tola 20.05.2009 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2009 o to, to, gulasz mniam, do bigosu suszonych grzybków podrzucę, sama zbierałam, suszyłam, już używałam i wszyscy żyją Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piątka 20.05.2009 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2009 kaszankę to pyszna też robia w Gwoździkowej.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 20.05.2009 07:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2009 Gwoździk, w przerwach między waleniem (w bębny) będzie z kaszaną walczył!!!! Widze, że nic nie będę musiała robić ... to kiedy przyjeżdżacie?????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piątka 20.05.2009 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2009 rety, Brazunia..Ty sobie już zacznij schron budować..taki bez zalewania fundamentów, wiesz ..to może domek na wysokim drzewie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 20.05.2009 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2009 a do tego gulaszu kasza i ogórek małosolny dzień dobry mam ślinotok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 20.05.2009 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2009 no , w koncu popodgladalam co nieco ciesze sie brazka ze zaczynaja sie spelniac wasze marzenia i mam nadzieje kiedys w czyms pomoc na twoim ranczu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 20.05.2009 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2009 o to, to, gulasz mniam, do bigosu suszonych grzybków podrzucę, sama zbierałam, suszyłam, już używałam i wszyscy żyją tylko nie pomyl słoiczków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 20.05.2009 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2009 o to, to, gulasz mniam, do bigosu suszonych grzybków podrzucę, sama zbierałam, suszyłam, już używałam i wszyscy żyją tylko nie pomyl słoiczków no masz, już mi sklerozę wypomina i weź tu się człowieku przyznaj do wieku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sasiad1964 20.05.2009 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2009 Obyś miał rację!!!!!! Mogę sbyc nawet niepomiernie zdumiona ... tak se pisalim 16 października 2008 zdumienie jest niepomierne czy ino zwykłe ?? Muszę moje zdolności jasnowizjonersko-uzdrowicielskie gdzieś zbadac dokładniej Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 20.05.2009 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2009 Noooo Brazulka - wreszcie!!! Wszystko na ten temat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 20.05.2009 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2009 A tak przechodząc do konkretów: 1. Połączenie malutkich łazieneczek - dobry pomysł! 2. Zrobienie pralnio-suszarni - bardzo dobry pomysł!!!!! jest to pomieszczenie, z którego wydzielenia do dziś chyba najbardziej się cieszę a w trakcie remontu wyburzaliśmy w tym celu nowo postawioną ściankę, bo to ciut późno wymyśliłam (lepiej późno niż wcale... rzekła babcia.....itd ) 3. Dodam jeszcze - macie PRZEPIĘKNE widoki za oknami! po co te firancie...?? Ja wiem, że one tak TERAZ wiszą po poprzednikach i z całą pewnością zrobicie to po swojemu i super ale - aż nie mogę się powstrzymać. Od wścibskich sąsiadów też się osłaniać nie trzeba (wścibskie jelenie? sarny? może DZIKI?? ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 20.05.2009 11:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2009 Sąsiedzie - witam, no witam!!!! Niepomierne jest to moje zdumienie o to, to, gulasz mniam, do bigosu suszonych grzybków podrzucę, sama zbierałam, suszyłam, już używałam i wszyscy żyją tylko nie pomyl słoiczków no masz, już mi sklerozę wypomina i weź tu się człowieku przyznaj do wieku Jamles ... se grabisz u Szefowej, widzi mi się, że trzeba nad Twoim instynktem samozachowawczym popracować Frosia - dawaj!!! Ty nie miej nadziei, Ty sobie zaplanuj odpowiednio termin !!!!! Informuję, że ogóry małosolne będą, to jest jedna z niewielu potraw, którą mogę zrobić w słoiki - bo umiem!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 20.05.2009 12:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2009 A teraz tak: Gagatko moja kochana - żadnych firanek nie będzie!!! Mam chrapkę na rolety rzymskie a i to takie jakieś delikatne! Jeśli finanse pozwolą, to demolkę łazienek i spiżarni zrobię już, jeśli nie - poczekamy na lepsze czasy! Jeśli sarny, dziki czy jelenie mają ochotę być wścibskie, to niech sobie będą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 20.05.2009 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2009 Brazula - ja myślę że taki Wścibski Dzik to może być sympatyczny w samotne wieczory.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 20.05.2009 12:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2009 Nie wiem, czy Szanowny zdzierżyłby takiego Wścibskiego Dzika Ale ... warto się zastanowić ... a może lepszy byłby jeleń... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 20.05.2009 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2009 Brazulka no nie wiem odkąd się gadać nauczyłam to wiem że idea ogórów małosolnych wyklucza kładzenie ich w słoiki bierzesz gar kamionkowy alibo wielki szklany słój wkładasz ogóry zalewasz zalewą wedle przepisu sekretnego i od drugiego dnia po zalaniu łazisz i patrzysz pożądliwie czy już sie nadają do zjedzenia trzeciego dnia nie bacząc już na nic zaczynasz wyżerkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 20.05.2009 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2009 Znaczy się...w sensie... rogacz ?? DZIK - JELEŃ rzecz gustu Niski, napakowany, owłosiony, czy szczupły i wysoki.... chmmmmmm... Wybieraj sama Braza - ileż możliwości dla Ciebie kobito w tym lesie..!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 20.05.2009 13:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2009 Nie mam gara kamiennego, więc robię w słoiku - tak samo dobre Gdzie tam rogacz .. jeleń w sensie wykorzystania ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 20.05.2009 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2009 przeca pisałam że słój być może byle duży był bo wiesz ja i ogórki małosolne pałamy do się miłością ogromną a jeleni to wiesz pół świata tylko trza rzęsami dobrze machać zawsze się jakiś nawinie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 20.05.2009 13:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2009 Coś mi to machanie rzęsami nie wychodzi Idę zalegnąć ... zmordowana jestem po odwiedzinach u księżniczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts