Szanowny Pan 31.12.2019 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2019 Językiem naszej marynarskiej braci jest język angielski. If mariners ran the world,the world would be a better place.To more arrivals than departures.God Speed and Happy New Year to all. Życzę Wam Forumowa Rodzino następnych 366 dobrych dni Isla Berlenga, gdzieś u wybrzeży Portugalii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 31.12.2019 21:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2019 Dobrego roku, Kochani z takim powerem nic nie jest straszne! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 01.01.2020 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2020 wzajemnie Brazuniu i Szanowny Panie wszystkiego najlepszego w Nowym Roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 01.01.2020 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2020 Do siego roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 01.01.2020 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2020 Dużo zdrówka i samych fajnych dni dla Ciebie i Szanownego Pana, Brazuniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 08.01.2020 13:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2020 Kufa, jak ja mam dość tej pogody! Szaro, wredni, mokro normalnie wszystkiego się odechciewa! Niech mnie ktoś przytuuuliii! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 08.01.2020 15:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2020 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 08.01.2020 16:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2020 U nas słoneczko, ale biorąc pod uwagę, że wczoraj musiałam wstać o nieprzyzwoitej porze, a dzisiaj to już wręcz w środku nocy, to ja bym zamieniła słoneczną pogodę możliwość wyspania się w pochmurny dzień. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 08.01.2020 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2020 U nas różnie... trochę słonka, trochę deszczu... teraz na ten przykład raczy lać jak złe ale zważywszy na porę dnia wcale mi to nie wadzi... Braza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 09.01.2020 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2020 Robi się, Braza, wysyłam kominkowe ciepełko i dzbanek grzane go winka ze świeżym imbirem. U nas też mokro i mglisto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 09.01.2020 14:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2020 Kufa, jak ja mam dość tej pogody! Szaro, wredni, mokro normalnie wszystkiego się odechciewa! Niech mnie ktoś przytuuuliii! Spoko, przytulam:-) Wszystkiego dobrego w Nowym Roku. Niech przynajmniej jest lepszy od minionego. Długo nie pisałem, bo kominek budowałem. I wybudowałem. I psa mam. W zasadzie to pies żony i dzieci, (bo ja jeszcze mam żałobę po Parysie i nie mogę pójść dalej w tym temacie) ale tak jakby obowiązki z nim związane na mnie spadają. Schroniskowa bieda, ale da się lubić. Widać że swoje przeszedł bo na początku robił pod siebie jak się do niego zbliżałem. Za żoną chodzi krok w krok, a jak usiądzie to on zaraz obok Niej się kładzie tak, aby jej dotykać. Człowieka potrzebuje. U Nas przez chwilę dzisiaj świeciło słońce, ale co z tego jak mogłem tylko przez okno popatrzeć podczas projektowania. Na spacer czasu brak, bo terminy przez kominek zawaliłem i teraz gonię ile się da. Raport zdałem, przytulam raz jeszcze i uciekam, bo praca czeka Pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 26.01.2020 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2020 Braza najlepszego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 01.02.2020 16:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2020 Już mi lepiej, kochani jesteście! Słońca nadal niet choć parę dni temu spadł śnieg i leżał całą dobę - no szaleństwo normalnie! Marjuszek, a pochwalisz się kominkiem? Jak będziesz miał chwilę to wrzuc zdjęcia, chętnie pooglądam! Psiaka (duży jest?) przytul od ciotki Brazy! Nie mogę się zebrać do wrzucenia zdjęć... Matko, jak ja siebie takiej nie lubię! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 01.02.2020 16:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2020 Najważniejsze, że my Cię zawsze lubimy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 01.02.2020 17:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2020 O i to jest bardzo dobra odpowiedźz Agdusiu moja kochana! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 01.02.2020 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2020 Brazunia musisz częściej z nami bywać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 01.02.2020 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2020 O tak! Przychylam się do zdania Wusi! Braza, stanowczo nie podoba mi się to, że nas zaniedbujesz!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 01.02.2020 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2020 Kominek bym wrzucil ale zdjęć już nie umiem.wstawiac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 02.02.2020 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2020 Agduś bo latem to ja bym nawet mogła Brazę zrozumieć, las, wolność i te sprawy ale w to depresyjne niewiadomoco to kominek, forum i my a nie jakieś smutasy w odosobnieniu:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 02.02.2020 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2020 Braza, macham Do pozostałych wizytujących wątek też Kominek, winko, książka lub film. Ja sobie antydepresyjnie zafundowałam nowe lampy do domu. No, i mam jeszcze 5-kę futrzastych bandytów. Czasem jest naprawdę ciężko wejść np. do kuchni i nie przewrócić się w plątaninie pędzących łapek. Któreś dzisiaj usiłowało stłuc pamiętający czasy przed II-gą wojną mój pamiątkowy wazon. Za łapę nie złapałam, bo wszystkie błyskawicznie, zanim wpadłam do salonu, zwiały kocimi drzwiczkami do ogrodu i wróciły z niewinnymi pyszczkami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts