Agduś 16.10.2008 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2008 Dzień dobry!Jakby co, to ja widłami umiem machać! A odcisków się nabawię profilaktycznie przy szpadlu i grabiach, więc nie bedzie problemów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 16.10.2008 08:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2008 Eeeee... Agduś .... oco do Ciebie ja to już mam inne plany .... i Ty wiesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 16.10.2008 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2008 Spoko Kochani, poradzę sobie z Wami wszystkimi Ja to już nawet Trzech Muszkieterów mam czekających na swoja kolej w siodle... I jeśli myślicie, że tak po prostu będziecie z tyłkami TYLKO na tarasie siedzieć, to błąd!!!!!! Do roboty Was zagonię - konie swoje prawa mają!!!!!!!!! Dzień dobry cześć i czołęm tych muszkieterów to chyba czterech, chyba, że mnie liczysz ja to pewnie do gnoja sie załapię a te stajnie to proszę na forum umieszczać a nie tylko dla wybranych na priva a w ogóle to u mnie leje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 16.10.2008 08:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2008 Co mam na forumie zamieszczać, jak nie mam nic. A link do stajni jest na poprzedniej stronie, Piąteczka wkleiła Jamles, toż Ty jeden z tych trzech ... holibka, a może z czterech .. muszkieterów, nie wywijaj się A na gnój też się załapiesz, spokojnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 16.10.2008 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2008 Braza, wróciłam, znaczy sie musi być lepiej. Przecież u nie może być non stop pod górę Dobrze mówi. Dać Jej wódki Dzień dobry wszystkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 16.10.2008 09:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2008 Marjuszek, jak to miło widzieć Ciebie ponownie w moich progach Chyba musze częściej doły łapać .... To ja terapeutycznie kielicha stawiam za to, że byc może Niebiosa nie pozwoliły wpakować mi się w coś głupiego http://www.recipetips.com/images/recipe/beverages/gin_tonic.jpg Za Niebiosa!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anirac 16.10.2008 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2008 Boj sie Niebios, Kobieto - zeby przed poludniem flache otwierac! No ale w sumie - to taki kulturalny drinczek - no to chlusniem bo usniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 16.10.2008 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2008 a ja głupia myślałam, że dupeczką na tarasiku sobie tyłeczkiem posiedzę i będę oglądać Księżniczkę a tu Gospodyni chce mnie do roboty ganiać Oj mogło być piknie, oj mogło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 16.10.2008 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2008 Marjuszek, jak to miło widzieć Ciebie ponownie w moich progach Chyba musze częściej doły łapać .... To ja terapeutycznie kielicha stawiam za to, że byc może Niebiosa nie pozwoliły wpakować mi się w coś głupiego http://www.recipetips.com/images/recipe/beverages/gin_tonic.jpg Za Niebiosa!!!!! za Niebiosa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 16.10.2008 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2008 JAK ZA NIEBIOSA to i ja sie przystwie - dobry w poludnie - Braza zabij ale zapomnialam dzisiaj o tobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mokka 16.10.2008 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2008 Braza dlaczego od razu głupiego? Ty się ciesz, że ja jestem daleko, bo juz na jutro kombinowałbym wolność i ze trzy gminy byśmy cyknęły i z jeden przetarg dla relaksu ,a przetargów u Was nie mało. Ja to nawet ostatnio chciałam jechać na taki przetarg, co to byłe punkty skupu mleka sprzedawali, ale Stary powiedział, że mnie ubezwłasnowolni jak to zrobię . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 16.10.2008 09:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2008 Wiesz co Mokka, ja tak nieśmiało powiem, że w kwestii tego punktu skupu mleka to też bym Cię ubezwłasnowolniła Ale przyjeżdżaj!!!!! A co tam, pojeździmy!!!!!! Cześć Kola, dzisiaj jeszcze przeżyjesz ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 16.10.2008 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2008 Ja mówię o tym z życzliwym sąsiadem proponującym współpracę. Jakoś od początku mi to zabrzmiało! Nooooo .... jutro zadzwonię i umówię się na spotkanie. Może w sobotę .... Jakoś tam dojadę, w mordę .... Tak!!!! Tak!!!!! Jak to kupisz, to będziesz miała obroty jak 150, ja Ci to mówię!!!! Ono ma fantastyczny potencjał, tamto miejsce!!!! No i osobiście je wynalazłam. Ja tylko nieśmiało przypomnę, że mam obiecany fotel do podziwiania księżniczki i termos z herbatką oraz towarzystwo Komtura. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 16.10.2008 10:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2008 Fotel, termos i księżniczkę masz jak w banku, ale Komtura to sobie załatwiaj, coś ostatnio gadać ze mną nie chce.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 16.10.2008 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2008 Całkiem jak Rrmi ze mną... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 16.10.2008 11:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2008 Sobie poszłam zakupy zrobić nieduże, a teraz będę połaczeń szukać ... internet to fajna rzecz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sasiad1964 16.10.2008 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2008 czoem Braza ,Z pewną nieśmiałością ( po przerwie ) zagladam na forum i od razu smyk na Twój dziennik i komentarze. I tak sobie zgaduję : kupiła - nie kupiła, kupiła - nie kupiła ?????? Widze ,że było bardzo blisko .Zgodnie z prawami Boyla-Mariotta, statystyki Bose-Einsteina , studni potencjału, równań Schrodingera i krzywej Gaussa - nastepnym razem bedzie sukces.na 100%Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 16.10.2008 13:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2008 Sąsiad ... wszelki duch No nareszcie!!!! A te zasady to chociaż udowodnione som Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sasiad1964 16.10.2008 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2008 Udowodnione som ,że cuś . W wielkim zdumieniu wspomnisz moje słowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 16.10.2008 13:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2008 Obyś miał rację!!!!!! Mogę sbyc nawet niepomiernie zdumiona ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts