braza 14.12.2015 21:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2015 Nie Agdus, nie mówiłas ale jak rozumiem, nadrobisz to niedopatrzenie Wrzuciłam widok nowego elementu w łazience - do dziennika! Niech mi miejsce w rankingu skoczy! Osiek, sufit to ja mam żółty od kominka! Ściany zresztą też! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 14.12.2015 22:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2015 Przy najbliższej okazji. To może od razu pomaluj na żółto? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 14.12.2015 22:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2015 ten drążek rozporowy fajny jest. Co z tego, skoro u mnie dach kabiny szklany a na dole brodzik. Nie ma czego rozpierać Pies przy ścianie fajny, mój ma kosz wiklinowy i tam się rozpiera, ale rozumiem, że 2 takie kosze by zajęły pół salonu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 14.12.2015 23:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2015 Kosze wiklinowe odpadają właśnie z tego względu, o którym wspomniałaś. Poza tym gnidy śpia gdzie chcą: przy sofach, przy ścianie, w sypialni, w korytarzu ... wszędzie! Nam to nie przeszkadza a i miejsce oszczędza! Drążek jest boski! Kosztował majątek ale trudno, nie ma wrednego plastiku, jakiś tam stop aluminium i stal - jest ogromna szansa, że długo będzie wyglądał dobrze!! Oki Agdus, to ja pierwsze co chcę usłyszeć po wjechaniu przez Was na podwórko to wyrazy wdzięczności Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 15.12.2015 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2015 Od kominka ani ściany ani sufit mi się nie brudzą... za to w bloku wszystko było żółte od fajek... Element rasowy, podobnież jak i kudłate elementy I nie powiem , Wam co mam, gdyż damy o takich rzeczach nie rozmawiają, ale za to mam 3 dni zwolnienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 15.12.2015 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2015 fajny ten drążek, akcesoria kąpielowe się zmieszczą a i zatańczyć przy czym jest:rotfl: moja ruda takoż w zwyczaju ma sypiać przy ścianie z kopytami do góry:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 15.12.2015 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2015 Moose, to się nazywa infekcja rotawirusowa albo inaczej "jelitówka" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 15.12.2015 13:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2015 Ja wiem jak to się nazywa i to dość dobrze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fenix999 15.12.2015 16:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2015 Nie Agdus, nie mówiłas ale jak rozumiem, nadrobisz to niedopatrzenie Wrzuciłam widok nowego elementu w łazience - do dziennika! Niech mi miejsce w rankingu skoczy! Osiek, sufit to ja mam żółty od kominka! Ściany zresztą też! Serio żółty z kominka ? To jakim drewnem Ty palisz ?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 15.12.2015 17:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2015 Nie palę... ino w piecu... za to macham Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fenix999 15.12.2015 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2015 Ja już nie palę nawet w piecu . Nie lubiem malować , oj nie lubiem ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 15.12.2015 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2015 Zimno mi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 15.12.2015 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2015 to se zapal... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 15.12.2015 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2015 napal znaczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 15.12.2015 20:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2015 Ano Ognisty Ptaku palę bukiem niestety tegorocznym. Wusia nie wiem czy na tej rurze da się zatańczyć ona jest taka jakby bardziej kwadratowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 15.12.2015 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2015 oj tam o drobne Ci chodzi;) jak potrzeba będzie to i kwadratowa się nada:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 15.12.2015 20:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2015 Poslizg może być lekko przyhamowany więc bez piruetów ale ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 15.12.2015 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2015 jak poślizg zahamowany jak tyle poślizgowych żeli i takich tam masz pod ręką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 15.12.2015 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2015 Braza, podziękuję oczywiście. A przy okazji mam nadzieję na pokaz tańca na rurze! Zdążysz jakiś układ wytrenować do lata? My palimy mieszanym - bukowym, brzozowym i olchowym, ale za to suchym i nie mamy żółtego sufitu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 16.12.2015 19:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2015 Żadnego pokazu na rurze nie będzie, ja chcę mieć nadal sprawny kręgosłup!!! Dojechał i poszedł do łazienki kosz i szczotka do WC ale jest taki syf, że zdjęcia zrobię ... gdy posprzątam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts