społeczną" listę.Czekam na odzew. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
scur 16.09.2008 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2008 dzien dobry, spalam w skarpetkach A ja pod kołderką i kocem. Dzień dybry wszystkim. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
scur 16.09.2008 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2008 Cześć, kapeluszniczko! Znowu cos rozrabiasz? ja?????? nie tylko sie przejezyczylam troche i zamiast Scurki napisalma Scirki i sie narobilo Rozrabia strasznie. i wstydzić sie powinna Ja to w ogóle podejrzewam jakiś spisek z moim mężem. Bo najpierw ON wymyślił ten beznadziejny nick, a teraz Anula jeszcze bardziej beznadziejnie go przekręca. Cóż, anmjamjamen - przychodzi mi podjechać i gołymi ręcami ....... ........... uściskać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 16.09.2008 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2008 Cześć, kapeluszniczko! Znowu cos rozrabiasz? ja?????? nie tylko sie przejezyczylam troche i zamiast Scurki napisalma Scirki i sie narobilo Rozrabia strasznie. i wstydzić sie powinna Ja to w ogóle podejrzewam jakiś spisek z moim mężem. Bo najpierw ON wymyślił ten beznadziejny nick, a teraz Anula jeszcze bardziej beznadziejnie go przekręca. Cóż, anmjamjamen - przychodzi mi podjechać i gołymi ręcami ....... ........... uściskać. w sobotę????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
scur 16.09.2008 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2008 W sobotę - musi, nie inaczej. W końcu po mebelki mamy jechać, no nie? I żeby było jasne uduszę, po powrocie, nie przed. http://www.cosgan.de/images/more/bigs/a115.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 16.09.2008 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2008 dompodsosnami Ty to wiesz jak dokopać blokowiczom Znowu coś nie tak napisałam? Może więcej luzu...? Tolunia, ja zapraszam, wiesz przecież. Tylko znajdź czas. Brazunia - dziękuję Ci bardzo za widok - nawet nie wiesz, jak był mi potrzebny i jak mi się miło zrobiło. Swojsko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 16.09.2008 11:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2008 Ja się bardzo ciesze, że widok pomógł ... mi też, nie powiem. Na fotografii, bo w realu nie dotarłam, chociaż, kto wie, może się w końcu wybiorę. Widoczek jesienny ... z ubiegłego roku, niestety, ale tak właśnie mniej więcej z tego okresu Jacek1204, pomoge, czmu, nie ... reszta na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 16.09.2008 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2008 Dzień dobry wszystkim. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 16.09.2008 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2008 Miłego dzionka wpadłam życzyć. A właściwie to tego co z niego zostało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 16.09.2008 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2008 ja tez - widoczki piekne - egzamin ie tym to nastepnym razem szanowny zda, ania widze "pieknie" przekreca nicki , usmialam sie jak przeczytalam !!!! pozdrawiam wszytskich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 16.09.2008 17:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2008 przykro mi że Szanownemu się nie udało to zawsze najgorsze ja punkt czy dwa braknie raz następny lepiej bedzie Ależ byka walnęłąś! Jak można było zrezygnować z siły naszych kciuków i nie uprzedzić odpowiednio wcześnie?! Jedyny egzamin, który zawalilam na studiach też był taki jednopunktowy - do wymaganych na trójczynę 170 punktów zabrakło mi dokładnie jednego Wesoły dzionek? Ja dzisiaj odprowadziłam dziecka, siadłam do korekty, przyprowadziłam jedno dziecko, ugotowałam namiastkę obiadu, odprowadziłam dziecko na angielski, odebrałam drugie z przedszkola, zamówiłam kwiatki na chorą imprezę, wróciłyśmy, siadłam do korekty, wróciły dwa dziecka, wydałam obiad, porozmawiałam towarzysko z Wero, poćwiczyłam podzielność uwagi jednocześnie nadzorując (zdalnie) odrabianie lekcji Madzi, wypełniając z Małgo książeczkę z zadaniami i naklejkami i robiąc korektę, wydałam kolację, wpadłam wysłać maila w sprawach sławetnego pasowania pierwszaków (co ja tu robię?!!!)... zostało wieczorne czytanie i... korekta! Jak fajnie siedzieć w domu i nie pracować! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 16.09.2008 18:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2008 No walnęłam, walnęłam byka, wiem Wielki ten byk jak Golem co najmniej Fajnie jest siedzieć w domu i nie pracować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 16.09.2008 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2008 Cześć, kapeluszniczko! Znowu cos rozrabiasz? ja?????? nie tylko sie przejezyczylam troche i zamiast Scurki napisalma Scirki i sie narobilo czy u Ciebie tez tak zimno? zalozylam 3 pary skarpet. U mnie ogień pod kuchnią trzaska, w garze robią się brzoskwinie w syropie, a kot mruczy mi na kolanach, przeszkadzając pisać. Lubię takie wieczory. mnie to tylko o to chodziło - człek siedzi w bloku zmarzniętyu na kość a Ty takie rzeczy zapodajesz - płonący ogień brzoskwinki i kotek na kolanach - rozpacz bo mnie palce sztywnieją i nie mogę pisać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 16.09.2008 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2008 Termometr za moimi plecami pokazuje 20 st, a mnie telepie. Chyba siedzenie nad robotą nie rozgrzewa... Na noc zadałam pompie 23,5 stopnia... Jak to Andrzej zobaczy, to mnie śmiechem zabije..., ale co mi tam - ciepło przynajmniej będzie... A jutro może nie zapomnę przynieść jakiegoś kawałka drewna do kominka, to i przyjemniej będzie popracować... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 16.09.2008 21:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2008 U mnie ciepło, to fakt, ale ten huczący w kominku ogień .... kot na kolanach ... i bulgoczący rosół w kociołku ... bajka!!! A z tej bajki to tylko rosół może mi się spełnić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 17.09.2008 06:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2008 Cześć, kapeluszniczko! Znowu cos rozrabiasz? ja?????? nie tylko sie przejezyczylam troche i zamiast Scurki napisalma Scirki i sie narobilo czy u Ciebie tez tak zimno? zalozylam 3 pary skarpet. U mnie ogień pod kuchnią trzaska, w garze robią się brzoskwinie w syropie, a kot mruczy mi na kolanach, przeszkadzając pisać. Lubię takie wieczory. mnie to tylko o to chodziło - człek siedzi w bloku zmarzniętyu na kość a Ty takie rzeczy zapodajesz - płonący ogień brzoskwinki i kotek na kolanach - rozpacz bo mnie palce sztywnieją i nie mogę pisać Musowo szybciorem budować. Albo do mnie przyjechać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 17.09.2008 06:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2008 Dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 17.09.2008 06:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2008 W przelocie http://fmania.pl/images/smiles/smiley_1194.gif dzien dobry mówię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts