EZS 07.08.2015 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2015 na dachowych mam zamocowane takie osłonki, jak się w samochodach zakłada. Dziś to nawet wieczorem nie ma sensu balkonu otwierać, bo w domu chłodniej, niż na dworze. Dlaczego zgodziłam się nie mieć klimy??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 08.08.2015 08:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2015 Ja to nawet nie musiałam się zgadzać nie mieć klimy ,,, "...Afryka dzika ..." szlag by trafił!!!!! P.S. Miska się poddała, nie cieknie!! Tyle dobrego! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 08.08.2015 14:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2015 Wścieklizna... prawie 40 stopni w cieniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 08.08.2015 15:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2015 Własnie zaktualizował mi się windows do 10-tki. Jest oki, niewiele sie różni od 7! Matko, dlaczego jest tak gorąco???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 08.08.2015 16:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2015 No właśnie. Na dworze gorąco, w domu chłodno, w pracy klima. Nic, tylko jakaś grypa mnie dopadnie. Uwielbiam taką pogodę, jak nic nie muszę robić. Ale wszelka praca (nawet obiad) jest teraz katorgą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 09.08.2015 07:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2015 Pochmurno, chłodno i wilgotno .... Ciekawe, kiedy zacznę tęsknić za upałami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 09.08.2015 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2015 Brazula zamień się kolejny dzień w piekle:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 09.08.2015 11:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2015 No nie, dzisiaj to ja się nie zamienię ... pogadamy za jakieś 2 dni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 09.08.2015 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2015 ja bym tam nie narzekała nawet i po tygodniu:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 09.08.2015 15:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2015 poważnie masz chłodno????jakoś wyobraźnia mnie zawodzi. W prognozie ma być pow 30 st do 23 sierpnia albo i do skończenia świata i jeden dzień dłużej.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 09.08.2015 16:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2015 u nas tez chlodno, niby slonce swieci ale tylko 20 st. i zimny polnocny wiatr, ktory daje odczucie chlodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 09.08.2015 16:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2015 normalnie bym się nago tarzała ze szczęścia w takiej temperaturze:bash: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 09.08.2015 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2015 No wiadomo, nad morzem musi być zimno!!! U nas też się wyraźnie ochłodziło... było tylko ciutkę powyżej 30:rolleyes:... wczoraj 37:sick: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 09.08.2015 19:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2015 Ano chłodno, w porównaniu z wczorajszym dniem ... nawet zimno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 10.08.2015 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2015 Wczoraj było TYLKO 36, chłodziliśmy się karcherem Dziś zimno... na razie 28 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 10.08.2015 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2015 u mnie od rana urwanie d...y i wszyscy mnie tak strasznie wcur........ja:sick: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 10.08.2015 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2015 Podobno w Łodzi zdobycie wentylatora graniczy z cudem. Wszelkie systemy klimatyczne idą jak woda, reszta przeczekuje. Jeżeli TARcia masz zawodowo coś wspólnego z klimą, to się nie dziwię. Przypuszczam, że tego rodzaju firmy powinny robić teraz relokację zasobów na południe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 10.08.2015 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2015 Co jest jak rany, wszyscy na szajsie siedzą???? A ja się tak męczyłam w dzienniku .... Noooooo...! Naprodukowałaś! Rozumiem, że gówienko wyprodukowane w nowej łazience już będzie rozprowadzone po nowej oczyszczalni :rotfl: Na zlot się wybiera? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 10.08.2015 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2015 Podobno w Łodzi zdobycie wentylatora graniczy z cudem. Wszelkie systemy klimatyczne idą jak woda, reszta przeczekuje. Jeżeli TARcia masz zawodowo coś wspólnego z klimą, to się nie dziwię. Przypuszczam, że tego rodzaju firmy powinny robić teraz relokację zasobów na południe sprzetu jeszcze troche mam ale ludzi mi juz brakuje, mam w tej chwili wolnych 6 etatow (czesc w 3 city czesc we Wrocku) i prawie zerowy odzew. i ponoc w Polsce pracy nie ma???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 10.08.2015 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2015 sprzetu jeszcze troche mam ale ludzi mi juz brakuje, mam w tej chwili wolnych 6 etatow (czesc w 3 city czesc we Wrocku) i prawie zerowy odzew. i ponoc w Polsce pracy nie ma???? Tarcia, a to klima przemysłowa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts