Moose 19.01.2014 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2014 Odetkałaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 19.01.2014 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2014 Braza ... na litość .... następnym razem niech ci pani w aptece wytłumaczy gdzie się wsadza spiralę. Ja nie wiem jak ty się teraz ... wypróżnisz Poza tym spirala wepchnięta do nie-tej-dziury- może nie spełnić pokładanych w niej nadziei Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 19.01.2014 14:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2014 Wypchajcie się;) Nie odetkałam! Cały ranek walczyłam, za pomocą rzeczonej spirali wyciągnęłam trochę kłaków i to wszystko. Zjawisko jest niezmiernie ciekawe: spuszczam wodę w kibelku a ona sobie radośnie wraca pod prysznicem. Odnoszę wrażenie, że jakieś badziewie siedzi właśnie na tej linii. Nie wiem czy mogę zrobić coś grubszego poza siusianiem ..... Jutro przyjedzie mój Pan Andrzej może coś poradzi.. Jakie tu są połączenia za cholerę nie wiem, bo to radosna twórczość jest!!!!! Aaaaa, i z wanny woda też nie chce szybko spływać, chyba jej tu dobrze .... $#$%$#@! jego hydrauliczna mać Arctica, wyczystkę do ja mam do komina, o takiej do szamba .... cholera, jak to wygląda???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 19.01.2014 15:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2014 sprobuj spirala w najbliszszym miejscu do szamba, u nas to jest kratka w garazu lub kotlownia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 19.01.2014 16:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2014 Arctica, wyczystkę do ja mam do komina, o takiej do szamba .... cholera, jak to wygląda???? Coby nie korzystać z wątpliwych uroków włażenia do szamba w takich przypadkach jak Twój na ostatniej prostej, już na zewnątrz zrobiliśmy sobie trójniczek zakręcony dekielkiem od góry:lol:... teraz tylko nakręteczkę odkręcić i właściwa dziurka dostępna;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 19.01.2014 16:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2014 Dobrej zabawy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 19.01.2014 16:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2014 Cholercia jakiś armagedon tam masz. Brazunia, z rurą( dziurą) nie pomogę to chociaż przytulasy zostawię i życzenia szybkiego zdrówka dla Karli:hug: A Tyrionkowi powiedz że jak się nie uspokoi to go do Harcturu wyślesz żeby kury gonił Z tymi kurami to było tak.... Dawno dawno temu na każde wakacje jeździliśmy w Bieszczady. Zatrzymywaliśmy się w Lesku na Campingu nad Sanem. Jak sama nazwa wskazuje domki były nad samą rzeką a najbliższy sklep mieliśmy za mostem , już w Huzelach. Oczywiście byliśmy tam stałymi klientami zaopatrującymi się w towary największej potrzeby czyli pyszny wiejski chleb i coś do chleba, przeważnie piwo;) Obok sklepu był ośrodek Harcturu, już wtedy nieco podupadły ale jeszcze działający, ze świetną kierowniczką, babką z klasą i jajami. Bardzo jej się nasz Maksio spodobał i ilekroć go widziała mówiłą, żeby jej się bardzo przydał, bo by kury srające na terenie ośrodka pogonił Od tamtej pory, gdy Maksio coś zbroił był straszony tym Harcturem;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 19.01.2014 17:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2014 Do Harcturu..! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 19.01.2014 17:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2014 Właśnie mu zapowiedziałam .... leży cicho od kilkunastu minut, chyba myśli .... Na poprawę humoru - ja się popłakałam:D Nie mam pojęcia, gdzie jest najbliższe miejsce do szamba!!!!! A nawet gdybym wiedziała, to na zewnątrz leży z 15 cm śniegu .... tiaaaaa Agduś, zabawa to będzie przednia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 19.01.2014 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 19.01.2014 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2014 Nie odetkałam! Cały ranek walczyłam, za pomocą rzeczonej spirali wyciągnęłam trochę kłaków i to wszystko. ........... Nie wiem czy mogę zrobić coś grubszego poza siusianiem ..... ....Boże ... chroń te forum od rozpusty..... a Brazę od szaleństwa !!! Jutro przyjedzie mój Pan Andrzej może coś poradzi.. .... i nie pozwól, aby pan Andrzej doleciał, dojechał .... czy nie daj Boże doszedł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 19.01.2014 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2014 Spirala... wiem, że nie do tej dziurki a do tej innej.. i nie hydraulik, a ciut inny specjalista...- ginekolog... bo porada pani w aptece może okazać się niewystarczająca.. bo samej się chyba nie da.. a hydraulik może sobie nie poradzić..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 19.01.2014 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2014 Noo i jakby hydraulik doszedł zanim spiralę założy ginekolog... to mogło by być nieciekawie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 19.01.2014 18:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2014 W szaleństwo to ja popadnę, jak mi ta woda co to nie chce spływać tylko z powrotem mi się do domu przez prysznic pcha się nie ustatkuje !! Dopóki jakakolwiek spirala, bez względu na to czy ginekologiczna czy hydrauliczna potrzebna jest, do szaleństwa mam tylko pół kroku!!!!! I nieważne kto to naprawi, ginekolog czy inny ...-ulik byle qurna naprawił!!!!!!!!! Pan Andrzej dojedzie, nie sądzę żeby dygał 5 km na piechtę, jak dla mnie to on może nawet dolecieć (dojść) byle był i coś zrobił z tą cholerną wodą, nawet za pomocą spirali!!!! :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 19.01.2014 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2014 Ooo, Ahmeda znamy już od jakiegoś czasu, jest pare doskonałych wejśc z Ahmedem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 19.01.2014 18:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2014 Pan Andrzej nie jest hydraulikiem to budowlaniec z krwi i kości, poza tym "złota rączka" Ginekologa nie ma w pobliżu, jest jakieś 30 km stąd :P:D A Ahmed jest boski!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 19.01.2014 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2014 Eeee no to jedź do ginekologa a w drodze powrotnej do kina... dobry kierunek?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 19.01.2014 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2014 Wszystkiego dobrego na 2014 rok!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 19.01.2014 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2014 A ten Ahmed to kto? Hydraulik, ginekolog, czy jakiś inny spec?I co na to wszystko Szanowny Pan? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 19.01.2014 19:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2014 Każdy kierunek jest dobry gdy w grę wchodzi kino z ginekologiem! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts