jamles 04.01.2010 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2010 Nooo tiiiaaaaa .... normalka, wszyscy na drapane Sknerus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 04.01.2010 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2010 nieuzytek jeden Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 04.01.2010 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2010 a u nas....żłobek ...... żeby jeszcze żłobek do stażu wliczali to już bym miał emeryturę 48 lat pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 04.01.2010 10:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2010 Ja użytek jeszcze jestem, wypraszam sobie Jamles, ja sknerus...ja A może to i prawda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 04.01.2010 10:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2010 a u nas....żłobek ...... żeby jeszcze żłobek do stażu wliczali to już bym miał emeryturę 48 lat pracy Ja też ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 04.01.2010 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2010 a u nas....żłobek ...... żeby jeszcze żłobek do stażu wliczali to już bym miał emeryturę 48 lat pracy Ja też ... hi, hi, hi u mnie gorzej - nie chodziłam do żłobka ...ani do przedszkola Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 04.01.2010 10:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2010 Oj Ivo ... to jeszcze musisz popracować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 04.01.2010 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2010 oooooooooooooo ja chodziłam do przedszkola odkąd miałam 2 lata i 3 miesiące to ja też chcę emeryturę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 04.01.2010 11:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2010 Informacja dla Depsi - wrzuciłam zdjęcia do dziennika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wciornastek 04.01.2010 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2010 Witam Noworocznie, i oczywiście z mocą życzeń - samych dobrych i najlepszych PS. Biegusiem idę foty oblukać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 04.01.2010 14:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2010 ślicznie Brazulka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 04.01.2010 17:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2010 Oooo, i to mi się podoba, że jest info o fotach - dziękuję Ci, koleżanko droga! Wiejskie klimaty - widzisz? To samo tak się robi, z kim przestajesz, takim się stajesz... Salon... ciekawy. Nie wiem, jak całość wygląda, więc nie powiem, czy stół powinien tam zostać. Pewnie tak, skoro tak mówisz. Kota widać, że zadowolona z życia jak 150, szczęsliwa i wyluzowana. Piesy wybiegane i wyspacerowane, dziecko pewnie też wybiegane, więc pewnie Wam dobrze wszystkim. Next time Sylwek chyba u nas powinien być. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 04.01.2010 17:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2010 Informacja dla Depsi - wrzuciłam zdjęcia do dziennika ... se z info bezczelnie skorzystałem i popodglądałem Widać, że zimno tam u Was ... u mnie również (a taka Jedna to jeszcze się prześmiewa) pozdróweczka ps - z zaległości ... kota można prać ... ino się nie wykrynco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 04.01.2010 17:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2010 ... czy ktoś mógłby poznać mnie z Bilem Gates'em Braza - postawiłabyś chociaż złotówkę na tę firmę w 1978 http://techblogr.files.wordpress.com/2008/02/young_bill_gates_5.jpg Idę oglądać zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 04.01.2010 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2010 Depsia, nie sądzę, żeby Ci Braza przyznała rację co do Sylwka, bo u niej w tym roku się nie spotkaliśmy. Może za rok... Ino ja coś tak czuję, że Braza na nasze Sylwki się nie ruszy - znajdzie jakieś wytłumaczenia, preteksty, "powody". A tak swoją drogą Braza, to czy korzystając z obecności Szanownego zrobiłaś prawko??? Czemu Cię dziwią wiejskie klimaty? A jakie chciałaś mieć w swojej uroczyskowej metropolii? Miejskie? Stolik z racji kształtu pewnie się komponuje lepiej niż w jadalni. Ino że w jadalni też by się przydał jakiś. Najlepiej prostokątny i rozsuwany na wypadek napadu gości. Teraz wyprzedaże są i przeceny, to może warto poszukać (w Jysku na ten przykład). Ochroniarz świetny i bardzo groźnie wygląda! Ino śniegu jakoś mało macie - u nas więcej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 04.01.2010 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2010 A tak swoją drogą Braza, to czy korzystając z obecności Szanownego zrobiłaś prawko??? teraz to pewnie wyjeżdża godziny czy kilometry i najpierw musi kupić ....... laminator albo dogadać się z Gatesem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 04.01.2010 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2010 E tam. Tego śniegu to tyle co kot napłakał U nas to dopiero zasypane!!! Codziennie odśnieżamy bo wyjechać bym nie mogła Mazowsze tonie w śniegu Zrobie fotkę to podeślę dla porównania Ale te Twoje psiaki są fajne!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 05.01.2010 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2010 ależ uroczysko pięknie zimowe slicznie tam u Was pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 05.01.2010 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2010 Braza sie zawstydziła tej marnej ilości śniegu. Lata teraz z łopatą po lesie, zgarnia na swoje włości i zaraz zdjęcia porobi, coby pokazać, że Ją zasypało porządnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 05.01.2010 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2010 Jakby ktoś natknął się na stronkę z karmami i dodatkami do pasz to będę zobowiązana za podrzucenie sznureczka do niej. nie wiem czy jeszcze aktualne http://www.consult-s.pl/pasze.php http://www.westernzone.net/sklep/index.php?cPath=32_36 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts