Moose 23.12.2015 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2015 Moja mam twierdzi, że jak Wigilia taki cały rok, więc sprzątanie moosi poczekać dopoświąt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 23.12.2015 23:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2015 http://ipalodzka.pl/wp-content/uploads/2015/12/kartka.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 23.12.2015 23:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2015 Konserwacją powierzchni płaskich jutro zajmą się dzieci. Może zadziała. http://img.pakamera.pl/i1/1/455/kartki-swiateczne-12090204_8370183455.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 24.12.2015 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2015 Znaczy dziś... chyba... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fenix999 24.12.2015 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2015 Na te święta co nadchodzą, życzę ciepła i miłości. Niech Cię ludzie nie zawodzą i niech uśmiech w Twym sercu zawsze gości. Wesołych Świąt!!! Życzy Adam z Rodziną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 24.12.2015 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2015 Mi się jednak nie udało... że z tymi powierzchniami... i co????????? Świąt nie będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 24.12.2015 22:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2015 Wesołych Świąt! Jestem zdchnięta, przeżarta, narobiona, czyli wszystko tradycyjnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 25.12.2015 22:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2015 Wesołych Świąt! Krajobraz po wigilijnej kolacji ... wyglądaliśmy tak samo z tą różnica, że zalegliśmy na sofach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 26.12.2015 23:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2015 Znaczy dziś... chyba... No tak. Nie zauważyłam pisząc, że to już było po północy. Dzieci zakonserwowały powierzchnie płaskie. Obawiam się jednak, że nie stanie się to zwyczajem na cały rok - jestem realistką. Wesołych Świąt! Jestem zdchnięta, przeżarta, narobiona, czyli wszystko tradycyjnie Jestem wypoczęta, zrelaksowana, chyba nieprzeżarta, czyli tradycyjnie. Wesołych Świąt! Krajobraz po wigilijnej kolacji ... wyglądaliśmy tak samo z tą różnica, że zalegliśmy na sofach Obrazka nie widzę, ale był na fb. Nasze koty są zachwycone tym, że mamy dla nich tak dużo czasu. Całe mnóstwo głaskania i dopieszczania! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 27.12.2015 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2015 Jestem .... nieprzeżarta... ja tez Obrazka nie widzę, ale był na fb. Nasze koty są zachwycone tym, że mamy dla nich tak dużo czasu. Całe mnóstwo głaskania i dopieszczania! nasze psy tez korzystaja chetnie i bez ograniczen one takie leniuszki a my leniuchujemy z nimi, poprawka ja leniuchuje a mezaty na Gwiezdne Wojny wybyl z bratem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 27.12.2015 13:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2015 Kto jeszcze nie widzi obrazka? Bo ja widze cały czas, ale on z chmury wrzucony więc moze tylko ja mam dostęp do niego... Miłego po świętach! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 27.12.2015 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2015 Obrazka nie widzę nadal, a na Gwiezdne Wojny wybieramy się wszyscy. Do Imaxa - jak szaleć, to szaleć! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 27.12.2015 22:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2015 Nie widzę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 27.12.2015 22:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2015 Niestety dziś jestem przeżarta... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 27.12.2015 22:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2015 Jaki obrazek? Na gwiezdne wojny mamy bilety w sensie vouchery z otwartym terminem. Ale ja raczej się nie wybiorę, nie cierpię kina. Musiałabym mieć miejsce na samym brzegu, żeby wyjść w bardziej ekscytujących momentach Niestety, ja odbieram film jak rzeczywistość... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 28.12.2015 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2015 Byłam z chłopakami na Gwiezdnych Wojnach i.. nie lubię tego typu filmu... ale obiecałam mężowi i chłopcom... Mąż ze starszakiem stwierdzili , że maja niedosyt.... Ale jak ktoś lubi ten film niech obejrzy.. zapowiadają się dalsze części... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 28.12.2015 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2015 Ja jestem fanką Gwiezdnych wojen od czasu, kiedy w Polsce pokazał się epizod 4. "Starą trylogię" praktycznie nam na pamięć. Dawno, dawno temu bilety do kin były bardzo tanie, a filmy powtarzano wielokrotnie (jakaś ubogość repertuarowa była), więc wszystkie trzy widziałam po kilkanaście albo i więcej razów. No a później pokazały się na kasetach - oczywiście mam je. Płyt nie kupiłam, ale mam nagrane z TV.Tzw "nowe Gwiezdne wojny" czyli epizody 1-3 zignorowałam. Nie ma w nich mocy. Mam nadzieję, że twórcy wyciągnęli wnioski z krytyki i kolejne trzy części będą lepsze od 1-3. Podobno tak jest, ale ocenię w Nowy Rok (już mamy bilety). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 28.12.2015 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2015 mnie akurat GW nie jaraja dlatego nie meczylam sie a mezaty ma z kim isc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 29.12.2015 23:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2015 Braza, a co Cię tak wcięło??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 30.12.2015 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2015 Bałwana lepi...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts