braza 02.02.2020 15:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2020 Marjucha, przypomnij sobie! Ten obrazek z drzewkiem! Dzisiaj zobaczyłam słońce! Cóż za cudny widok! Uwierzyłam, że do Mordoru to nam jeszcze trochę jednak zostało... Popracowałam nawet! Krety odwaliły krecią robotę a ja skorzystałam z ich ciężkiej pracy i trzy taczki przesianej ziemii rozwiozłam po rabatach! Jestem z siebie dumna! Moja pięciopsowokotowa trzódka też ma niezłe pomysły, nie myślcie sobie! Psy, na ten przykład, pozbawiają mnie obiadu zrzucając z płyty garnek z zupą... Jest bosko! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 02.02.2020 16:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2020 Obie widzę mamy niedpartą tendencję do rozpieszczania. Moja córka mowi, że pozwoliłam wejść sobie na głowę. Ale nie jest tak źle. Zaczynają mnie budzić dopiero, gdy widzą, że jedno oko otworzyłam. Fakt, bywa o 5 rano, a jak wiadomo taka godzina nie istnieje. Z zasypianiem pod futrem z kotów też jest całkiem dobrze. Mam pledzik i kaptur z futra tylko póki nie zasnę naprawdę. Wtedy rozlokowują się na boku i w nogach łóżka. Dzielna jesteś. Ja nie mogę wyjść do ogrodu, bo od wczoraj pada. Tylko skrzydlatym nasypałam w karmniki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 02.02.2020 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2020 Swoją drogą, czyż to nie jest odrobinę dziwne, żeby w lutym prace ogrodowe zaczynać?My dzisiaj byliśmy w kinie na 1917. Dobry film. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 02.02.2020 22:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2020 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 03.02.2020 16:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2020 ja w sobotę przycinałam owocowe;) mieliśmy takiego psiego złodzieja i działał póki w czasach kartek na mięso nie pozbawił ojca schabowego:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 18.02.2020 19:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2020 Że leń jestem niemożebny to wiedziałam ala od czasu jakiegoś przerastam samą siebie! Mam wkurwa! Totalnego i absolutnego! Na wszystko a w szczególności na pojeb.ny "pierwszy sort", któremu chyba już nic nie udowodni,że ta cała banda to tylko do odsiadki się nadaje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 18.02.2020 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2020 Ech... szkoda gadać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 19.02.2020 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2020 Czytałyście tekst Macieja Stuhra? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 19.02.2020 20:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2020 Czytałam. Wszystko racja jeno co to daje skoro setki tysięcy uważa, że jest zajebiście?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 20.02.2020 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2020 a ja mam to w nosie, nie bede sie przejmowac debilami z lepszej zmiany, szkoda mojego zdrowia i nerwow. predzej czy pozniej ich pogonia. za to w ogrodniczym poprawilam sobie humor kupujac 3 ciemierniki, klonika i metasekwoje. A co kto wariatowi zabroni a pisdupom na pohybel napisałabym CHIWD ale na przyjemnosci to trzeba sobie zasłuzyc. Buziaki zostawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 20.02.2020 21:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2020 Wiosna na całego, ciekawe kiedy wygoni mnie do ogrodu i czy nie będę tego żałować? P.S. Na pohybel! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 21.02.2020 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2020 Mnie na razie do ogrodu nie ciągnie. Może mają coś z tym wspólnego dwa stosy zeszytów i plik wypracowań na kartkach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 22.02.2020 21:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2020 I po wiośnie, pizga jak w listopadzie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 22.02.2020 23:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2020 U nas dziś zaczęło pizgać wieczorem... Gruby zatruł się lekiem na robale i kroplówki cały wieczór i nadal podaję... noszszsz karważ...:sick: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 23.02.2020 17:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2020 oj biedny:( trzymam kciuki niech zdrowieje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 23.02.2020 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2020 Dziś jeszcze kroplówki ale przynajmniej coś też zjadł i chciał spacerku krótkiego... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 24.02.2020 02:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2020 (edytowane) Jak to się? Zbyt duża dawka? Biedny psiuluś Edytowane 27 Lutego 2020 przez pestka56 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 27.02.2020 15:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2020 Jak to "zatruł"? Osiczko, jakieś szczegóły daj! I pomiziaj biedaka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 27.02.2020 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2020 Braza, zadzwonię w chwili wolnej, bo na razie to mam urwanie pyty niestety... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 28.02.2020 16:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2020 Osia jak Hrabia się czuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts