AmberWind 22.12.2013 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2013 Brazunia, ja Ciebie nie poznaje Piekne ptaszysko Ci wyszlo! Tylko ma bujna wyobraznia pozwala mi czuc jego smak i zapach Cudownych i rodzinnych Swiat Ci zycze BTW w temacie wycieczki, to koszty biletow ZAWSZE sie pokrywa. Nie wazne z jakich powodow ktos nie dotarl na lotnisko. Mozna sie od tego ubezpieczyc i wtedy bedzie oki. No ale nie mozna tego kosztu przerzucac na innych ... Kazda linia oferuje specjalny pakiet ubezpieczen i warto z niego skorzystac. Tani nie jest, ale gdy utkniesz w korku, odmelduje Ci sie budzik, abo taksowka nie dotrze na czas, masz pokrycie kosztow. Przebukowanie kosztuje. Kiedys w moim bilecie wartym 900 PLN, kosztowala ta przyjemnosc 430 PLN. Tanio nie jest, a czasami nie jest mozliwe. Nieletni w wkieku 13 - 17 lat nie placa generalnie za oplate asysty personelu pokladowego. BTW podczas orkanu znajoma z pracy wracala z Moskwy. Turbulencje miala takie, ze zoladek dwa razy fiknal koziolka i zwrocil cala zawartosc. Ladowanie zakonczylo sie po drugim podejsciu. Przy pierwszym rzucilo samolotem tak, ze wszyscy mysleli iz to ostatni ich moment w zyciu ... Ja jednak sie ubezpieczam i rezygnuje, gdy wieje jakies cholerstwo ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 22.12.2013 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2013 Łóżko mam w planach dopiero w święta. No, niekoniecznie dosłownie, ale błogie nicnierobienie... A leczenie? Chyba takie przeziębienie leczone trwa tydzień, a nieleczone siedem dni. A może odwrotnie? W każdym bądź razie znieczulam się czymś z ibuprofenem (zawsze mam problem, które jest nazwą substancji, a które konkretnego leku) a nie paracetamolem, licząc na przeciwzapalne działanie. I wciąż obiecuję sobie, że kiedyś..., kiedyś... będę mogła sobie pochorować jak trzeba. Byle nie za często i nie za bardzo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 22.12.2013 20:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2013 Siemanko Ambercia! Też żałuję, że smaku i zapachu nie da się jeszcze via internet przesłac bo jest się czym chwalić. Co do kosztów, wydaje mi się, że wyjazd był ubezpieczony, ale to po Nowym Roku się wyjaśni. Ja chorować to sobie będę mogła pod koniec marca, gdy Szanowny wróci. Nawet tak się już zastanawiam nad najskuteczniejszym sposobem przeziębienia .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 22.12.2013 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2013 najskuteczniejszym sposobem jest kąpiel w stawie na gwoździkowej ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 22.12.2013 22:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2013 Rozumiem, że woda będzie odpowiednio zimna, mnie beleco nie rusza... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 22.12.2013 22:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2013 Rozumiem, że woda będzie odpowiednio zimna, mnie beleco nie rusza... nieeeeeeee ... by była zawsze cieplutka tak jak u mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 23.12.2013 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2013 O matko jaka ta gęś pięęęęękna wyszła. Rany jak ja bym z niej tę skórkę wszamała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 23.12.2013 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2013 Zdrowych, spokojnych Świąt, wszystkiego dobrego! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 23.12.2013 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2013 najskuteczniejszym sposobem jest kąpiel w stawie na gwoździkowej ... Chyba dla morsa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 23.12.2013 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 23.12.2013 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 23.12.2013 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2013 Gwoździk tradycyjnie ... jak co roku w swoim przebraniu ... życzy Wesołych Świąthttp://i280.photobucket.com/albums/kk194/mrjar_2008/dodatki/baBw-na-perk.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 23.12.2013 22:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2013 Wesołych Świąt dla was obu i pływającego męża Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 23.12.2013 22:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2013 Brazowa Rodzinko Niech Święta Bożego Narodzenia i Wigilijny wieczór, upłyną Wam w szczęściu i radości przy kolędach i zapachu świerkowej choinki, niech Wam zdrówko dopisuje, a gotówki nigdy nie brakuje... .... Arnika z Chłopakami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 23.12.2013 23:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 24.12.2013 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2013 Brazula http://scouteu.s3.amazonaws.com/cards/images_vt/merged/piekna_jest_radosc_w_swieta_0.jpg życzy WU Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 24.12.2013 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2013 http://files.myopera.com/Hrabina50/albums/13151232/Zdrowych-wesolych-Swiat-Bozego-Narodzenia-kartka-jola-001.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 24.12.2013 17:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2013 Dziękuję za życzenia. Ze swojej strony również składam moc serdecznych życzeń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 25.12.2013 14:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2013 Na te Święta i nadchodzący Nowy Rok życzę Wam błogosławieństwa Bożego, zdrowia, pokoju w sercu, radości, cudowności.... Bądźcie szczęśliwi! http://www.cosgan.de/images/smilie/xmas/a074.gif Nelka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 26.12.2013 15:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2013 (edytowane) Ej no, już po świętach, ruszyć się, spalić kalorie!!!! Edytowane 26 Grudnia 2013 przez braza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts