Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Brazowego Uroczyska

braza

Recommended Posts

Brazunia, ja Ciebie nie poznaje ;) Piekne ptaszysko Ci wyszlo! Tylko ma bujna wyobraznia pozwala mi czuc jego smak i zapach :yes:

Cudownych i rodzinnych Swiat Ci zycze :-)

BTW w temacie wycieczki, to koszty biletow ZAWSZE sie pokrywa. Nie wazne z jakich powodow ktos nie dotarl na lotnisko. Mozna sie od tego ubezpieczyc i wtedy bedzie oki. No ale nie mozna tego kosztu przerzucac na innych ... Kazda linia oferuje specjalny pakiet ubezpieczen i warto z niego skorzystac. Tani nie jest, ale gdy utkniesz w korku, odmelduje Ci sie budzik, abo taksowka nie dotrze na czas, masz pokrycie kosztow.

Przebukowanie kosztuje. Kiedys w moim bilecie wartym 900 PLN, kosztowala ta przyjemnosc 430 PLN. Tanio nie jest, a czasami nie jest mozliwe.

Nieletni w wkieku 13 - 17 lat nie placa generalnie za oplate asysty personelu pokladowego.

BTW podczas orkanu znajoma z pracy wracala z Moskwy. Turbulencje miala takie, ze zoladek dwa razy fiknal koziolka i zwrocil cala zawartosc. Ladowanie zakonczylo sie po drugim podejsciu. Przy pierwszym rzucilo samolotem tak, ze wszyscy mysleli iz to ostatni ich moment w zyciu ... Ja jednak sie ubezpieczam i rezygnuje, gdy wieje jakies cholerstwo ...

• Odpowiedzi 44k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• braza

10541

• Agduś

4690

• DPS

3621

• wu

2676

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Łóżko mam w planach dopiero w święta. No, niekoniecznie dosłownie, ale błogie nicnierobienie... A leczenie? Chyba takie przeziębienie leczone trwa tydzień, a nieleczone siedem dni. A może odwrotnie? W każdym bądź razie znieczulam się czymś z ibuprofenem (zawsze mam problem, które jest nazwą substancji, a które konkretnego leku) a nie paracetamolem, licząc na przeciwzapalne działanie. I wciąż obiecuję sobie, że kiedyś..., kiedyś... będę mogła sobie pochorować jak trzeba. Byle nie za często i nie za bardzo!

Siemanko Ambercia! Też żałuję, że smaku i zapachu nie da się jeszcze via internet przesłac bo jest się czym chwalić. Co do kosztów, wydaje mi się, że wyjazd był ubezpieczony, ale to po Nowym Roku się wyjaśni.

Ja chorować to sobie będę mogła pod koniec marca, gdy Szanowny wróci. Nawet tak się już zastanawiam nad najskuteczniejszym sposobem przeziębienia ....