Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Brazowego Uroczyska

braza

Recommended Posts

• Odpowiedzi 44k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• braza

10541

• Agduś

4690

• DPS

3621

• wu

2676

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Oooo, i to mi się podoba, że jest info o fotach - dziękuję Ci, koleżanko droga! :D

Wiejskie klimaty - widzisz? :lol:

To samo tak się robi, z kim przestajesz, takim się stajesz... :lol:

Salon... ciekawy. :D

Nie wiem, jak całość wygląda, więc nie powiem, czy stół powinien tam zostać.

Pewnie tak, skoro tak mówisz. :lol:

Kota widać, że zadowolona z życia jak 150, szczęsliwa i wyluzowana. Piesy wybiegane i wyspacerowane, dziecko pewnie też wybiegane, więc pewnie Wam dobrze wszystkim. :wink:

Next time Sylwek chyba u nas powinien być. :roll: :wink:

Informacja dla Depsi - wrzuciłam zdjęcia do dziennika :D

... se z info bezczelnie skorzystałem :) i popodglądałem :)

Widać, że zimno tam u Was :roll: ... u mnie również (a taka Jedna to jeszcze się prześmiewa) :evil:

pozdróweczka

ps - z zaległości ... kota można prać ... ino się nie wykrynco :wink:

Depsia, nie sądzę, żeby Ci Braza przyznała rację co do Sylwka, bo u niej w tym roku się nie spotkaliśmy. Może za rok... Ino ja coś tak czuję, że Braza na nasze Sylwki się nie ruszy - znajdzie jakieś wytłumaczenia, preteksty, "powody".

A tak swoją drogą Braza, to czy korzystając z obecności Szanownego zrobiłaś prawko???

Czemu Cię dziwią wiejskie klimaty? A jakie chciałaś mieć w swojej uroczyskowej metropolii? Miejskie? :o

Stolik z racji kształtu pewnie się komponuje lepiej niż w jadalni. Ino że w jadalni też by się przydał jakiś. Najlepiej prostokątny i rozsuwany na wypadek napadu gości. Teraz wyprzedaże są i przeceny, to może warto poszukać (w Jysku na ten przykład).

Ochroniarz świetny i bardzo groźnie wygląda! Ino śniegu jakoś mało macie - u nas więcej.