braza 06.08.2015 14:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2015 (edytowane) No bo pewne części ciała są baaardzo wrażliwe na zimno, to nawet widać czasami Edytowane 6 Sierpnia 2015 przez braza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 06.08.2015 16:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2015 co Ty też wymacałaś pod wodą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 06.08.2015 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2015 co Ty też wymacałaś pod wodą Świntuszenie to dla mnie było zarezerwowane Cześć zwierzoluby ... Tu Jeżyca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 06.08.2015 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2015 matko żesz z córką Jeżyk się odnalazł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 06.08.2015 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2015 matko żesz z córką Jeżyk się odnalazł A się przecie nie zgubił ... Aspołeczny siem zrobił. Czasem trzeba. Co by złe na reszte nie przelazło ( beznadzieja jest jak grypa - przełazi droga kropelkową ... ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 06.08.2015 21:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2015 Dobrze, że to jeszcze nie północ bo bym myślała, żem ducha zobaczyła Jeżyco, miło znowu Cię widzieć!!! Arcti, taż napisałam, że widać a nie że czuć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 07.08.2015 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2015 Świntuszenie to dla mnie było zarezerwowane Cześć zwierzoluby ... Tu Jeżyca az zakrzykne "w d...e jeża":lol2: Jeżowa sie pokazała, czesc kobito, gdziezes sie tyle szlajala he???????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 07.08.2015 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2015 no i teraz oskubiemy Jeżyka po jednej igiełce za karę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 07.08.2015 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2015 No wszelki duch... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 07.08.2015 17:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2015 az zakrzykne "w d...e jeża":lol2: Jeżowa sie pokazała, czesc kobito, gdziezes sie tyle szlajala he???????? Aaaa włóczyłam się tu i tam po "bezdrożach ludzkiej głupoty i okrucieństwa". Trochę mię poodzirało ... ale będę żyła no i teraz oskubiemy Jeżyka po jednej igiełce za karę Za późno lalalala ... No wszelki duch... Duch jak cholera. Oddychać nie ma czym. Ale zapowiadają ochłodzenie ... od poniedziałku tylko 30 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 07.08.2015 17:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2015 u nas dzisiaj tylko drobne 45 stopni to to 30 to zarąbiście mi pasi;) w robocie mnie obedrą ze skóry jak wrócę z urlopu:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 07.08.2015 18:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2015 W robocie to klimatyzację mają ... chyba .... Jeżyco, miło Cię widzieć naprawdę!!! Odartym też się da żyć a co nas nie zabije ... o w morde, alem się rozbujała ....!!! P.S. Dlaczego qrwa mać miska wc cieknie???????????? Nowa!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 07.08.2015 18:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2015 Dla "nieszajsbukowych" ... no piękne Z podpisem: "To wielki krok dla ludzkości... Dla kota dzień jak co dzień" Wypisz, wymaluj moja starszyzna !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 07.08.2015 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2015 no rzecz w tym że klimy nie mamy a temperaturka niemal taka jak na dworze:rolleyes: w domciu chłodniej mam no i mogę się obijać a w robocie myśleć każą czemu miska cieknie nie wiem może na jakichś uszczelkach:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 07.08.2015 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2015 u nas pelen komfort w pracy okutana swetrem i szalem do domu wypozyczylam sobie klimke z expozycji, przenosna bo przenosna ale cieplo kanalem podciagnelam do zewnątrz i pokoju znosne +23 zaraz przenosze sprzeta do sypialni niech tez tam troche schlodzi:wiggle: to plus mojej "branzy" w nowej chacie na stowe zrobie klime multi w kazdym pokoju:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 07.08.2015 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2015 u mnie wieczorkiem w domku źle nie jest w dzień też nieźle, silikaty spełniają swoją rolę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 07.08.2015 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2015 nasze ceramiki tez chlodzik trzymaly jak wrocilam z pracy, no i jednak mamy zaczepiste okna ale psy wylazily przez otwarty taras to sie szybko nagrzalo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 07.08.2015 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2015 no ja się zamykam;) chociaż jak co roku obiecuję sobie rolety do dachowych i na obietnicach się kończy:bash: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 07.08.2015 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2015 Na dole mam do 23-4 na górze dziś do 25 skoczyło... rolety spuszczone, okna zamknięte zasłony zaciągnięte Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 07.08.2015 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2015 Ale zapowiadają ochłodzenie ... od poniedziałku tylko 30 Dobra... polara se zarzucę... Jest 27 stopni a ja siedzę w kostiumie na tarasie... to nie jest normalne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts