Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Brazowego Uroczyska

braza

Recommended Posts

• Odpowiedzi 44k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• braza

10541

• Agduś

4690

• DPS

3621

• wu

2676

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Znaczy dziś... chyba... :rotfl:

No tak. Nie zauważyłam pisząc, że to już było po północy. Dzieci zakonserwowały powierzchnie płaskie. Obawiam się jednak, że nie stanie się to zwyczajem na cały rok - jestem realistką.

Wesołych Świąt!

Jestem zdchnięta, przeżarta, narobiona, czyli wszystko tradycyjnie :)

Jestem wypoczęta, zrelaksowana, chyba nieprzeżarta, czyli tradycyjnie.

Wesołych Świąt!

Krajobraz po wigilijnej kolacji ... wyglądaliśmy tak samo z tą różnica, że zalegliśmy na sofach

dc-bp-A8SaQts3PV46ZNbEL52mmq3jPBxNrz0tIHH_Q?size_mode=3&size=1024x768

Obrazka nie widzę, ale był na fb. Nasze koty są zachwycone tym, że mamy dla nich tak dużo czasu. Całe mnóstwo głaskania i dopieszczania!

Jestem .... nieprzeżarta...

ja tez :D

Obrazka nie widzę, ale był na fb. Nasze koty są zachwycone tym, że mamy dla nich tak dużo czasu. Całe mnóstwo głaskania i dopieszczania!

nasze psy tez korzystaja chetnie i bez ograniczen :) one takie leniuszki a my leniuchujemy z nimi, poprawka ja leniuchuje a mezaty na Gwiezdne Wojny wybyl z bratem ;)

Jaki obrazek?

Na gwiezdne wojny mamy bilety w sensie vouchery z otwartym terminem. Ale ja raczej się nie wybiorę, nie cierpię kina. Musiałabym mieć miejsce na samym brzegu, żeby wyjść w bardziej ekscytujących momentach :D Niestety, ja odbieram film jak rzeczywistość...

Ja jestem fanką Gwiezdnych wojen od czasu, kiedy w Polsce pokazał się epizod 4. "Starą trylogię" praktycznie nam na pamięć. Dawno, dawno temu bilety do kin były bardzo tanie, a filmy powtarzano wielokrotnie (jakaś ubogość repertuarowa była), więc wszystkie trzy widziałam po kilkanaście albo i więcej razów. No a później pokazały się na kasetach - oczywiście mam je. Płyt nie kupiłam, ale mam nagrane z TV.

Tzw "nowe Gwiezdne wojny" czyli epizody 1-3 zignorowałam. Nie ma w nich mocy. Mam nadzieję, że twórcy wyciągnęli wnioski z krytyki i kolejne trzy części będą lepsze od 1-3. Podobno tak jest, ale ocenię w Nowy Rok (już mamy bilety).