Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Brazowego Uroczyska

braza

Recommended Posts

W podstawówce czytałam nocami z latarką pod kołdrą książki podróznicze i uwielbiałam poezję... Moja przyjaciółka miała zostać fotografem a ja dziennikarką i miałyśmy zwiedzać świat i dokumentować swoje podróże... Skonczyło sie na dzięcięcych marzeniach. Chociaz zamiłowanie do poezji i do podróży mi zostało do dzisiaj.

Obecnie czytam najczęściej o wyższości danego ogrzewania nad drugim, rodzajach i parametrach kotłow, oczyszczalni i takie tam... Chociaż, może przesadzam....

• Odpowiedzi 44k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• braza

10541

• Agduś

4690

• DPS

3621

• wu

2676

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

A Przygody Sindbada Żeglarza?? Mówię o książce Leśmiana....To było COŚ! Nieźle mieszało w głowie (mojej)...pozytywnie....

Z tą okładką (po zgubieniu wierzchniej obwoluty...;)):

[ATTACH=CONFIG]161186[/ATTACH]

rewelacyjne tłumaczenie - ciężki było uśpić dziecię, bo ciągle było - dalej, dalej - jeszcze :yes:

Brazka oczytane towarzystwo u ciebie sie zebralo :D

A jakże, w końcu społeczność forum muratora jesteśmy, znaczy się wyższe sfery;)

Pochwalę ZGK z miejscowości odległej o 9 km - o godz. 06.45 moja leśna droga wyglądała już jak autostrada - nadal tak wygląda (bo to białe świństwo nie spada)! Siebie też pochwalę: zrobiłąm ładne dojście do autka i drewna naznosiłam pod dom na kolejne 6 dni - jestem z siebie dumna i ... mogę już dzisiaj nic nie robić:D