Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Brazowego Uroczyska

braza

Recommended Posts

• Odpowiedzi 44k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• braza

10541

• Agduś

4690

• DPS

3621

• wu

2676

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Wypchajcie się:p;)

Nie odetkałam! Cały ranek walczyłam, za pomocą rzeczonej spirali wyciągnęłam trochę kłaków i to wszystko. Zjawisko jest niezmiernie ciekawe: spuszczam wodę w kibelku a ona sobie radośnie wraca pod prysznicem. Odnoszę wrażenie, że jakieś badziewie siedzi właśnie na tej linii. Nie wiem czy mogę zrobić coś grubszego poza siusianiem ..... Jutro przyjedzie mój Pan Andrzej może coś poradzi.. Jakie tu są połączenia za cholerę nie wiem, bo to radosna twórczość jest!!!!!

Aaaaa, i z wanny woda też nie chce szybko spływać, chyba jej tu dobrze .... $#$%$#@! jego hydrauliczna mać:mad:

Arctica, wyczystkę do ja mam do komina, o takiej do szamba .... cholera, jak to wygląda????

Arctica, wyczystkę do ja mam do komina, o takiej do szamba .... cholera, jak to wygląda????

Coby nie korzystać z wątpliwych uroków włażenia do szamba w takich przypadkach jak Twój na ostatniej prostej, już na zewnątrz zrobiliśmy sobie trójniczek zakręcony dekielkiem od góry:lol:... teraz tylko nakręteczkę odkręcić i właściwa dziurka dostępna;)

Cholercia jakiś armagedon tam masz.

Brazunia, z rurą( dziurą) nie pomogę to chociaż przytulasy zostawię i życzenia szybkiego zdrówka dla Karli:hug:

A Tyrionkowi powiedz że jak się nie uspokoi to go do Harcturu wyślesz żeby kury gonił;)

Z tymi kurami to było tak....

Dawno dawno temu na każde wakacje jeździliśmy w Bieszczady. Zatrzymywaliśmy się w Lesku na Campingu nad Sanem. Jak sama nazwa wskazuje domki były nad samą rzeką a najbliższy sklep mieliśmy za mostem , już w Huzelach. Oczywiście byliśmy tam stałymi klientami zaopatrującymi się w towary największej potrzeby czyli pyszny wiejski chleb i coś do chleba, przeważnie piwo;)

Obok sklepu był ośrodek Harcturu, już wtedy nieco podupadły ale jeszcze działający, ze świetną kierowniczką, babką z klasą i jajami.

Bardzo jej się nasz Maksio spodobał i ilekroć go widziała mówiłą, żeby jej się bardzo przydał, bo by kury srające na terenie ośrodka pogonił:lol2:

Od tamtej pory, gdy Maksio coś zbroił był straszony tym Harcturem;)

Właśnie mu zapowiedziałam .... leży cicho od kilkunastu minut, chyba myśli ....

Na poprawę humoru - ja się popłakałam:D

Nie mam pojęcia, gdzie jest najbliższe miejsce do szamba!!!!! A nawet gdybym wiedziała, to na zewnątrz leży z 15 cm śniegu .... tiaaaaa Agduś, zabawa to będzie przednia :sick::D

Nie odetkałam! Cały ranek walczyłam, za pomocą rzeczonej spirali wyciągnęłam trochę kłaków i to wszystko. ........... Nie wiem czy mogę zrobić coś grubszego poza siusianiem .....

....Boże ... chroń te forum od rozpusty..... a Brazę od szaleństwa !!!

Jutro przyjedzie mój Pan Andrzej może coś poradzi..

.... i nie pozwól, aby pan Andrzej doleciał, dojechał .... czy nie daj Boże doszedł ;)

;)

W szaleństwo to ja popadnę, jak mi ta woda co to nie chce spływać tylko z powrotem mi się do domu przez prysznic pcha się nie ustatkuje !! Dopóki jakakolwiek spirala, bez względu na to czy ginekologiczna czy hydrauliczna potrzebna jest, do szaleństwa mam tylko pół kroku!!!!! I nieważne kto to naprawi, ginekolog czy inny ...-ulik byle qurna naprawił!!!!!!!!! Pan Andrzej dojedzie, nie sądzę żeby dygał 5 km na piechtę, jak dla mnie to on może nawet dolecieć (dojść) byle był i coś zrobił z tą cholerną wodą, nawet za pomocą spirali!!!! :D:D