Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Brazowego Uroczyska

braza

Recommended Posts

• Odpowiedzi 44k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• braza

10541

• Agduś

4690

• DPS

3621

• wu

2676

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Cieszę się!

Moje koty polują i na myszy i na ptaki! Taka już natura kotów, nie będę z tym walczyć!

Od samego początku mieszkania tutaj, czyli w domu wolnostojacym z założenia nie wyprowadzałam psów! Miałaś dość ubierania się i schodzenia z 4-go piętra o różnych porach! A że raz na jakiś czas trzeba te produkty przemiany materii pozbierac no to co? Nie przeszkadza mi, w zamian mam święty spokój!!!

Nie wypuszczam ich na noc. Andrzej się ze mnie śmieje i wciąż mnie uświadamia, że koty to nocne stworzenia, a ja mu tłumaczę, że mogą być nocne w domu. No bo kto je w nocy wpuści, kiedy sobie przypomną, że są po niewłaściwej stronie drzwi?

Nasze lenistwo jest najnaszsze!

Tyż musimy sprzątać produkty przemiany Karusiowej materii, ale to furda.

I też co rano rosnący niepokój, jeśli kota za długo nie przybiega na michę.

No ale - to jest gospodarstwo, w stodole jest zboże i warzywa, a zatem są myszy.

Kot jest potrzebny po to, aby ograniczać ich populację.

Paskudny dzień - pogodowo. Mżawka, zimno, szaro ale w duszy, jakos przeżyłam! Podobno jutro ma byc ładniej - oby!! Zamówiłam gnidom porządne szelki teraz już mogą legalnie z nami jeździć ... no dobra, starsza gnida jeździła legalnie, młodsza nielegalnie!

Nawet prezenty zamówiłam, a co!!!!!

Braza, no ja Cię proszę! Spać muszę iść, bo jutro pobudka o niechrześcijańskiej porze, a Ty mi ciśnienie zaczynasz podnosić?

Teraz to mnie głównie jedno interesuje - czy zdążą zlikwidować gimnazja przed 2017 rokiem. Ja chcę, żeby Małgo poszła do gimnazjum! Nie chcę, żeby kolejne moje dziecko było króliczkiem doświadczalnym! W dodatku musiałaby brać udział w nieprzygotowanym eksperymencie na żywych organizmach. Eksperymencie, którego efekty jego autorzy mają głęboko w dupie. Którego celem wcale nie jest poprawa czegokolwiek (gdyby taki był cel, wszystko zostałoby dokładnie przemyślane, zaplanowane, przygotowane, byłyby programy i podręczniki, a jest wielkie gówno), a jedynie ZMIANA. Nieważne jak byle była ZMIANA - ulubione słowo obecnej waaadzy.

Wiecie co, ja chyba zaproponuję Małgo nauczanie domowe, jeżeli ta debilna zmiana wejdzie w życie. Program będzie napisany na kolanie, nie będzie podręczników albo będą szajsowate i pełne błędów, to po ...j miałaby do szkoły chodzić????

Q..., jak ta bogobojna partia źle wpływa ma moją kulturę słowa...